Ben yaklaşık 1,5 ay kullandıktan sonra dayanamayıp ilacı bıraktım. Sabah 10 mg Cipralex, akşamları da 50 mg Desyrel alıyordum. Ama özellikle cipralex beni hayattan kopardı.. İlacı kullanmaya başladığım ilk günden itibaren devamlı kaslarımı esnetme isteği, yüzümde uyuşma, uyku hali, ellerimin aşırı titremesi, gözlerimin devamlı bir noktaya takılması ve gözümü ayırmak istesem de uzun süre ayıramamam (ki araba kullanırken çooookk çok tehlikeli) ve ben bu zaman içinde arabamı da sıyırdım, sanırım mesafe algılarım beni terketmişti o sırada, daha önce hiç olmayan ağlama nöbetleri ve engel olamadığım kaygılarla birlikte en son 1-2 hafta da kulağıma gaipten sesler gelmesiyle birlikte korktum ve ilacı kendi kendime bırakmaya karar verdim, heralde prospektüste yazan bütün yan etkileri gayet şiddetli biçimde yaşadım. 1 hafta 5 mg, diğer hafta 2,5 mg alarak bıraktım. Amaaaaa.. şu anda daha da yaşamdan kopmuş durumdayım.. devamlı baş dönmesi, mide bulantısı (hatta ben ikisine birden başım bulanıyor diyorum), hiçbirşeye tahammül edememe, ateş basması, televizyonda görüntü değişmesi sırasında inanılmaz bir baş bulantısı, açlık tokluk hissinin tamamen kaybolması vs vs..
Keşke ilaca hiç başlamasaydım çok daha mutluydum, belki de vücudum tam alışmadan henüz 2. ayında ilacı bırakmam da hata oldu.. ne yapacağımı bilmiyorum.. bu tarz bir deneyim yaşamış olan varsa bana yardım etsin lütfen.. birşey söylesin
Keşke ilaca hiç başlamasaydım çok daha mutluydum, belki de vücudum tam alışmadan henüz 2. ayında ilacı bırakmam da hata oldu.. ne yapacağımı bilmiyorum.. bu tarz bir deneyim yaşamış olan varsa bana yardım etsin lütfen.. birşey söylesin

dünyada benim kadar ialç değiştiren bir insan daha yoktur sanırım.dün doktorum tekrar ilaçlarımı değiştirdi rexapin 5 ve 10 mg,+cipralex20 mg verdi.etkilere bakınca bu ilacın bana iyi geleceğini hissediyorum.en azından artık hiçbir şey hissetmeden yaşarım ve hiçbir şey düşünmem.
Yorum