Re: doz ayarlaması
Dozunu dr ayarlıycak....kafana göre alma....ben yarımla başladım..şimdi 1.5 alıyorum..geceleri hep uyanıyorum...tek şikayetim bu..ilaçtan memnun değilsen git dr la konuş bence...belki değişir....
Orjinal yazı sahibi: Rocka
Dozunu dr ayarlıycak....kafana göre alma....ben yarımla başladım..şimdi 1.5 alıyorum..geceleri hep uyanıyorum...tek şikayetim bu..ilaçtan memnun değilsen git dr la konuş bence...belki değişir....

merhaba ben 8 aydır cipralex 10 mg kullanıyorum bırakmaya çalışıyorum ve her doz azalttığımda bütün dengem bozuluyo ve bugün burda cipraleksi kullanıp da bırakamayanları hep okudum merak ettiğim artık hep bu ilacı kullanacakmıyız bir de bu ilacı kullanıp da bırakabilen var mı lütfen yazarmısınız teşekkürler
Ben ne panik ataklar atlatım.İnan bana saatler sürenini bile yaşadım etkisinden günlerce kurtulamadığım ataklarım oldu.Cipralexi 10 aydır kullanıyorum, ilk başladığım günlerde evet hatırlıyorum sanki hafif hafif ataklar geçirmiştim.İlk 2 ay içinde olumlu belirtileri yaşamaya başladım ama çok azdı..azıcık.Fakat devam ettim ve 5 ay sonra çok büyük iyileşmeler yaşadım..hala kullanmaya devam ediyorum.Cipralexe mucize ilacım diyorum beni iyileştirdiği için..Tabii herkesde aynı belirtiyi gösterir mi.. :roll: bilemiyorum ama bence biraz daha sabret.
peki gülben bu ilac fayda edip etmedigi en az 1 2 ay, etmezse nolucak ben nereye kadar yasayabilcem bu korkunc dakikalar ile nereye kadar dayancak kalbim basim? o anda bi bas agrisi oluyor ki sanki birileri arkdan beynime halat baglamis arkya dogru cekiyor. hem sende bu kadar süre olms hala atak yasiyorsun oylemi atlatamadin yani buna vücutmu dayanir kafami beyinmi gülben yaa. offff of nerden dustuk bu hastaliga yaarabbim dayanamiyorm
Şunu dıyım canım İlacının dozunu gıtmeden ayarlattır bı daha Doktorunla konuş Xanax yerıne gecen baska bı ılac verebılır Ama ondanda korkma.Bana doktorum günde 2 mg içme hakkın var dedi sen 10 mg 20 mg alırsan tabı bagımlılık yapar fakat tabıkı uyusturuc bagımlılkları bıle tedavı edılıyorsa bundan hıc korkma sana sundugu dozu kullan fazlasını degıl ve gıtmeden bı psıkologlada gorusmelısın senı rahatlatsın Ben doktoruma bu ılacın bagımlılık yaptıgını soyledım ama o zaten ben sana yeterlı dozu sundum dedi.Fazlasını kullanmayacaksın zaten dedı.Sende her sn ıcersen olmazgunde 2 mg al kendını ıyı hıssetmedıgın anlarında Özellıkle otobus yolculugun ve arkadaslarını tanıma suresınde.goruceksın o kadar sevecegın ınsanlar olucak kı orda onlara sarılıp adımını atacaksın.Unutma o ilacın etkılerını 2 haftada gostermesı gereklı . Belkı dayanamayacagım dedıgın o anlarda kullanacaksın.
Yorum