3 aydır abılıfy kullanıorum.şikayetçi olduğum şeyler: bacaklarımın titremesi,yorgunluk,zihinsel yavaşlık,sersemlik,baş dönmesi.benim gibi bu şikayetleri çeken arkadaşlarım var mı merak ediyorum bunlar hiç geçmicek mi.?okudum burdan başka ilaç kullanan bi arkadaşım ilk 8 ay böle şeyleri çektiğini yazmış.yani 8 ay beklesem bnmkiler de geçer mi.?LÜTFEN BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIM YARDIM ETSİN. :cry:
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ABILIFY
Collapse
X
-
-
İlk zamnanlar bu tür yan ekilerin görünmesi bana normol geliyor ama doktorum şunuda söyledi abilify en az yan etkisi olan ilaçlardan biridir dedi ben suanda abilify ın 6. kutusunu kullanıyorum ama bende ilk zamanlar konsantrasyon güçlüğü oldu ama daha fazla yan etkisini görmedim zaten zamanla vücut ilaca alışıyor merak etme...
-
yanlış yazmışım düzeltme:
3 senedir ilk başta zeldox kullandım ama prospektüsünde yazana göre max dozun 3 katını kullandım kalbim yerinden çıkacak gibi oluyodu sonra zyprexa ya geçtim onuda 15-20 mg kullandım daha sonra bilifaya geçtim onu 10 mg zyprexa ile 15 mg abilify kullandım en son artık 15 mg abilify kullanıyorum yaklaşık 8-9 ay oldu abilifya başlayalı
kusura bakmayın biraz hasta olunca konuşmada dağınıklık var halada var hep var var olacakta (slogan gibi oldu)
Yorum
-
Ben 10 mg ile başladım ilk başlarda biraz uykusuzluk yaptı, sonra hiçbir yan etkisini görmedim şu an 30 mg kullanıyorum.Bence yan etkisi en az ilaç.Sizdeki yan etkiler kullandığınız diğer ilaçlardan (varsa) olabilir.Hayat bir gundur o gun bugundur.<br />
Yorum
Yorum