Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ABILIFY

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ABILIFY

3 aydır abılıfy kullanıorum.şikayetçi olduğum şeyler: bacaklarımın titremesi,yorgunluk,zihinsel yavaşlık,sersemlik,baş dönmesi.benim gibi bu şikayetleri çeken arkadaşlarım var mı merak ediyorum bunlar hiç geçmicek mi.?okudum burdan başka ilaç kullanan bi arkadaşım ilk 8 ay böle şeyleri çektiğini yazmış.yani 8 ay beklesem bnmkiler de geçer mi.?LÜTFEN BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIM YARDIM ETSİN. :cry:

İlk zamnanlar bu tür yan ekilerin görünmesi bana normol geliyor ama doktorum şunuda söyledi abilify en az yan etkisi olan ilaçlardan biridir dedi ben suanda abilify ın 6. kutusunu kullanıyorum ama bende ilk zamanlar konsantrasyon güçlüğü oldu ama daha fazla yan etkisini görmedim zaten zamanla vücut ilaca alışıyor merak etme...

Yorum

crazy-32 emre çok TEŞEKKÜRLER..

Yorum

RİCA EDERİM...

Yorum

alışınca yan etkiler kaybolur diye düşünüyorum

Yorum

ilginç bir şekilde ben hiç ama hiç yan etkisini görmedim bazen acaba ilacın ilaç olduğuna şüpheleniyorum o kadar antipsikotikten sonra bi şiyler bekliyo insan

Yorum

mr loser çok şanslısın.

Yorum

ne için kullanıyorsun ki
                ben 3 sene boyunca baya yüsek dozlarda psikotik boz. biporlar boz.ve okb için kullandım şimdi baya iiii m

Yorum

şizofreni için kullanıyorum 6 oldu kullanalı

Yorum

6 ay oldu demek istemiştim

Yorum

yanlış yazmışım düzeltme:
                      3 senedir ilk başta zeldox kullandım ama prospektüsünde yazana göre max dozun 3 katını kullandım kalbim yerinden çıkacak gibi oluyodu sonra zyprexa ya geçtim onuda 15-20 mg kullandım daha sonra bilifaya geçtim onu 10 mg zyprexa ile 15 mg abilify kullandım en son artık 15 mg abilify kullanıyorum yaklaşık 8-9 ay oldu abilifya başlayalı
                      kusura bakmayın biraz hasta olunca konuşmada dağınıklık var halada var hep var var olacakta (slogan gibi oldu )

Yorum

abilifyın o yan etkisini giderecek ilaçlar var aslında.akineton antipsikotiklerin o tür yan etkilerini bastırıyo.akineton birazda keyif verdiği için kötüye kullanım olmasın diye bazı doktorlar çekiniyo çünki yeşil reçete ilacı

Yorum

bende 3 aydır kullanıyorum hic bi yan etkisini görmedim

Yorum

Ben 10 mg ile başladım ilk başlarda biraz uykusuzluk yaptı, sonra hiçbir yan etkisini görmedim şu an 30 mg kullanıyorum.Bence yan etkisi en az ilaç.Sizdeki yan etkiler kullandığınız diğer ilaçlardan (varsa) olabilir.
                            Hayat bir gundur o gun bugundur.<br />

Yorum

Abılıfy

ben bu ilacı kullanalı hafıza bulanıklığı oluştu bu ilacı kullanan başka arkadaşlar var mı?varsa sizlerde de böyle bi belirti oluştu mu bundan kurtulmak için ne yapabilirim acaba?

Yorum

İşleniyor...
                              X