Duyuru

Collapse
No announcement yet.

dün yine sürekli atıştırmanın tehlikeli sularında yüzdüm durdum...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

ewet bir nimet.. hayatımda tek özendiğim, hatta kıskandığım insan tipidir.. yiyip yiyip kilo alamayan kişiler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lagrima View Post
      ewet bir nimet.. hayatımda tek özendiğim, hatta kıskandığım insan tipidir.. yiyip yiyip kilo alamayan kişiler.
      gıcıkta oluyomusun (:
      "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

hayır kıskanıyorum ve özeniyorum işte.. ne diye gıcık olayım
        Orjinal yazı sahibi: XxXaspasiaXxX View Post
        gıcıkta oluyomusun (:

Yorum

hayır kıskanıyorum ve özeniyorum işte.. ne diye gıcık olayım
          aman ya kıskancak bişe yok (: ben kıskanınca gıcıkta oluyorumda ondan dedim (:

kötü bi huy benimki (:
          "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

bende kilo almam genetik bi nimet sanırım (:
            bazal metabolizman hızlıdır.o yüzden kilo almaman normal

Yorum

dün rejime başladım 18 kilo vermem gerek eski ben olmak istiyorum

Yorum

ya ya kıskanacak bir şey yok acayip özeniyorummm ama olsun napalım
                aman ya kıskancak bişe yok (: ben kıskanınca gıcıkta oluyorumda ondan dedim (:

kötü bi huy benimki (:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tesla91 View Post
                  hayır metabolizmamın hızlı olduğunu sanmıyorum baya tembellik var genetik olduğu çıkarımını annannem teyzelerim ve anneme bakarak yaptım (:

Yorum

ya ya kıskanacak bir şey yok acayip özeniyorummm ama olsun napalım
                    hee yaa napalım (:

senin fiziğin düzgündür zaten sorun yok (;

Yorum

düzgün ama boğazımı tuttugum için tutmasam hiçç te düzgün olmaz
                      hee yaa napalım (:

senin fiziğin düzgündür zaten sorun yok (;

Yorum

nasıl bazal metabolizma hızlanıyor bununlaalakalıda bildiklerini yaz bakalım.. ben cok şey biliyorum da uygulamıyorum üşeniyorumbelki sen farklı şeyler biliyorsundur..
                        Orjinal yazı sahibi: tesla91 View Post

Yorum

rüzgarın dikkatsiz kızı, adın da pek uzunmuş

bak sana bir önerim var, bir dosya hazırla kendine ciddi olarak
                          önce tartıl (tarih koymayı unutma)
                          Hergün neler yiyeceğini yaz bir kağıda, ana öğünlerin dışında ara öğünlerini de yaz.
                          1 hafta sonra yine tartıl, eğer başarılı bir hafta geçirdiysen kendine bir ödül koy, koca bir dondurma gibi
                          sonra ertesi hafta için de bir plan yap

kararlı olursan başarırsın.

kilo vermek için değil sağlığın için yap bunu.
                          Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

Metabolizma hizlandirmak icin en iyi yontem cok uzun hizliyuruyusler yapmak benim bazal metabolizman 1.2 kalori bolu dakikaydi, bu kuru bes -alti defa uyguladiktan sonra 1.3 kalori bolu dakikaya cikti. tavsiye ediyorum.

Bir de cok uzun sureler ac kalmamaya calis.

Yorum

ben tatil olmadan okula gidiyordum bari..simdi evden cıktıgım yok..yiyom yiyom oturuyom uzanıyom sonra bi daha yiyom hep yiyom yedikçe acıkıyom acıktıkca yiyom paradoxal bi döngü

Yorum

Arkadaşlar ben 19 yaşındayım ve kilom 100 üzerinde snirlendiğimde mutsuz olduğumda sürekli yemek istiyor canım bunun önüne asla geçemiyorum ama mutlu ve aşık olduğumda da asla yemem kaç gün boyunca acıkmıyorum bile böle bişi kilo vermekte çok zorlanıyorum kilo veremiyorum ve kilolarım yüzünden hayattan kopdum en küçük bir laf söylendiğinde çok kötü oluyorum kimseyle konuşmak isteimyorum bağırmak çağırmak isityorum. Çok sevdiğim insan beni kilolarım yüzünden istemedi gerçekten çok kötüyüm lütfen yardım edin
                                :RpS_huh:

Yorum

İşleniyor...
                                X