Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
dün yine sürekli atıştırmanın tehlikeli sularında yüzdüm durdum...
nasıl bazal metabolizma hızlanıyor bununlaalakalıda bildiklerini yaz bakalım.. ben cok şey biliyorum da uygulamıyorum üşeniyorumbelki sen farklı şeyler biliyorsundur..
bak sana bir önerim var, bir dosya hazırla kendine ciddi olarak
önce tartıl (tarih koymayı unutma)
Hergün neler yiyeceğini yaz bir kağıda, ana öğünlerin dışında ara öğünlerini de yaz.
1 hafta sonra yine tartıl, eğer başarılı bir hafta geçirdiysen kendine bir ödül koy, koca bir dondurma gibi
sonra ertesi hafta için de bir plan yap
kararlı olursan başarırsın.
kilo vermek için değil sağlığın için yap bunu.
Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
Metabolizma hizlandirmak icin en iyi yontem cok uzun hizliyuruyusler yapmak benim bazal metabolizman 1.2 kalori bolu dakikaydi, bu kuru bes -alti defa uyguladiktan sonra 1.3 kalori bolu dakikaya cikti. tavsiye ediyorum.
ben tatil olmadan okula gidiyordum bari..simdi evden cıktıgım yok..yiyom yiyom oturuyom uzanıyom sonra bi daha yiyom hep yiyom yedikçe acıkıyom acıktıkca yiyom paradoxal bi döngü
Arkadaşlar ben 19 yaşındayım ve kilom 100 üzerinde snirlendiğimde mutsuz olduğumda sürekli yemek istiyor canım bunun önüne asla geçemiyorum ama mutlu ve aşık olduğumda da asla yemem kaç gün boyunca acıkmıyorum bile böle bişi kilo vermekte çok zorlanıyorum kilo veremiyorum ve kilolarım yüzünden hayattan kopdum en küçük bir laf söylendiğinde çok kötü oluyorum kimseyle konuşmak isteimyorum bağırmak çağırmak isityorum. Çok sevdiğim insan beni kilolarım yüzünden istemedi gerçekten çok kötüyüm lütfen yardım edin
Yorum