Duyuru

Collapse
No announcement yet.

dün yine sürekli atıştırmanın tehlikeli sularında yüzdüm durdum...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: nuriye_19 View Post
    Arkadaşlar ben 19 yaşındayım ve kilom 100 üzerinde snirlendiğimde mutsuz olduğumda sürekli yemek istiyor canım bunun önüne asla geçemiyorum ama mutlu ve aşık olduğumda da asla yemem kaç gün boyunca acıkmıyorum bile böle bişi kilo vermekte çok zorlanıyorum kilo veremiyorum ve kilolarım yüzünden hayattan kopdum en küçük bir laf söylendiğinde çok kötü oluyorum kimseyle konuşmak isteimyorum bağırmak çağırmak isityorum. Çok sevdiğim insan beni kilolarım yüzünden istemedi gerçekten çok kötüyüm lütfen yardım edin
    Sabahları erken kalkıp koşabilirsin. Bu mutlu eder insanı
    Kilolar da problem edilecek bir şey değil. Bir kalori cetveli al. Yemeklerin meyveler her şeyin kalorisine bakarak ye. Yaşına uygun günlük kaç kalori alman gerektiğine bak. Bir gün boyunca senin kaç kalori aldığını hesapla. Aradaki farkı yavaş yavaş kapatmaya çalış
    Eğlenceli bir yöntem. çok gerilmezsin

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
    Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
    birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
    Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

Sabahları erken kalkıp koşabilirsin. Bu mutlu eder insanı
      Kilolar da problem edilecek bir şey değil. Bir kalori cetveli al. Yemeklerin meyveler her şeyin kalorisine bakarak ye. Yaşına uygun günlük kaç kalori alman gerektiğine bak. Bir gün boyunca senin kaç kalori aldığını hesapla. Aradaki farkı yavaş yavaş kapatmaya çalış
      Eğlenceli bir yöntem. çok gerilmezsin

bende takmamak istiyorum ama her defasında birileri bi laf ediyo
      :RpS_huh:

Yorum

evet nuriye arkadaşımızın dediği gibi yapabilirsin. etiket okumayı öğrenebilirsin bu iyi birşey fakat çok da abartma sakın benim ağzım yandı aman dikkat diyorum. inanılmaz bir takıntıya dönüşüp hayatını cehenneme çevirebiliyor. egzersiz yap bi de kendini mutlu hissediyorsun gerçekten.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nuriye_19 View Post
          Arkadaşlar ben 19 yaşındayım ve kilom 100 üzerinde snirlendiğimde mutsuz olduğumda sürekli yemek istiyor canım bunun önüne asla geçemiyorum ama mutlu ve aşık olduğumda da asla yemem kaç gün boyunca acıkmıyorum bile böle bişi kilo vermekte çok zorlanıyorum kilo veremiyorum ve kilolarım yüzünden hayattan kopdum en küçük bir laf söylendiğinde çok kötü oluyorum kimseyle konuşmak isteimyorum bağırmak çağırmak isityorum. Çok sevdiğim insan beni kilolarım yüzünden istemedi gerçekten çok kötüyüm lütfen yardım edin
          Bır cesıt rahatlamaya yonelık ısyan turu. olaylar yolunda gıtmedıgınde buna bır tepkı vermek ısterız ve neyı yapmamamız gerekıyorsa onu yaparız. ve bunu takıntılı yada sorunlu oldugumuz bır konuda yaparız. mesela kılo problemı varsa amaaann lanet olsun herseye der kendımızı ınadına abur cubura yemege verırız. normalde kendımıze yasak ettıgımız yıyeceklere yonelırız ustelık. dıkkat ettınız mı sıkıntılı donemlerde sısmanlar daha cok yemege zayıflar da ıstahsızlıga yememeye yonelırler. vucut ve beyın boyle bır tepkı verır kım neyı yapmaması gerekıyorsa ona suruklenır. sısman daha da sısmanlar zayıf daha da kılo verır zayıflar.
          Bence senın ıcın kılo vermen en onemlı sey su anda.kılo verırsen bu durtuden kurtulursun ama bundan onemlısı hem ruh saglıgın hem de fızıksel saglıgın ıcın kılo vermelısın. kıloların yuzunden hayattan kopmussun bak.daha cok gencsın. eger kendın veremıyorsan bu konuda uzman bır doktora gıtmelısın. Eger kılo vermeyı gercekten kafana koyarsan degısecegım dersen basarırsın.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: junkdarc View Post
            iştahı kapatan antidepresanlardan içtim bir ara.yeme isteği hiç'e iniyor.
            yeme isteksizliği rahatsız ediyor insanı bu sefer.
            ben de depresyon tedavisi görürken prozac 20 mg alıyordum dediğin gini antidepresanlar iştah kapatıyor yeme isteksizliği beni de rahatsız ediyordu şöyle ki yemek istemiyorsun ama aklın yine de yemekte oluyor di mi çok karışık ve sıkıcı bir duygu.

Yorum

kilolarından dolayı sabah kalkıp koşman da senin için zor olacaktır. kendin bir şeyler yapmak yerine şuna ne dersin;
              sabah erkenden kalk ve bir dahiliye doktoruna git kan tahlili idrar tahlili ne gerekiyorsa yaptır
              sonra doktora ben zayıflamak istiyorum dyetisyene yönlendirir misiniz de o da seni diyetisyene göndersin ki gönderecektir..
              sonra diyetisyen odasına doğru koşar adımlarla git kapıda zayıflayan kilo veren insanları,yüzlerindeki mutlulugu gör
              o an heyecanın daha da artacak
              sonra sıra sana gelecek gir ve doktora her şeyi anlat o doktordur görünce halimden anlar deme
              a dan z ye herşeyi anlat ne yiyorsun ne zaman cok yiyorsun ne zaman az yiyorsun gibi gibi...
              sonra verdigi diyet listesine uy günlük kırk dakika yürüyüşüünü de yapacagına söz ver
              bir sonraki doktor kontorolunda verdigin kiloların tadını cıkarrr
              ama bırakma saglıgın icin kendin icin...

aşık oldugun adama gelince seni reddetmesi sana tabiri caizse gaz olsun
              o beni istemedi ben de zayıflıcam karsısına cıkacagım o zaman da ben onu istemeyecegim de
              yerinde olsam onun o anki yüz ifadesi için bile otururr düzenli yer düzenli spor yapar zayıflarım!!!!

Yorum

İşleniyor...
              X