Duyuru

Collapse
No announcement yet.

intihar etmek neden günah oluyor ya, dayanamıyorum..

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Hipnoterapi işe yaramadı mı? birkaç seans denediniz mi? Hipnoza girebildin mi? Biraz paylaşırsan sevinirim.

Peki titremeyle barışmayı denedin mi hiç? Genç yaşta elleri titreyen biri oluver ne olacak ki? Çok sık rastlanmayan bir durum olduğu için insanların dikkatini çekecektir, kimisi bakmamaya çalışacak, kimisi kaçamak bakacak falan. Kimisi neden diye soracak kimisi sormadan kafasından bir yorum yapacak kendine falan. Bu insan tepkilerinin çeşitliliği birçok durum için böyle. Bununla barışmayı deneyebilir misin?

Yorum

ya gerekirse gider sekreterlik yaparsın ne bileyim bir doktorun yanında falan ki bu en kötü ihtimal..yani çaren var demek istiyorum..şu an göremiyorsun elinde olmadan..bence evde denemeler yap..mesela davayı aldın..konuş kendi kendine..işe başla önce.önyargılı olma..sonuçta kaç dk konuşacaksın ki en fazla..bak ne güzel avukat olmuşsun..helal olsun sana..sen o kalabalıkta üni bitirdiysen ne bileyim 10 15 kişinin olacağı bir mahkeme salonunda harikalar yaratırsın..

Yorum

Size komik bir anımı anlatıyım ;
        Bir gün tranvayla kampüse gidiyorum önümde ellerinde kitaplarla iki bayan oturuyor. Biri sınavardan kaygılı ben geçemem kesin birkaç ders bırakırım gibi sözler konuşuyor. Diğeri kendine güvenmelisin sen sıradan bir işletme bölümü okumuyorsunki hukuk fakültesini okuyorsun tabi ona göre çalışmalısın diye teselli ediyor. Ben işletme bölümü okuyorum kafama balyoz gibi indi mors oldum
        Demek istediğim sen sıradan bir bölüm bitirmedin titreme neden kaynaklanıyor bilmiyorum ama bence yenebilirsin
        Her şey güzel olacak...

Yorum

sende elleri titreyen bir avukat olursun..mesela ben müvekkil olsam asla elleri titriyor diye bir avukattan vazgeçmem..allahaşkına sakat basketçiler kör yazarlar var bu ülkede..lütfen dirençli ol

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hale46
            ya gerekirse gider sekreterlik yaparsın ne bileyim bir doktorun yanında falan ki bu en kötü ihtimal..yani çaren var demek istiyorum..şu an göremiyorsun elinde olmadan..bence evde denemeler yap..mesela davayı aldın..konuş kendi kendine..işe başla önce.önyargılı olma..sonuçta kaç dk konuşacaksın ki en fazla..bak ne güzel avukat olmuşsun..helal olsun sana..sen o kalabalıkta üni bitirdiysen ne bileyim 10 15 kişinin olacağı bir mahkeme salonunda harikalar yaratırsın..
            kesinlikle katılıyorum ,hukuğu kazanmak ve bitirmek kolay değildir.bence herşeyin üstesinden gelebilecek bir yapıya sahipsin.kaygıların buna neden oluyor olabilir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yuleli
              Hipnoterapi işe yaramadı mı? birkaç seans denediniz mi? Hipnoza girebildin mi? Biraz paylaşırsan sevinirim.

Peki titremeyle barışmayı denedin mi hiç? Genç yaşta elleri titreyen biri oluver ne olacak ki? Çok sık rastlanmayan bir durum olduğu için insanların dikkatini çekecektir, kimisi bakmamaya çalışacak, kimisi kaçamak bakacak falan. Kimisi neden diye soracak kimisi sormadan kafasından bir yorum yapacak kendine falan. Bu insan tepkilerinin çeşitliliği birçok durum için böyle. Bununla barışmayı deneyebilir misin?
              barışmak ne demek bilmiyorum. teslimiyet kavramı içinde değerlendirmek gerek herhalde. fakat aklımdan nasıl atılacağını bilmiyorum. 24 saat sadece titreme kavramını aklımda düşünüyorum ve bir türlü atamıyorum..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: masum528
                Size komik bir anımı anlatıyım ;
                Bir gün tranvayla kampüse gidiyorum önümde ellerinde kitaplarla iki bayan oturuyor. Biri sınavardan kaygılı ben geçemem kesin birkaç ders bırakırım gibi sözler konuşuyor. Diğeri kendine güvenmelisin sen sıradan bir işletme bölümü okumuyorsunki hukuk fakültesini okuyorsun tabi ona göre çalışmalısın diye teselli ediyor. Ben işletme bölümü okuyorum kafama balyoz gibi indi mors oldum
                Demek istediğim sen sıradan bir bölüm bitirmedin titreme neden kaynaklanıyor bilmiyorum ama bence yenebilirsin
                titreme, geçmiş olaylarla bağlantılı olarak vücut bulur. ilk defa bir sefer insanlar içinde küçükken titrediğinizde, bu sanki devamlı teşekkül edecek şekilde diğer olaylarda da aklınıza geliyor. sınavların verdiği kaygı ayrı bir dert zaten. aile yapısı ve okul hayatındaki baskı, susturulma sonucunda içinizde biriktirdiğiniz bir sürü olumsuz duygunun yansımasıdır.

artık insanlardan koparak sadece kendi içinizde yaşamaya başlıyorsunuz ve sadece düşüncelerinize odaklanıyorsunuz. 24 saat diyelim ki artık titremeyi düşünüyorsunuzdur artık.

ne zaman ki kendi içinize ve ellerinize odaklanmadığınızda geçiyor. artık kendinizi hayallere kaptırmamak ve sadece dışarıdaki hayata odaklanmak gerekir. böylece geçiyor. bir de duygusal olarak geçmiş birikmiş duygularınızı boşaltmanız gerekir.

üstüne de gelecek ile ilgili hayaller kurmadığınızda rahatlıkla geçiyor. velev ki bildiğimi kendime uygulayamıyorum....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mustafatoprak
                  Orjinal yazı sahibi: islam_gunesi
                  Allah hiç kimseyi verdiği imkândan fazlasıyla yükümlü kılmaz. Allah, bir güçlükten sonra bir kolaylık yaratacaktır. Talah Suresi, 7.ayet
                  Allah kızmaz inşallah ama, kaldırıyoruz diye de herşey yüklenmez ki...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: panik
                    Orjinal yazı sahibi: hale46
                    kesinlikle katılıyorum ,hukuğu kazanmak ve bitirmek kolay değildir.bence herşeyin üstesinden gelebilecek bir yapıya sahipsin.kaygıların buna neden oluyor olabilir.
                    titreme kelimesini sözlüklerde yasaklasalar ne güzel olurdu. nerden ezberledim bu kelimeyi ben? hayatımı alt üst etti. işte kaygı da burda başlıyor... "yine titreyeceğim, olmuyor" diye 24 saat düşünüyorum..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: viajante
                      Allah hiç kimseyi verdiği imkândan fazlasıyla yükümlü kılmaz. Allah, bir güçlükten sonra bir kolaylık yaratacaktır. Talah Suresi, 7.ayet
                      hoşunuza mı gitti? bazen böyle saçma sapan sözler aklıma geliyor. ne yapayım, istemeden aklıma geliyor..

Yorum

hepinize çok teşekkür ederim. bu akşam gerçekten bu forma yazmadan direk intihar etmeye gidecektim. hani insanın boğazına kadar geldi dediğim noktadaydı. nasıl buraya girmeye kendimi ikna ettim bilmiyorum. biraz daha yaşayayım, bakalım ne olacak.

Yorum

ya ben de bir anımı anlatayım lisedeyken bi cocuga cok feci asık olmustum(cocuk bana acayip gıcık oluyordu bu arada) onu görünce bacaklarım öyle bir titriyordu ki hani çizgifilmlerde olurya sanki bacaklarım dalgalanıyormus gibi oluyordu neyse bir gün yine cok feci titriyorum arkadasım cocugum yanında demez mi ne kızım altına mı yapıcan noluya sana diye acayip kötü olmustumm o günden sonra kendime söz verdim nolursa olsun bu seyden kurtulcam dedim ve cok şükür 1 yıl sonra tamamen gectii

bu tabiki senin sorununla kıyasalanamaz ama,sen zoru basarmalısın bundan daha kutsal ne varki!!intihar etmek gibi çirkin bi düsünceyi beyninden sil ve sonsuza kadar da bir daha aklına bile getirme

HERSEYE RAĞMEN YAŞAMAK ÇOK GÜZELLLL
                          <div>mutluluk;y&uuml;rekli olana yakısır...</div><br />

Yorum

intihar etmek dünyadaki acıyı ahirette ve kabirde çekeceğimiz acının üzerinde tutmak ve çevremizdekilerin verdikleri acıyıda Allah'ın kudretinden üstün tutmak anlamına geldiği için günahtır...şirk koşmak bi bakıma...
                            çünkü O'nun verdiği canı izinsiz alıyoruz...can bizim değilki öldürme hakkı bizim olsun...

negüzel hukuk fakültesi bitirmişsin...ben çok istedim ama kazanamadım...neolursa olsun 40 yaşımada gelsem bitiricem o hukuk fakültesini diyip duruyorum kendime...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: viajante
                              hoşunuza mı gitti? bazen böyle saçma sapan sözler aklıma geliyor. ne yapayım, istemeden aklıma geliyor..
                              Hoşuma gitti ve saçma bulmadım.

Yorum

...gerçekten intihar etmek isteyen birisi buraya başlık açamaz. striptiz yap daha çok dikkat çekersin. hem gerçek olur dikkatini çektiklerin. ben 4 kere intihar ettim. böyle değil.
                                küçük dere, denize ulaşınca; şaşırır işte...

Yorum

İşleniyor...
                                X