Duyuru

Collapse
No announcement yet.

intihar etmek neden günah oluyor ya, dayanamıyorum..

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: odyssey
    ...gerçekten intihar etmek isteyen birisi buraya başlık açamaz. striptiz yap daha çok dikkat çekersin. hem gerçek olur dikkatini çektiklerin. ben 4 kere intihar ettim. böyle değil.
    Gerçekten intihar etmek isteyen biride 4 denemeden birinde başarılı olurdu sanırım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: viajante
      ...gerçekten intihar etmek isteyen birisi buraya başlık açamaz. striptiz yap daha çok dikkat çekersin. hem gerçek olur dikkatini çektiklerin. ben 4 kere intihar ettim. böyle değil.
      Gerçekten intihar etmek isteyen biride 4 denemeden birinde başarılı olurdu sanırım.
      konu bu değil ancak olmadı. detay istersen anlatırım.
      küçük dere, denize ulaşınca; şaşırır işte...

Yorum

size geçmiş olsun arkadaşım..ama ortada bir rahatsızlığı olan ve bu yüzden hayatı sıkışmış bir insan var..şimdi siz hangi akla hizmet böyle saçma bir yaklaşımda bulunuyorsunuz?burası psikoloji portalı..ve burda insanlar intihar etmeyi düşündüklerini söylediklerinde tam aksine dikkat çekmezler..çünkü burda ki bir çok üye bu durumda..ayrıcalıklı bir durum değil ki dikkat çeksin..ayrıca varsayalım ki dikkat çekmek istiyor(çekip ne yapacaksa biz burda cd falan çıkarmıyoruz kimseye ama)..öyle olsa bile demek ki yaşama tutunmak istiyor..demek ki çevresindekilerden duyamadığı cümleler var ve birilerinin bunu ona söylemesini istiyor..bize de bu cümleleri söylemek hiç zor gelmiyor..sana zor geliyorsa hiçbir şey yazmazsın olur biter..ayrıca intihar düşüncesi depresyonun yol açtığı bir düşünce bozukluğudur..arkadaşımız hassas bir durumda..olaya mümkünse biraz insani yaklaşalım..esprilerimizi de eğlence sitelerine ayıralım..rica edeceğim yanee :twisted:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mustafatoprak
          hepinize çok teşekkür ederim. bu akşam gerçekten bu forma yazmadan direk intihar etmeye gidecektim. hani insanın boğazına kadar geldi dediğim noktadaydı. nasıl buraya girmeye kendimi ikna ettim bilmiyorum. biraz daha yaşayayım, bakalım ne olacak.
          bende titriyorum...eskisi kadar değil...normal bir çay bardağını servis etmekte güclük çekerim hala...zangır zangır sallanır bardak...bir ara birde gözüme tik gelmişti...o gecti çok şükür ...benimkide pisikolojik...artık tamam deyip intihar ettim...şimdi geriye bakınca çok gereksizdi...

zaman zaman...dalgada geçiyorlar...ben yalan söylüyorum...ortakulağımda sorunlarım olduğunu anlatıyorum ...denge bozukluğu yaptığını ...titremeninde bundan kaynaklandığını...çoğu yuttuyor ...belki böyle bir yalanı bir kulak burun boğaz doktoruna anlatamam ...ama işe yarıyor...

iş yerimde kimse bilmiyor pisikolojik bir rahatsızlığımın olduğunu...dışarıya doğru çok normal bir hayat yaşıyorum...hatta iki sene bir pisikologla aynı işyerinde çalıştım...benim çok geniş çok rahat bir insan olduğumu bana söylüyordu... :lol: ...halbuki ben ilaçlarla yaşıyorum... :lol:

kimseye hesap vermek mecburiyetinde değilsin...benim pisikoloğum bana böyle anlatmıştı...burda senin geleceğin sözkonuşu...kendini korumak için bazı gerçekleri saklıyabilirsin veya bazı gerçekleri biraz süsliyebilirsin...bende işe yaradı...ış ve para konusunda, sağolsun pisikoloğum bana...hiç çekinme demişti...yararını gördüm ben...kendimi korumak için yaptım bunu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yuleli
            Hipnoterapi işe yaramadı mı? birkaç seans denediniz mi? Hipnoza girebildin mi? Biraz paylaşırsan sevinirim.

Peki titremeyle barışmayı denedin mi hiç? Genç yaşta elleri titreyen biri oluver ne olacak ki? Çok sık rastlanmayan bir durum olduğu için insanların dikkatini çekecektir, kimisi bakmamaya çalışacak, kimisi kaçamak bakacak falan. Kimisi neden diye soracak kimisi sormadan kafasından bir yorum yapacak kendine falan. Bu insan tepkilerinin çeşitliliği birçok durum için böyle. Bununla barışmayı deneyebilir misin?
            barışmak ne demek bilmiyorum. teslimiyet kavramı içinde değerlendirmek gerek herhalde. fakat aklımdan nasıl atılacağını bilmiyorum. 24 saat sadece titreme kavramını aklımda düşünüyorum ve bir türlü atamıyorum..
            barışmak onu kötü olarak görmemek demek. siz ellerinizin titremesini kötü olarak görüyor ve bunu kendinizde istemiyorsunuz, başkalarının da bunu kötü bulacağını düşünerek kimselerin farketmemesi telaşı içindesiniz. Öncelikle siz bunu kötü olarak görmekten vazgeçmelisiniz.

Ayrıca bu herkes için kötü değildir, baksanıza hale46 arkadaşımız ne güzel demiş, elleri titriyor diye ben iyi bir avukattan vazgeçmezdim demiş, bence de bu böyle. İyi savunma yapıldığında sözleriniz kayıtlara geçecek, bu savunma harika ama avukatın alleri titrediği için savunma zayıf mı diyecekler???

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bonnie
              yazılarından ilaç kullanıp kullanmadığını anlayamadım, eğer kaçırdıysam bilgiyi kusura bakma. bir arkadaşımın da elleri titriyordu, kaygıdan dolayı, ilaç falan kullanmaya başladı psikiyatriste giderek ve sorunu büyük oranda çözüldü. bana çözülemeyecek birşey gibi gelmiyor, bence psikiyatriste tekrar gidi, daha önce gittiğin işe yaramadıysa başkasına giderek ilaç tedavisini bir düşün. daha önce ilaç kullandım olmadı diyorsan yine pes etme, o kadar çok ilaç çeşidi var ki, hepsi bünyede farklı etki yapıyor ve herkeste aynı etkiyi göstermiyor. o yüzden bence denemeye, çabalamaya devam et.
              ben seralin, lustral, norodol, vitamin, dideral kullandım. ama bir etkisi olmadı ki. doktor tavsiyesi ile kestim. yoksa kendim karar vermedim. başka ne verebilir ki.. bunları üniversite hastanesi ve askeri hastane psikiyatristleri verdi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sya
                ya ben de bir anımı anlatayım lisedeyken bi cocuga cok feci asık olmustum(cocuk bana acayip gıcık oluyordu bu arada) onu görünce bacaklarım öyle bir titriyordu ki hani çizgifilmlerde olurya sanki bacaklarım dalgalanıyormus gibi oluyordu neyse bir gün yine cok feci titriyorum arkadasım cocugum yanında demez mi ne kızım altına mı yapıcan noluya sana diye acayip kötü olmustumm o günden sonra kendime söz verdim nolursa olsun bu seyden kurtulcam dedim ve cok şükür 1 yıl sonra tamamen gectii

bu tabiki senin sorununla kıyasalanamaz ama,sen zoru basarmalısın bundan daha kutsal ne varki!!intihar etmek gibi çirkin bi düsünceyi beyninden sil ve sonsuza kadar da bir daha aklına bile getirme

HERSEYE RAĞMEN YAŞAMAK ÇOK GÜZELLLL
                peki bu bir yıl boyunca ne yaptınız ve düşüncelerinizi nasıl değiştirdiniz?

Yorum

yaşaman gerekiyordur belkide

Yorum

mustafa Ben norodol, lustral kullandım ikisinin de faydası olmadı şu an cipralex kullanıyorum bunun moralime olumlu etkisi var hep kendimi geliştirmeyi düşünüyorum.
                    Kullandığın ilacın faydası olmuyor diye moralini bozma bir ilacın faydası olmazsa diğerinin oluyor doğru ilacı buluncaya kadar dr kontrolünde denemelisin.
                    Her şey güzel olacak...

Yorum

ilk mesajına ithafen

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kemal34
                        yaşaman gerekiyordur belkide
                        Allah korkusu yüzünden intihara cesaret edemiyorum bir türlü.. ama dayanacak gücüm de kalmadı. patlayacak gibiyim.. Allahtan çok şey mi istiyorum. sadece titreme kesilsin o kadar. ortaokulda başladı. fakat biraz oluyordu.. şimdi artık baş edemiyorum..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: masum528
                          mustafa Ben norodol, lustral kullandım ikisinin de faydası olmadı şu an cipralex kullanıyorum bunun moralime olumlu etkisi var hep kendimi geliştirmeyi düşünüyorum.
                          Kullandığın ilacın faydası olmuyor diye moralini bozma bir ilacın faydası olmazsa diğerinin oluyor doğru ilacı buluncaya kadar dr kontrolünde denemelisin.
                          ya doktorlara birşey söyleyemiyorsun ki. benden daha iyi mi biliyorsun diyorlar..

Yorum

yazılarından ilaç kullanıp kullanmadığını anlayamadım, eğer kaçırdıysam bilgiyi kusura bakma. bir arkadaşımın da elleri titriyordu, kaygıdan dolayı, ilaç falan kullanmaya başladı psikiyatriste giderek ve sorunu büyük oranda çözüldü. bana çözülemeyecek birşey gibi gelmiyor, bence psikiyatriste tekrar gidi, daha önce gittiğin işe yaramadıysa başkasına giderek ilaç tedavisini bir düşün. daha önce ilaç kullandım olmadı diyorsan yine pes etme, o kadar çok ilaç çeşidi var ki, hepsi bünyede farklı etki yapıyor ve herkeste aynı etkiyi göstermiyor. o yüzden bence denemeye, çabalamaya devam et.
                            ben seralin, lustral, norodol, vitamin, dideral kullandım. ama bir etkisi olmadı ki. doktor tavsiyesi ile kestim. yoksa kendim karar vermedim. başka ne verebilir ki.. bunları üniversite hastanesi ve askeri hastane psikiyatristleri verdi.
                            ben de 7-8 çeşit anti-depresan kullandım bugüne kadar, ne yazık ki bazı durumlarda hangi ilacın iyi geldiği deneme yanılma yoluyla bulunabiliyor. özel doktora gitmeyi bir denesen, eğer maddi imkanın varsa. bak her zaman bir çözüm vardır. lütfen pes etmeden ve abuk subuk kararlar vermeden önce herşeyi dene, sınırları zorla. bir de özel doktora git, bu ilaçları söyle işe yaramadı de. belki başka birşey önerir. benim arkadaşım başka birşey kullanıyor mesela, bu dediklerini kullanmadı.
                            bir de özele gideyim bakalım. bir ona gitmemiştim.

Yorum

takma kafana ya el titremesini elini cebine sok

kim görecek allah ya ne sakatlar var yaşıyor allahın verdiği bişey niye intihar edicen be kuzum acizmisin o kadar yakışmıyor sana

Yorum

benimde senin gibi sorunlarım var mahallede deli damgası yemişim daha ne olsun

Yorum

İşleniyor...
                                X