Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Obsesifler kendilerin saklamasın birbirimize yardımcı olalıM
yaklasık 2 senedır.obsesif kompulsif durumdayım yani doktorum oyle dıyor.bır cok ılac kullandım encok fayda eden lustral ve seraquel oldu.tabi bır yılda 12 kılo aldım ama kendımı cok ıyı hıssettırdı.sankı dunyaya yenıden gelmıs gıbıydım malesef son 6 aydır kullanmayı kestım ve hastalıgım yenıden nüksetti.bu konuda yada bu rahatsızlıgı yasayan arkadaslarla konusmak ısterim.
mrb arkadaşım geçmiş olsun ben bu hastalığı ilaçsız atlattım desem inanırmısın
yaklasık 2 senedır.obsesif kompulsif durumdayım yani doktorum oyle dıyor.bır cok ılac kullandım encok fayda eden lustral ve seraquel oldu.tabi bır yılda 12 kılo aldım ama kendımı cok ıyı hıssettırdı.sankı dunyaya yenıden gelmıs gıbıydım malesef son 6 aydır kullanmayı kestım ve hastalıgım yenıden nüksetti.bu konuda yada bu rahatsızlıgı yasayan arkadaslarla konusmak ısterim.
mrb arkadaşım geçmiş olsun ben bu hastalığı ilaçsız atlattım desem inanırmısın tedavide görmedim
Allah'a ve/veya diğer, kutsal bilinen kavramlara istemeden küfür mü etmeye teşebbüs ediyor beyniniz? bakın teşebbüs dedim daha küfür etmeden önceki zaman. sus sus sus sus deyin. susturun. sus ya deyin.
eliniz kirlendi. gittiniz yıkamaya. yıkarken aklınız başka bir yerdeydi. yıkama bittikten sonra acaba temiz oldu mu dediniz. çünkü yıkama sırasında onun temizlendiği düşüncesini beyninizde oluşturmadınız.
peki ne yapacaksınız? açtın musluğu. aldın sabunu. şimdi temizleniyor temizleniyor temizleniyor eveeet bir güzel yıkadım diyorsunuz. ve tamamdır.
bu iki konuda bu tavsiyelerde bulunabilirim. devamı aklıma geldikçe ve getirildikçe burada vücut bulabilir. Allah cümlemize deva versin.
bende okbidim bu hastalığı ilaçsız atlattım bu ilaç nasıl tedavi ediyor çok merak ediyorum biri bana açıklarsa sevinirim bu ilaçın yan etkisi çok oluyormu
BEN HİÇ BİR ZAMAN inkar etmedim ve farkındayım ama ailem farkında degil bide tacize ugadım okadar kafam karışıkki ne yapacagımı bilmiyorum hepimiz msn adreslerimizi verip konusalım cünkü obsesif kompulsif bozukluk hasstalıgını yasıyan bilemez biz bir birimize destek verip konuşmaız lazım biz bisey yaspmaksak kimse yardım etmez..
arkadaslar bende obkim ama ben o durumda cok korkuorum o korkuyla ardı ardına baska kötü düsüncelerde gelio aklımaa kalbim kötü carpıo acaip bi endise okb aklma gelince felaket oluom cıldırdı cıldıracaak gibi oluom bu kroniklestimi bende yoksa normalmi :S
Bence sen okbnin kendisini takmışsın.Tedavi görüo musun? Mutlaka doktora görünmelisin. Onun,onun verdiği ilaçların ve birazda kendi çaban sayesinde bu takıntılardan kurtulabilirsin.Sadece pes etme ve mutlaka tedavi gör.Takıntılar gerçek dışıdır hiçbirini önemseme.Boşuna düşünüp durma.
merhaba arkadaşlar..benim erkek arkadaşım da okb li 22 yşında üniversite mezunu..onun takıntıları da ramazanla ilgili...Her sabah ramazan olmadıgını ve oruclu olmadıgını tekrar ediyor aslında daha bi suru takıntıları vardı (surekli el yıkama, banyoya girme gibi..) ama bi tek bu kaldı. Yaklaşık 3 aydır tedavi goruyor ama hergün bana yemek yemeden önce soru sorup duruyor kendini hep teyit ettirme çabası var sizce bu normal mi??? Bi de ya çok enerjik oluyor abuk sabuk bagırmalar el çırpmalar ya da uyuyor bu da hastalıgın bi etkisi olabilir mi??? Bu beni çok korkutuyor dengesizlik var yanii...Bu arada biri bana bu hastalık tedavi edilmezse sizofrene çevirebileceğn soyledi bunn hakkında bir bilgisi olan var mı??Lütfennn yardımcı olunnn herkese acil şifalar..
OBSESİFLİK bende de var genetikmiş bunu biliyorum ama en zor psikolojik rahatsızlık çok sıkıntılı anlatılmaz yaşanılır derler ya o cinsten inş atlatcam eski güzel günlerimize döncez hep beraber arkadaşlar
arkadaşlar dr. ali hilmi yazıcı' ya gitmiş olan var mı??Ona gitmeyi düşünüyoruz da araştırmak istedim bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..Herkese acil şifalar
Yorum