Merhaba arkadaşlar 4 yıldır okb var bende bir sürü takıntı vardı bi kısmı geçti ama son 1 yıldır çirkin miyim deegilmiyim diye devamlı kendıme soruyorum,aynaya bakıyorum devamlı,başkalarına soruyorum ddevamlı ne yapabilirim nasıl atlatabilirim bu takıntı mı bi fikir verirseniz sevinirim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Çirkinlik Takıntısı
Collapse
X
-
Bu sorunla baş etmek için sana diyeceğim kimse kimseden üstün değildir.Bazen insanlarımız böyle yapıyor.Aslında bu doğru değil.O güzel denilen insanlardan ne farkın var?Onlar bakım yaptıkları için güzel görünüyorlar.Eminim sende güzelsindir ama kendine bakmadığın için çökmüştür.Allah bu dünyada çok güzel şeyler yaratmış.Onları kullansan güzelliğine güzellik katacak.Seni çok iyi anlıyorum.Sana diyeceğim kendini ne olursa olsun çirkin hissetme.Çirkin insan yoktur.Kimse kimseden güzellik derecede üstün değildir.Üstün olsa bile içi öyle mi demek gerek.Sen kendime göre güzelim de.Allah seni en mükemmel şekilde yaratmış sonuçta,o hata yapmaz.Seninki takıntı!
-
işte özgüven eksikliginde mı diye dusunuyorum sırf bu takıntım geçsin diye sevgililerim oldu belki geçer dedim ama aynı devam ediyo.bundan sonra kimse begenmıcekmıs gibi geliyo bana çirkinligimden dolayı yalnız kalıcam korkusu var bi türlü üstesinden gelemiyorum bunun.anlamış degilimKişi hayatı ne denli derinligine görürse o nispette ızdırap çeker.
Yorum
-
Ben zekiyim diyenlere bak, kaç tanesi sana zeki geliyor, ben dürüstüm, ben duygusalım, ben saygılıyım diyenlerin kaçı sana dedikleri gibi geliyor. Ben güzelim diyenlerin kaç tanesi güzel sence. Kardeşim kendine çirkin gelip gelmemen umrumuzda değil. Kendine nasıl geldiğin her zaman yanıltıcıdır, asla sorgulama. İnsanların yüz nakli olduğu, yüz felci olduğu bir dünyada sakın şükürsüzlük eyleyip de musibetlere kapı açma. Hiç de çirkin değilsin. Kalbin gibi yüzün de
Orjinal yazı sahibi: pavingstone View PostMerhaba arkadaşlar 4 yıldır okb var bende bir sürü takıntı vardı bi kısmı geçti ama son 1 yıldır çirkin miyim deegilmiyim diye devamlı kendıme soruyorum,aynaya bakıyorum devamlı,başkalarına soruyorum ddevamlı ne yapabilirim nasıl atlatabilirim bu takıntı mı bi fikir verirseniz sevinirim.
Yorum
-
dedigin gibide işte umursamamak elde degil geliyo ister istemez.yorumun için teşekkür ederim ayrıyatenOrjinal yazı sahibi: dreamer8 View PostBen zekiyim diyenlere bak, kaç tanesi sana zeki geliyor, ben dürüstüm, ben duygusalım, ben saygılıyım diyenlerin kaçı sana dedikleri gibi geliyor. Ben güzelim diyenlerin kaç tanesi güzel sence. Kardeşim kendine çirkin gelip gelmemen umrumuzda değil. Kendine nasıl geldiğin her zaman yanıltıcıdır, asla sorgulama. İnsanların yüz nakli olduğu, yüz felci olduğu bir dünyada sakın şükürsüzlük eyleyip de musibetlere kapı açma. Hiç de çirkin değilsin. Kalbin gibi yüzün de
Kişi hayatı ne denli derinligine görürse o nispette ızdırap çeker.
Yorum
-
karakter önemlide bu yüzyılda adam çirkinse tanıma fırsatı bile olmuyo kızlar kafadan eliyo tanıma fırsatı vermedigi için karakterini bilemiyo diyo düşünüyorum.ilgin içinde teşekkur ederimOrjinal yazı sahibi: AutotheistBaşlarım tipine çirkinsen çirkinsin arkadaş ne olmuş? Bende tipsizim yağ çuvalıyım 3 katman göbeğim var ama bir sor umurumdamı? Sevgi nedir bilirmisin kişiye o olduğu için değer vermektir.Aslında çirkin olmak avantajlıdır etrafında yalandan sevgi yumakları olmaz.Birisi seni tipin için seviyorsa *****rsin gitsin zaten.Önemli olan karakterdir bunu bir anlayın!!!Kişi hayatı ne denli derinligine görürse o nispette ızdırap çeker.
Yorum
-
Erkekler kızları genellikle dış görünüşleri yüzünden seviyor, etrafına bak. Karakteri beş para etmez güzel bir hatunun nazını çekenlere. Adam o güzellik hatrına maymuna dönüyor. Tercih meselesi. Erkekte güzellikle kadında güzellik bambaşka şeyler. Kadınlar dış görünüşe asla erkekler kadar bakmazlar. Burada geçenlerde bir arkadaşın yaptığı yorumu yazıyorum...."Erkekler kadınların güzelliklerine bakarlar, kadınlar bu yüzden makyaj yaparlar, kadınlar erkeklerin sözlerine bakarlar, erkekler bu yüzden yalan söylerler."Orjinal yazı sahibi: AutotheistBaşlarım tipine çirkinsen çirkinsin arkadaş ne olmuş? Bende tipsizim yağ çuvalıyım 3 katman göbeğim var ama bir sor umurumdamı? Sevgi nedir bilirmisin kişiye o olduğu için değer vermektir.Aslında çirkin olmak avantajlıdır etrafında yalandan sevgi yumakları olmaz.Birisi seni tipin için seviyorsa *****rsin gitsin zaten.Önemli olan karakterdir bunu bir anlayın!!!
Yorum
-
Kesinlikle, her ne kadar ayrı olsak da insanlar olarak aslında tek bir türüz ve benzer özellikler gösteririz. Zaaflarımız, kırılganlıklarımız, kullandığımız dil, iletişim şeklimiz ortaktır. Bir hayvanla, onun başını okşayarak anlaşabiliriz ama bir insanla ileri derecede iletişim kurabiliriz...Hem çok farklı, hem de çok benzeriz.
Yorum
-
kızları yücelttigim yok.sevgililerim oldu ama bana begenmediler gibi geliyo çunku kısa surelerde bitiyo anlayamadım başka insanlara hep tercih ediliyorum bu benı cırkın mıyım acaba diye dusunduruyo.yoksa kızları goklere çıkarmıyorum.Orjinal yazı sahibi: AutotheistHobba senin dert anlaşıldı.Şu kızları yemin ediyorum göklere çıkarttınız ha!!! Ne kızmış mübarek iki et kemik oda insan.Nerde kaybediyonuz biliyormusun? Bunları dert yaparak işte yok tanıyamıyorlar bilmem ne fasa fiso.Kendi tercihiniz birader insanların peşinden koşup kıçlarını kaldırın devam edin
Kişi hayatı ne denli derinligine görürse o nispette ızdırap çeker.
Yorum
-
Çirkinlik takıntısının çözümü sende,sen bu olaya el atmazsan düzelmez.Yaptımda olmadı diye sakın deme,zor değil.Bende bu durumlardan geçtim.Bende çok tercih edildim.Çirkin olduğumda denildi.Şimdi çirkin mi oluyorum?İnatla tersine hareket etmen lazım.Kimse kimseden üstün değil.Seni beğenmiyorsa başkası güzel olsada kalbi güzel mi olacak.Neyse buraya kim gelirse gelsin herkes çözüm senin elinde diyecek.Umarım bu sorunu atlatırsın.
Yorum
-
aynen bendede yardımda gerekiyo psikologa gidiyorum düzeltirim inş.yorumun için saol.Orjinal yazı sahibi: Bülbül View PostÇirkinlik takıntısının çözümü sende,sen bu olaya el atmazsan düzelmez.Yaptımda olmadı diye sakın deme,zor değil.Bende bu durumlardan geçtim.Bende çok tercih edildim.Çirkin olduğumda denildi.Şimdi çirkin mi oluyorum?İnatla tersine hareket etmen lazım.Kimse kimseden üstün değil.Seni beğenmiyorsa başkası güzel olsada kalbi güzel mi olacak.Neyse buraya kim gelirse gelsin herkes çözüm senin elinde diyecek.Umarım bu sorunu atlatırsın.Kişi hayatı ne denli derinligine görürse o nispette ızdırap çeker.
Yorum
-
rahat bi 10 kişi olmuştur reddeden. arasından 2 tane sevgilimde oldu ama takıntım geçmiyo.anlayamadım nerde problem onun ıcın doktora gıdıyorum.çok abartılı boyutlara geldi ilaç kullanmama ragmen uyuyamıyorum 3-4 saatlık uykuyla duruyorumOrjinal yazı sahibi: .::yabancı::. View Postred eden biri oldu mu hayatında bu yüzden bu takıntı mevcut olabilir.Kişi hayatı ne denli derinligine görürse o nispette ızdırap çeker.
Yorum

Yorum