Arkadaşlar hepinizin düşüncesine önem veriyorum, ancak ben bununla ilgili hiçbişey konusamıyorum onunla anında ağlamaya başlıyor ve hiçkimseden yardım istemiyorum ben bunu yıllarca kendi içimde yaşadım bundan sonradan öyle yapıcam ve babam öğrenirse katil olur öldürür onları eğer sende beni istemessen tabiki anlarım dedi ben saçmalama dedim. ve bir kaç arkadaş eski sevgilisiyle beraber olmustur demiş. Bizim ailemiz çok yakın iki aile ve sevgilimle küçüklüğümüzden beri yanyanayız onun herşeyini biliyorum ve bilmesem bile o güveni bana verdi yani onu yapıcak bii kız asla değil daha hayatında öpüşmemiş bile. İstemiyor asla yardım falan ve aklına gelince ağlamaya başlıyo bu duruma çok üzülüyo ne yapıcam hala bilmiyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sevgilime küçükken tecavüz edilmiş. Ne yapmalıyım ?
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: omenBakın işim gereği bu tür olaylara çok şahit olmuşumdur. Bir kere 5 yaşındaki bir çocuğa yapılan tecavüz mutlaka anlaşılır, 2 kişi tecavüz etmiş 5 yaşındaki çocuğa ve kızın hiçbir ağrısı sızısı olmamış ailesi öğrenmemiş öyle mi?
5 yaşındaki bir çocuğa hafif bir tokat at bakalım kıyameti nasıl koparıyor. Ha eğer ailesiz kimsesiz biriyse o ayrı o zaman da bu tecavüz bir kereyle sınırlı kalmaz.sarkmamalıydın gözlerimden . düşersin demiştim sana..
Yorum
-
Arkadaşım kızın ne dediği önemli değil.
Kendine sor.
Seviyor musun ?
Sevmiyor musun ?
Seviyorsan kızın ne dediği pekte önemli değil.
Tut ki yalan söylüyor. Keyfinden söylemiyor elbet. Daha önce birini sevmiş, isteyerek veya istemeyerek biriyle beraber olmuş. Ne yapsın ? Olmuş bir hata (hata da yok ta neyse). Hani istese 300-400 liraya hiç söylemeden de halledebilirdi her şeyi.
Her neyse.
İşin özü;
Senden öncekileri sittir et. Mesele seninle ilgilenmeye başladıktan sonra olanları.
Şimdi "DİN" "NAMUS" olayına girecek çok insan var. Gören de bunlar, 5 vakit namaz kılıp namahremin "n"sine bakmıyor sanar...
Daha yazacak dünyalar var da, uzatmayalım.
BENCE gözlerini kapa, "ben bu kızı seviyor muyum?" diye sor kendine...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: omenİsmael kimsenin olayı namus olayına getirdiği yok, bu tartışmayı sen başlatmayı düşünüyorsunda buna müsaade etmem. Sen çağdaşsan senin için bu tür şeyler sorun değilse ona göre yaşarsın hayatını, mesele zaten burada kızın bakire olup olmaması değil, mesele burada bu kızın yalan söyleyip söylemediği.
Ayrıca, başlığı ilk okurken bile kızın yalan söylediğini düşündüm. Hâlâ da düşünüyorum...
Yorum
-
Belki çok art niyetli düşünüyorum ama olaya birde şu yönden bakarmısınız, olay direk aile içinde gerçekleştiyse ?
Malesef türkiye de ki tecavüz olaylarının %80-90 aile içi ensest ilişki ve bunu ailenin tamamı da biliyor ama bilmemezlikten geliyor.Kol kırılır yen içinde kalır .
Yorum
-
Kardeşim durumuna çok üzüldüm, çevremden biri de benzer bir olay yasamıştı.Kızın tek sözüne bakıp 500km yola gidiyordu.Evlenmeye karar verdiklerinde kız eski sevgilisiyle ilişkiye girdiğini açıklamıştı.Oglan ne kadar kabul etse de ailesi durumu kabullenemedi ve su an baska biriyle evlendi.Ona sorsam hala aklının bir köşesinde o kız vardır.Olay sende bitiyor.Seviyorsan kabullenebilirsin.Ha sevgilini tanımıyorum ama 5 yasındaki bir çocugun 2 kişi tarafından tecavüze ugraması kafamda soru işaretleri olusturuyor.Öncelikle kızın sana dürüst davrandıgından emin olmalısın.Eger böyle bir şey yoksa baska biriyle birlikte oldugunu sana açıklamasını saglamalısın.Dediğim gibi kızı tanımıyorum, beni yanlıs anlamanı istemem.Umarım bir çıkar yol bulursunALL COPS ARE BASTARDS !
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sessizce View PostBelki çok art niyetli düşünüyorum ama olaya birde şu yönden bakarmısınız, olay direk aile içinde gerçekleştiyse ?
Malesef türkiye de ki tecavüz olaylarının %80-90 aile içi ensest ilişki ve bunu ailenin tamamı da biliyor ama bilmemezlikten geliyor.Kol kırılır yen içinde kalır .ALL COPS ARE BASTARDS !
Yorum
-
öncelikle çok fena bir durum fakat kız arkadaşın üvey veya evlatlıkmı kısacası 5 yaşındaki çocuğun bunu saklamak gibi bir lüksü yok söylenmiş olduğunu farzedelim bu olay üstü örtülmüş olabilirmi işim gereği bu tür adli vakalarla çok karşılaşıyorum bu durumu o küçük yaşta ki birinin saklama olasılığı yok
Yorum
-
Buradaki yorumlar fikir verebilir sana ama kesinlikle burdaki yorumlara göre fevri davranma..
Ailesine ise kesinlikle anlatma..
Yada arkadaşına blöf yapabilirsin belki, doğru söylediğini anlamak için..Ama tabi o da olmaz..
Psikolog'a gitmelisin bence..
Ama şu var 5 yaşındaki bir çocuk bu vahim olayı yaşıyor ise bunun saklı kalması imkansıza yakın..Aklıma gelen 2. şey ise özür dileyerek söylüyorum
ensest ilişki..
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur..
Sözüm meclisten dışarı; bazı kızlar görüyoruz zamanında bir hata yapmış oluyor.Sonra temiz birini bulduğunda kendini yamamaya çalışıyor..Zaten forumda bazı arkadaşlarda benzer olayları yazmışlar..
Yorum
-
ben bi arjadas yorum yapmıs ona katılıyorum farzedlimki kız yalan soyluyor korktugu ıcın yalan soyluyor emın olun bunu 1500 tl ye halleden kızlarda var kendıne sor sevıyormusun dıye bundan sonra benımle sadakatle yuruyebılecekmı dıye namusuma sahıp cıkacakmı benı sevıyormu bende onu sevıyormuyum omrumce yanında olucammmı dyee onu dusun bence arkadasııımmmmm
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: gizemhayrettin View Postben bi arjadas yorum yapmıs ona katılıyorum farzedlimki kız yalan soyluyor korktugu ıcın yalan soyluyor emın olun bunu 1500 tl ye halleden kızlarda var kendıne sor sevıyormusun dıye bundan sonra benımle sadakatle yuruyebılecekmı dıye namusuma sahıp cıkacakmı benı sevıyormu bende onu sevıyormuyum omrumce yanında olucammmı dyee onu dusun bence arkadasııımmmmm
bir kadını bekarete göre diğil sevigye yargılamak gerekir eğer seviyorsa bu sorun olmaz ama bekareti sorun yapıyosa sevmiyo demektir çünkü sahiplik duygusu giriyo burda ve bu çok saçma sahip olmak yerine sevgiyi vermeyi bilmeli yoksa hiç bir anlamı olmazHayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!
Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .
Yorum
Yorum