Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Borderline sevgili ...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Orjinal yazı sahibi: Armony View Post
    Bizi ancak özel paklar kankaa Gerçi saat 04 olmuş ohaaa.. Ne biçim birisin yaaa lafa tuttun beni burda ))
    tamam hadı yatalım
    bi de ne dicem meraklısı da var yarın onca yazdıklarımızı kimbilir nasıl okuyacaklar yazık harcadıkları zamana burdan da şimdiden iyi niyetle uyarmış olayım ben

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: salvia View Post
      tamam hadı yatalım
      bi de ne dicem meraklısı da var yarın onca yazdıklarımızı kimbilir nasıl okuyacaklar yazık harcadıkları zamana burdan da şimdiden iyi niyetle uyarmış olayım ben
      Üüffff, yeter bee git yat üzerime gelme benim.. Yapıştın resmen..

nasıL kanka (:? borderline tavırları oluyor mu :P
      Ve apaçık kötülüğümü kutsal kitaptan çalıntı, eski ve garip yöntemlerle gizliyorum ve aslında bir şeytanken hep azizi oynuyorum.

Yorum

Üüffff, yeter bee git yat üzerime gelme benim.. Yapıştın resmen..

nasıL kanka (:? borderline tavırları oluyor mu :P
        yemin ederim tırstım bi an

Yorum

• defol git başımdan

Yorum

yemin ederim tırstım bi an
            oLucam görüceksiniz sizden iyi borderline olucam )) Hadi iyi geceler :P şimdi danaa gibi yatarım valla..
            Ve apaçık kötülüğümü kutsal kitaptan çalıntı, eski ve garip yöntemlerle gizliyorum ve aslında bir şeytanken hep azizi oynuyorum.

Yorum

oLucam görüceksiniz sizden iyi borderline olucam )) Hadi iyi geceler :P şimdi danaa gibi yatarım valla..
              oohh akşama görüşürüz bye bye
              Last edited by salvia; 08-06-2013, 04:13 AM.

Yorum

• herkes deli birazcık.............

Yorum

• Bizim veliler hep borderline kafa demekki anasını satayım.. Görüşme sırasında bütün yorumlarınıza tutkuyla bağlı emrinize amade , sonrasında tahmin edileceği gibi balık hafızalılar ve netice itibariyle yoruma dönersek bir borderline özentisini tanıdım tam bir kişilik fukarasıydı hastalıktan mıdır , karektersizliğinden midir bilemedim ama benden uzak Allah'a yakın olsun... İşte benim de anım böyle

Yorum

• Dün geceki yazışmalar ve bilgilendirmeler sayesinde ne yaşadığımı ne yapmam gerektiğini büyük oranda anladım. Bir borderline sevgiliye sahip olmak ciddi sorun çünkü anlayamıyorsun anmayamayıncada kendini sorguluyorsun, diğer taraftan ayrılınca bu kadar duygusuz olmasına hayret ediyorsun ancak hayret ederken peşini bırakmamasınada anlam veremiyorsun. Sanırım bir borderline la arkadaş yada sevgili olarak ilişkide bulunmak kendi psikolojimizide etkiliyor ve bizde belki o dönem için benzer durumu yaşıyoruz yada kopyalıyoruz. Yaşadıgım ilişki gerçekten inanılmazdı bende hemen unutamadım bu yüzden terapi aldım zaten, gerçekten bağımlılık yapıyor. Nihayet kendimi temizleyebildim, teşhisi de koyunca eksik taşlar tamamlanmış oldu. Bu hastalığı taşıyan herkese acil şifalar dilerim... kabullenilmesi karşı taraf için bile zorken içinde yaşayan birinin kabullenmesi çok çok daha zordur. Nöbet kısımlarını pek anlamasamda , bu hastalığa sahip olanların çeşitli versiyonları olduğunu düşünüyorum zira benim ex sevgilim hiç saldırgan değildi, hiç tartışmaz hatta hoşlanmazdı ama diğer tüm semptomlar tamamıyla aynı, belkide mizacıyla alakalı versiyonları da vardır.

Yorum

kız senin yüzünden gitti kanka
                      siz vanpirmisiniz ya saat kaç oldu hala ayaktaydınız malesef çıkmak zorunda kaldım. yoksa bu armony beni burdan gönderemez.
                      neyse burası sohbete döndü uyarıyı yiycez hepimizde inş başka bir alanda görüşmek üzre
                      Denizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.

Yorum

• Forumda kuyruk acısı olanlar el kaldırsın (:? ahahahah, dikkat çekmek uğruna ele ayağa düşen zavallı :P

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: efeg27 View Post
                          Dün geceki yazışmalar ve bilgilendirmeler sayesinde ne yaşadığımı ne yapmam gerektiğini büyük oranda anladım. Bir borderline sevgiliye sahip olmak ciddi sorun çünkü anlayamıyorsun anmayamayıncada kendini sorguluyorsun, diğer taraftan ayrılınca bu kadar duygusuz olmasına hayret ediyorsun ancak hayret ederken peşini bırakmamasınada anlam veremiyorsun. Sanırım bir borderline la arkadaş yada sevgili olarak ilişkide bulunmak kendi psikolojimizide etkiliyor ve bizde belki o dönem için benzer durumu yaşıyoruz yada kopyalıyoruz. Yaşadıgım ilişki gerçekten inanılmazdı bende hemen unutamadım bu yüzden terapi aldım zaten, gerçekten bağımlılık yapıyor. Nihayet kendimi temizleyebildim, teşhisi de koyunca eksik taşlar tamamlanmış oldu. Bu hastalığı taşıyan herkese acil şifalar dilerim... kabullenilmesi karşı taraf için bile zorken içinde yaşayan birinin kabullenmesi çok çok daha zordur. Nöbet kısımlarını pek anlamasamda , bu hastalığa sahip olanların çeşitli versiyonları olduğunu düşünüyorum zira benim ex sevgilim hiç saldırgan değildi, hiç tartışmaz hatta hoşlanmazdı ama diğer tüm semptomlar tamamıyla aynı, belkide mizacıyla alakalı versiyonları da vardır.
                          Kısaca şöyle anlatayım.. Hatun 2 gün öncesine kadar sana canım, cicim, hayatım der 2 gün sonra sana hakaretler etmeye başlar seni karalamaya çalışır Degişken bir ruh halleri vardır dengesizdirler, ellerinin altında devamlı 2/3 erkek bulundururlar neden böyle yaparlar bilinmiyor sebebini bilim adamları araştırıyor halen

Çok sık yalan söylerler, devamlı bir inkar politikası yürütürler.. İstedikleri olmadığı zaman saldırganlaşırlar..

Yorum

Kısaca şöyle anlatayım.. Hatun 2 gün öncesine kadar sana canım, cicim, hayatım der 2 gün sonra sana hakaretler etmeye başlar seni karalamaya çalışır Degişken bir ruh halleri vardır dengesizdirler, ellerinin altında devamlı 2/3 erkek bulundururlar neden böyle yaparlar bilinmiyor sebebini bilim adamları araştırıyor halen

Çok sık yalan söylerler, devamlı bir inkar politikası yürütürler.. İstedikleri olmadığı zaman saldırganlaşırlar..
                            nedenini gelsinler bana sorsunlar kanka

Yorum

nedenini gelsinler bana sorsunlar kanka
                              Benim yazımdaki amaç üzüm yemek degildi kanka Anlayan anladı zaten :P

Yorum

Benim yazımdaki amaç üzüm yemek degildi kanka Anlayan anladı zaten :P
                                suçlayan suçlayana valla bi kez de anlamaya çalışsalar ya..
                                hem bi border vakası bu kadar mı konuşulur çok ayıp...
                                tamam konu kapansın bu kadar yeter:13:

Yorum

İşleniyor...
                                X