Duyuru

Collapse
No announcement yet.

nasıl bir erkekle evlenmeyi istemezdiniz.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• nasıl bir erkekle evlenmeyi istemezdiniz.

hep erkekler başlık açıyor yok bekaretti yok bilmemne.siz bayanlar olarak nasıl bir erkekle evlenmek istemezdiniz.kadın satanmı uyuşturucu satanmı hırsızlık yapanmı çünkü bu kötü işlerin çoğunu erkekler yapıyor siz nasıl bir erkekle evlenmem dersiniz??

benim gibi yobaz :lol: :lol: :lol:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: abbot
      benim gibi yobaz :lol: :lol: :lol:

bu konuda haksızsın diyemicem hueheuhe

Yorum

eski çıktıklarımla

Yorum

Orjinal yazı sahibi: destiny89
          eski çıktıklarımla

geçmişe mazi geleceğe niyazi salla adam değilmiş demekki hiçbiri hiç düşünme bile

Yorum

Re: nasıl bir erkekle evlenmeyi istemezdiniz.

Orjinal yazı sahibi: bydead
            hep erkekler başlık açıyor yok bekaretti yok bilmemne.siz bayanlar olarak nasıl bir erkekle evlenmek istemezdiniz.kadın satanmı uyuşturucu satanmı hırsızlık yapanmı çünkü bu kötü işlerin çoğunu erkekler yapıyor siz nasıl bir erkekle evlenmem dersiniz??
            Aslında ben evliyim fakat yinede evlenilecek erkek modellerine örnekler vermek isterim

:arrow: Aile geçmişi iyi olması...

:arrow: Kumarı, içkisi ve sigarası olmayacak...

:arrow: Bir evi ve arabası mutlaka olacak...

:arrow: Güvenilir olacak. Aldatmayacağına dair izlenimler edinilecek....

:arrow: İleride iyi bir baba olacağını düşündürecek...

:arrow: Durduk yere romantik değil, İyi bir aşık olacak...

:arrow: -KARAKTERLİ OLSUN. KENDİNİ KULLANDIRMASIN. GİRDİĞİ ORTAMDA ADAM SAYILSIN.

:arrow: -adam olsun. kızdımı vursun masaya yumruğunu. ama hatalıysa da özür dilemeyi bilsin

:arrow: önemli günleri unutmasın.

:arrow: bekaret konularında çok tutucu olmasın. ne kızlar vardır. el deymemiştir ama kızın ruhu şeytandır. elinden geçmediği adam kalmamıştır. ne kızlar vardır, kötü bir deneyim geçirmiştir ama senin için de, çocukları içinde yeri gelir ölür.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bydead
              Orjinal yazı sahibi: destiny89
              eski çıktıklarımla

geçmişe mazi geleceğe niyazi salla adam değilmiş demekki hiçbiri hiç düşünme bile
              düşünmüyorum zaten adam olsaydılar şimdi yanımda olurlardı...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: herifin1i
                Sevgili ByDead,

Umarım diger başlığa cevap ve devam mahiyetinde değildir..

Bu sabah (uyy.. öğlen olmuş..) pek bi enerjikim..

Umarım gidişat güzel olur da hevesim kursağımda kalır.. (kilit hevesi yav..)

Yorum

Birde evlenilmeyecek olan 10 erkek modellerine örnekler

1. Sizi annesinden bile çok sevdiğini söyleyen, tüm kadınlardan farklı olduğunuzu, büyüleyici olduğunuzu söyleyen bir erkeğe asla kapılmayın. Ölünceye kadar sizi bırakmayacağını söylese de birgün ortadan kaybolabilir.

2. Geleneklerine bağlı bir erkek arkadaşınız varsa bir kez daha düşünün. Sizi kendi adetlerine uydurmak için çabalıyorsa, hatta zorluyorsa tekrar düşünün. Sizi değiştirmeye çalışan bir erkekle ne kadar anlaşabilirsiniz ki? Ona tutkulu olduğunuz olduğunuz dönemde onu kazanmak için yapacaklarınız asla onun size daha çok aşık olmasını sağlamaz.

3. Hayatınızda gördüğünüz en yakışıklı adamla evlenir misiniz? Üstelik ikinci buluşmanızda size sonsuz aşktan söz edip, aşkınızın böyle olduğunu söyleyen biriyse tekrar düşünün. Çoğu kadın ilerleyen süreçte böyle bir erkeğin sadece hayal olduğunu görüyor.

4. En beğendiğiniz sanatçı kadar yakışıklı bir erkekle çıkıyorsunuz. Bu tür yakışıklı bir adamla kadınların ilgisi ya da kendi çapkınlıkları sebebiyle uzun süre birlikte olmak oldukça zordur. Dikkat edin.

5. Çok çok tatlı bir erkek arkadaşınız var ve size en romantik yerde evlenme teklif etti. Şaşırdınız.
                  Bu arada hep erkek erkeğe dolaştığını hiç kız arkadaşı olmadığını görüyorsunuz. Acaba.. diye bir şüphe geçiyorsa içinizden emin olmadan evlenmeyin.

6. Bir gece dışarı çıktınız ve birinden hoşlandınız. Herşey çok çabuk gelişti, sabah gözlerinizi açtığınızda onunla nişanlanmıştınız ya da siz öyle sandınız. Yanınızda kimse yoksa, ne yazık ki çapkın bir playboya rastladınız. Babası muhtemelen bir playboydu, kendisi de öyle ve hiç çocukları olmadı. Aynı yere gittiğinizde muhtemelen yine orada ancak yanında bu kez başka biriyle olacaktır.

7. Gazeteci ya da yazar bir sevgiliniz mi var? Ona aşıksınız. Ancak her konuda tartışan, eleştiren yönü sizi yorabilir. Stresli bir işi olduğu için her an tartışma başlatabilir yani mayın tarlası gibidir. Tekrar düşünün.

8. Evinizi taşırken karşılaştığınız dönemde etrafınızdaki biri size yardımcı oldu. Ancak sorun şu ki sizden oldukça kısa ancak siz herşeye rağmen birbiriniz için deli oldunuz. Birlikte dışarı çıktığınızda çok da uyumlu olmadığınızı farkettiyseniz evlilikle sonuçlanmadan daha fazla uzatmayın.

9. Çok iyi tanıdığınız ve en iyi arkadaşınız neden sevgiliniz olamasın ve evlenemeyesiniz. Bunu yapmadan önce alışkanlıklarınızın ve hayallerinizin aynı olup olmadığını dahası aranızda alışkanlık mı yoksa aşk olup olmadığını iyi belirleyin. Aşk ve ortak noktanız yoksa 'en iyi arkadaşımla anlaşırım' gerekçesiyle evlenmeyin.

10. Zayıf, kel, kendini kandıran, güvensiz, hayvani şehvete sahip biriyle evlenmeyin. Bugüne kadar böyle biriyle karşılaşmadıysanız ne kadar şanslı olduğunuzu düşünüp mutlu olun.

Yorum

evlenmesem olmaz mı :lol:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hale46
                      evlenmesem olmaz mı :lol:

hım hiçbir erkek size göre değil o zaman.cevabınızdan anladığım bu.

Yorum

Dinlemeyen, anlamayan, bakımsız, aşırı kıskanç, alkolik, kumarbaz vs vs ..Allah korusun 8O
                        Öyle bir düşe daldım bir baktım ki aa sahiden ben

Yorum

Bu sorunun cevabı çok uzun. Soru tam tersi olsaydı daha kısa olurdu cevabım.
                          Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

geri zekalı bir erkekle evlenmek istemezdim.

Yorum

zaafları olmasın. bana karşı zaafı oladabilir diyeceğim ama bana karşı olması başka kişi ya da şeylere de olabileceğini gösterir.

bir de pısırık olmasın. benim yanımda sigara içmediği ve alkol sınırını aşmadığı sürece birşey demem. ama ben hiçbirini kullanmam :lol:

Yorum

İşleniyor...
                              X