onun istediği ve sizin sahip olduğunuz özelliklerin sizin istediğiniz ve onun sahip olduğu özelliklerden daha fazla olması.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
nasıl bir erkekle evlenmeyi istemezdiniz.
Collapse
X
-
İnancıma saygısı olmayan,maddiyatı ön planda olan,sığ,çok konuşan,çok yiyen,kişisel alanıma saygı duymayan,oturaklı olmak yerine göbek falan atan..blablabla...evlenmemem için çok sebep var zaten..asıl soru şu: kim beni nasıl evliliğe ikna ederdi?..beklemedeyiz."Herkes kendi geçmişini, kalbiyle bildiği bir kitabın sayfaları gibi kapalı tutar ve dostları sadece onun başlığını okuyabilir"
Yorum
-
o kişiyi bulduğunda evliliğe ikna edilme gibi düşünce olmaz oluyosa doğru kişiyi bulmamış ve o kişi hakkında soru işaretleri var demektirOrjinal yazı sahibi: BrokenHeartbreaker View Postİnancıma saygısı olmayan,maddiyatı ön planda olan,sığ,çok konuşan,çok yiyen,kişisel alanıma saygı duymayan,oturaklı olmak yerine göbek falan atan..blablabla...evlenmemem için çok sebep var zaten..asıl soru şu: kim beni nasıl evliliğe ikna ederdi?..beklemedeyiz.Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!
Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .
Yorum
-
haklısın aslında..şuana kadar 2 kişi hakkında bunu düşündüm.biri hayatımda sevdiğim tek adamdı & ikimizde evliliği saçma bulduğumuz için evlenmedik
ikincisi & evlensem kesin o olurdu dediğim kişiyse tamamen mantıksal.o da hayatımdaki tek dost dediğim kişiydi.ama dosttu işte benim için...yani sorun evliliğe inanmamak benim için..bunu en çok hissettiğim zaman bile üzerine konuşup saçma olduğuna kanaat getirdik..bilmiyorum,evlilik kurumuna inancı olana saygım var ama ben saçma buluyorum.bu yüzden eğer birgün evlenirsem,birinin gerçekten beni bir şekilde ikna etmiş olması falan gerek
"Herkes kendi geçmişini, kalbiyle bildiği bir kitabın sayfaları gibi kapalı tutar ve dostları sadece onun başlığını okuyabilir"
Yorum
-
bir ilişkide; biriyle tanışırsın,hoşlanırsın,bir süre güzel gider,bir süre sonra anlaşmazlıklar başlar,tartışmalar olur,yürürse yürür,yürümezse de "-artık olmuyor,üzgünüm." der gidersin.
evlilikte; biriyle tanışırsın,hoşlanırsın,bir süre güzel gider,bir süre sonra anlaşmazlıklar başlar,tartışmalar olur,yürürse yürür,yürümezse de "-artık olmuyor,üzgünüm." der gidemezsin.avukata gidersin.tonla para dökersin.üstüne belki o ayrılmak istemez.senelerce uzayabilir.
ikisinde de yaşananlar hemen hemen aynıdır.sonu farklıdır.üstelik evlenenlerin çoğu imzayı özgürlüğün tapusu mu sanıyor,artık ne sanıyorsa,ilişkideki rahatlığın & tutku da yok.bu benim gözlemim.ortada bir çocuk varsa elbette onu topluma karşı korumak adına o imzayı atmak gerek.yani her halukarda bu bir sistem dayatmasından başka birşey değil gibi geliyor bana..sırf elalem ne der,toplum ne düşünür diye bilinçlere oturtulmuş bir faaliyet.elbette bu benim düşüncem...ben birine "-haydi bakalım,at imzayı ver özgürlüğünü" olayını yaşatmak istemiyorum.kendi adıma da yaşamak istemiyorum.ha insan evlenir,belki yaşlanınca evlenir.bir can yoldaşı ister,yalnızlık yüzünden.onu anlarım...sanırım fazlasıyla negatif bakıyorum evliliğe:RpS_thumbdn:"Herkes kendi geçmişini, kalbiyle bildiği bir kitabın sayfaları gibi kapalı tutar ve dostları sadece onun başlığını okuyabilir"
Yorum
-
egoistim, içki içiyorum, kumar oynuyorum, sürekli kendimleyim, aynayla iç içeyim, bencilim, hep kendimi düşünürüm,fazla uyanığım,hak hukuk bilmem, parayı cok severim,kimseye fazla değer vermem,çekiciyim,şık giyinirim, aceleciyim,agza alınmayacak küfürler ederim, yeri geldimi dövedebilirim,kibir cok fazla, daha cok şey var
biz ne yapalım yani şimdik
İşin en kötü yanıdaaa bıraktığınn yerdeyim...
hayat bana boş olmayan birşeyler söyleeee
anlamaz kii hiçbiriii hiç bişeyyy....
Yorum
-
dostum sen kusursuzsunda kızlar senın kadar iyi değiller sıradan cogu sadece konuşmaya gir kesin etkileyeceksin ve ne olduklarını anlayacaksın
İşin en kötü yanıdaaa bıraktığınn yerdeyim...
hayat bana boş olmayan birşeyler söyleeee
anlamaz kii hiçbiriii hiç bişeyyy....
Yorum

Yorum