Oğuzdan başka bir erkekle evlenmek istemem..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
nasıl bir erkekle evlenmeyi istemezdiniz.
Collapse
X
-
Güzel başlık.Bu konu da hızlı gider.Gerçekten çok haklısın.Dünyadaki bu tür suçların çoğunu genelde erkekler işliyor.Doğası gereği daha saldırgan erkek.Erkek olduğum için konunla ilgilenemiyorum.Orjinal yazı sahibi: bydead View Posthep erkekler başlık açıyor yok bekaretti yok bilmemne.siz bayanlar olarak nasıl bir erkekle evlenmek istemezdiniz.kadın satanmı uyuşturucu satanmı hırsızlık yapanmı çünkü bu kötü işlerin çoğunu erkekler yapıyor siz nasıl bir erkekle evlenmem dersiniz??
Yorum
-
Düzgün bir ailesi olan ve sinirli olmayan bir sürü erkek var ama sosyal olmadığı için evlilik konusunda sıkıntı çekebiliyor.Orjinal yazı sahibi: happygirl View Postsinirli olmayacak ve düzgün bir ailesi olacak evlilikte aile çok önemli.
Bayanlar hep güvenilir, sadık, karakterli, aile yapısı düzgün, olgun vs. özelliklere sahip erkeklerden hoşlandıklarını söylerler ama daha çok sosyal yönden epey güçlü , karizmatik erkeklerle arkadaş olurlar. Tabi bayanların karizmatik sosyal yönden güçlü erkek istemeleri doğal ve normal bir şey normal olmayan ise; Bayanlar karşısındaki erkek sosyalse, güçlüyse bu erkeğin eksi taraflarını görmezden gelirler ya da görmek istemezler, o erkekle arkadaş olurlar. Erkek bayanın bu iyiniyetini kullanır onu ezer, saygısızlık yapar aldatır, sonra bayanlar erkeklere güven olmuyor derler.
İçime epey oturmuş demekki... : )Her şey güzel olacak...
Yorum
-
Bence sportmen olmalı,tabi iki taraf da öyle.Beklentiler tek tarafla sınırlı tutulmamalı..
Çirkin olmamalı,bu noktada fiziksel özelliklerin çok dert olmadığını,sen birini sevdiğin sürece çirkin bile olsa sevebileceğini söyleyebilirler onlara da saygı duyuyorum zaten bu kriter çok da önemli değil..
Bu kişi aynı zamanda zeki,komik ve ciddi olmalı.Bu üçü bi arada olması saçma geliyor olabilir kulağa.Ama olay şu,zeki olmalı ki aptalca kararlar vermesin.Komik olsun ki beraber iyi vakit geçirilebilinsin.Ciddi olması gereken yeri bilsin ki hayat kendisini ciddiye almayanları kesinlikle ciddiye almaz.'Kitleler de yanlızlığa düşebilir.'
Yorum
-
beni tarif ediyor..Orjinal yazı sahibi: anneboleyn View PostBence sportmen olmalı,tabi iki taraf da öyle.Beklentiler tek tarafla sınırlı tutulmamalı..
Çirkin olmamalı,bu noktada fiziksel özelliklerin çok dert olmadığını,sen birini sevdiğin sürece çirkin bile olsa sevebileceğini söyleyebilirler onlara da saygı duyuyorum zaten bu kriter çok da önemli değil..
Bu kişi aynı zamanda zeki,komik ve ciddi olmalı.Bu üçü bi arada olması saçma geliyor olabilir kulağa.Ama olay şu,zeki olmalı ki aptalca kararlar vermesin.Komik olsun ki beraber iyi vakit geçirilebilinsin.Ciddi olması gereken yeri bilsin ki hayat kendisini ciddiye almayanları kesinlikle ciddiye almaz.........
Yorum

)
Yorum