Duyuru

Collapse
No announcement yet.

nasıl bir erkekle evlenmeyi istemezdiniz.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: ranil View Post
    nerden hortladı bu başlık yaa

sanırım benim payım var (: nese kusura bakmayın (;
    "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: esintili24 View Post
      bu arkadaş kendine kız arkadaş buldu şimdi hayatı çok güzel gidiyor
      Şu an hala görüşüyor musun Onur'la. Bir işte çalışıyor mu, rahatsızlığı atlatmıştı evlenmiş mi, bir de masum528 , hatırlayacak mı sorar mısın?
      Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tre@sureBack
        iki yuzlu, riyakar, yalanci, sahtekar, vefasiz, ückagitci, korkak, Münafik, ürkek, pisirik, cesaretsiz, yüreksiz, adaletsiz, kaba, vs....
        bunlar ve bencil dengesiz sabırsız inançsız aldattığını açık açık söyleyen...

Yorum

sfliler evde kalcak. yazıkkk:RpS_laugh::transformer::angry::RpS_smile:

Yorum

alıngan,sinirli,duyarsız,romantiksiz çok konuşan,az dinleyen,kıro,çulsuz ana kuzusu,çapkın ....vs
            ”Bir insanın hayattaki en önemli faaliyeti, ruhuna gereken özeni göstermesidir.”

Yorum

herşeyden önce aşırı idealist,bencil,otoriter,takıntılı,aşk dan korkan biriyle evlenmem.
              evlenmeyide düşünmedim zaten,deli gibi aşık odluğum halde.çünkü yürümüyor.tek başına ayakta tutmak çok zor,hele evliyken ani boşanmadır sonu.
              çok zor çok çekilcek biri değil.
              x/X/x{paranoid dunya}x/X/x

Yorum

Kibirli, bencil, kinci, sabit fikirli, temizliğe önem vermeyen, giyimine dikkat etmeyen, hak hukuktan bihaber,tembel, beceriksiz, Böyleleriyle karşılaşmaktan Allah korusun...
                Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

evlenilmeyecek 10 erkek modeli - bu maddeler disinda baska bir model kaldimi ki? :RpS_rolleyes:
                  cikan sonuc, bekarlik sultanliktir :113:
                  “Yüz binlerce birbirine benzeyenleri seyret de aralarında ki yetmiş yıllık farka dikkat et. İki şey birbirine benzeyebilir: Acı su da berraktır, tatlı su da. ...Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak..Onun şekline, rengine bakma; azmine ve maksadına bak.”... !

Yorum

dar görüşlü biriyle evlenmeyi hiç ama hiç istemezdim. Allah'ım korusun beni bağnaz insanlardan amiiin
                    Yillar sonra yapmadiklarinizdan duyacaginiz pismanlik yapip da pisman olduklarinizdan cok daha fazla olacaktir. Çünkü yapmadıklarınızın sonuçlarını hiçbir zaman bilemeyeceksiniz.

Yorum

Bütün yorumları okuyunca evlenilecek bir erkek bulmanın çok zor olduğunu anladım yine evde kaldık iyimi

Yorum

Çapkın, yalancı, alkolik, psikopat, pasaklı, bencil, cimri...Rabbim sen koru bunlardan..
                        Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Orjinal yazı sahibi: beyzantınes View Post
                          Bütün yorumları okuyunca evlenilecek bir erkek bulmanın çok zor olduğunu anladım yine evde kaldık iyimi
                          he heh evet öyle gibi görünüyor
                          Yillar sonra yapmadiklarinizdan duyacaginiz pismanlik yapip da pisman olduklarinizdan cok daha fazla olacaktir. Çünkü yapmadıklarınızın sonuçlarını hiçbir zaman bilemeyeceksiniz.

Yorum

uum.. tipine cok dikkat eden, utusuz bisey giymeyen, pop-punk-rap dinleyen, cok titiz olan, joleli kahverengi saclari olan, cok parasi olan, marka delisi olan, espri yaptigini sanan ama sacmalayan, argo konusmayan, milliyetci ve irkci olan, sonraaa matematikten ve fizikten anlamayan, en az 2 dil bilmeyen (turkce haric), sosyal fobisi olmayan, cok centilmen olan, sakiz cignemeyen, sal atki takan tikiye benzer vs ve son olarak estetik anlayisindan yoksun olan. huh cok yazmisim
                            Damnant quod non intelligunt. (Anlamadiklari seyleri kinarlar)

Yorum

çok güzel gerçekleri tam anlamıyla anlatmış

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zerrin35 View Post
                                Aslında ben evliyim fakat yinede evlenilecek erkek modellerine örnekler vermek isterim

:arrow: Aile geçmişi iyi olması...

:arrow: Kumarı, içkisi ve sigarası olmayacak...

:arrow: Bir evi ve arabası mutlaka olacak...

:arrow: Güvenilir olacak. Aldatmayacağına dair izlenimler edinilecek....

:arrow: İleride iyi bir baba olacağını düşündürecek...

:arrow: Durduk yere romantik değil, İyi bir aşık olacak...

:arrow: -KARAKTERLİ OLSUN. KENDİNİ KULLANDIRMASIN. GİRDİĞİ ORTAMDA ADAM SAYILSIN.

:arrow: -adam olsun. kızdımı vursun masaya yumruğunu. ama hatalıysa da özür dilemeyi bilsin

:arrow: önemli günleri unutmasın.

:arrow: bekaret konularında çok tutucu olmasın. ne kızlar vardır. el deymemiştir ama kızın ruhu şeytandır. elinden geçmediği adam kalmamıştır. ne kızlar vardır, kötü bir deneyim geçirmiştir ama senin için de, çocukları içinde yeri gelir ölür.

ve inş böyle biriyle evlenmişsindir.sahi varmı böyle biri:tinysmile_hmm_t:

Yorum

İşleniyor...
                                X