Türk erkekleri de, kadınları hizmetçi gibi kullanmak istiyor, hatta extradan seks... çocuk bakıcılığı... üstüne bir de, tamamen kontrol etmek. hımm bunlara karşın Türk kadını sadece en azından seks yapacağım kişinin dış görünüşü düzgün olsun, en azından düzgün bir işi ve parası olsun diyorsa... beni hem hizmetçi gibi kullanıp hem de yerlerde süründürmesin diyorsa... ve Türk Erkeği bunu açgözlülük olarak algılıyorsa, kusura bakmayın ama Türk Erkeği Bencilliği sollamış.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Çirkinim
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Orjinal yazı sahibi: Twelfth View PostTürk erkekleri de, kadınları hizmetçi gibi kullanmak istiyor, hatta extradan seks... çocuk bakıcılığı... üstüne bir de, tamamen kontrol etmek. hımm bunlara karşın Türk kadını sadece en azından seks yapacağım kişinin dış görünüşü düzgün olsun, en azından düzgün bir işi ve parası olsun diyorsa... beni hem hizmetçi gibi kullanıp hem de yerlerde süründürmesin diyorsa... ve Türk Erkeği bunu açgözlülük olarak algılıyorsa, kusura bakmayın ama Türk Erkeği Bencilliği sollamış.
ona bakarsan 4-5 erkeği idare eden sözüm ona çok yetenekli kızlar da war... bunu nasıl açıklayacaksın?
Yorum
-
aynı şey diil biz normal şartlar altındaki durumlardan bahsediyoruz kişiliği ve düşüncesi olmayan insanları bu değerlendirmeye almanın gerekli olduğunu düşünmüyorum yoksa şuna ne diceksin..........? diye çok abes durumlar sunabiliriz ama gerek yokOrjinal yazı sahibi: kafkef_92 View Postona bakarsan 4-5 erkeği idare eden sözüm ona çok yetenekli kızlar da war... bunu nasıl açıklayacaksın?"Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum
Yorum
-
Normal şartlar altındaOrjinal yazı sahibi: VvVmerveVvV View Postaynı şey diil biz normal şartlar altındaki durumlardan bahsediyoruz kişiliği ve düşüncesi olmayan insanları bu değerlendirmeye almanın gerekli olduğunu düşünmüyorum yoksa şuna ne diceksin..........? diye çok abes durumlar sunabiliriz ama gerek yok
erkek tarafınında kız tarafınında evlilikte uyması gereken temel prensibler vardır bunun dışında ilişkiyi yaşıyan kişiye göre bu prensibler hafifletilebilir.ama her iki tarafında sorumluluğu var bunu yanlız erkekler şöle böle diyerekten tek taraflı doğru bir sonuca varamazsınız.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: byank1 View PostNormal şartlar altında
erkek tarafınında kız tarafınında evlilikte uyması gereken temel prensibler vardır bunun dışında ilişkiyi yaşıyan kişiye göre bu prensibler hafifletilebilir.ama her iki tarafında sorumluluğu var bunu yanlız erkekler şöle böle diyerekten tek taraflı doğru bir sonuca varamazsınız.
tamam ben buna zaten katılıyorum bir lafım yok buna
yahu durum apaçık ortada ben etrafımda ne kızlar görüyorum,erkeklerden de çok aşırılar war ama kızlarda bu daha fazla ben gözlemlediğim kadarıyla konuşuyorum...
Yorum
-
bunu yapmaya çalışmıyorum ben objektif bi şekilde bakıyorum olaya (:Orjinal yazı sahibi: byank1 View PostNormal şartlar altında
sadece öne sürülen şeyin absürt olduğunu düşündüm hepsi bu
neticede tutarlı insanlar üzerinden gitmemiz gerekir diye düşünüyrm"Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum
Yorum
-
aslında cinsiyeti bağlayan bişe değil haklısın çok yanlış davranışarda bulunanlar var ama onları dahil etmeye gerek duymuyorum çünkü insanı değerlendirme ölçütüm edeptir öncelikleOrjinal yazı sahibi: kafkef_92 View Posttamam ben buna zaten katılıyorum bir lafım yok buna
yahu durum apaçık ortada ben etrafımda ne kızlar görüyorum,erkeklerden de çok aşırılar war ama kızlarda bu daha fazla ben gözlemlediğim kadarıyla konuşuyorum..."Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum
Yorum
-
edebin anlamı nedir sence merve? her namaz kılan oruç tutan edeplimi yada edepli insana bakış açın nasıl?Orjinal yazı sahibi: VvVmerveVvV View Postaslında cinsiyeti bağlayan bişe değil haklısın çok yanlış davranışarda bulunanlar var ama onları dahil etmeye gerek duymuyorum çünkü insanı değerlendirme ölçütüm edeptir öncelikle
Yorum
-
kasteddiğim şey davranışardı, davranışardaki haya, nezaket, zarafet...vsOrjinal yazı sahibi: byank1 View Postedebin anlamı nedir sence merve? her namaz kılan oruç tutan edeplimi yada edepli insana bakış açın nasıl?
ibadetlerini yapan bi insan her zaman edepli olmayabilir ama tam anlamıyla yapabiliyosa tabi bu davranışarına yansır ama bu ayrı konu"Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum
Yorum
-
Hiç kimse dört dörtlük olamaz peygamler haricinde.Benim çevremde ibadetini yapan ama itici ve başka kötü huyları olan insanlarda görüyorum.yani bir insna olarak kendi içimde kendi aklımla benimsiyemediğim o kadar olay varki.dört dörtlük insna yok malesef.örnek: ibadetini yapıp ibadet etmiyen insanlara soğuk davranan insanları benimsiyemiyorum.böle bir çok örnek var.Last edited by byank1; 21-01-2011, 12:06 AM.
Yorum
-
iyide ben var demedimki (:Orjinal yazı sahibi: byank1 View PostHiç kimse dört dörtlük olamaz peygamler haricinde.Benim çevremde ibadetini yapan ama itici ve başka kötü huyları olan insanlarda görüyorum.yani bir insna olarak kendi içimde kendi aklımla benimsiyemediğim o kadar olay varki.dört dörtlük insna yok malesef.
ama diğerlerine göre çok daha iyi durumda olanlarda var
ben görüyorum şöyleleride var...... diye başlayan bi sürü cümle kurabilirsin ama o cümlelerin tam akside mümkün
onlardan sana ne yada bize ne herkes kendinden sorumlu çok beter olanlar var mı var ama insan önce kendini düzeltip sonra eleştiride bulunabilmeli ki eğer kendini tam manada düzeltirse zaten böyle bişeye sanmamki gerek duysun"Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum
Yorum
-
peki tamm dök sen içini (:Orjinal yazı sahibi: byank1 View Postyok sana cevap olarak yazmıyorum,içimi döküyorum biraz
tartışıyoruz:d
beni kaale almıyomuşsun gibi hissettim ama nese (;"Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum
Yorum

Yorum