Orjinal yazı sahibi: siyahın_matemi
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Çirkinim
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
haklısınız aslında insanlar dış görünüşleriyle sıfatlandırılıyor fakat ben dış görünüşün düzelebileceğine inanıorum yanlış anlaşılmasın lafım ama biraz bakım kendine özen göstermeyle herkes düzgün olabilir bence hem zevkler farklıdır yani bana göre çirkin olan başkasına güzel gelir bu böyle netleştirilemez ki
-
hiç kimse güzelliğin önemini inkar edemez...sadece arkadaşlık için değil her konuda bu böle...her zaman güzellik bir adım ötede başlatır insanı ama sadece bir adım...
arkadaşım senin sorununa gelince eğer isteklerini elde etmek istiyorsan diğer yönlerini geliştirceksin...eğer çirkinsen (bu da göreceli bir kavram tabi) örneğin bir sporda başarılı olcaksın ya da hiç bir şey yapamazsan çok çalışcaksın...
Yorum
-
sen kendini sevmediğin sürece insanlar seni neden ve nasıl sevsin ki?Orjinal yazı sahibi: siyahın_matemi View PostTarz değiştirebilirim; saçımı-sakalımı, giyim tarzımı, değiştirebilirim. Hatta kendimi tepeden tırnağa değiştirdiğim de oldu. Kendimi iyi hissettirmişti bana. Fakat senin kendini iyi hissetmen sadece seni bağlıyor, karşı cinsin nazarında beğenilmedikten sonra kendini beğenmişsin beğenmemişsin neye yarar ki?Bir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla..
Ama hep güzel şeyler olsun.. Çünkü; her insan ölecek yaşta…
<Şems-i Tebrizi>
Yorum
-
Kendini sevmekle ilgili değil bu. Kadınlar, kendileriyle barışık olduğu için mi seçiyorlar yakışıklı erkekleri? Kendimle barışık olduğum dönemlerde tek bir tanesi bile beni sevmezken ? Sen kendini sevmekten bahsediyorsun.Kadınlar bana "hayır" demeden önce seviyordum kendimi, o zaman nerdeydi kendini seven erkekleri seven kadınlar? Bazı arkadaşların dışındaki herkes, reddedilmemin nedenini başka şeylere bağladı. Kadınların dış görünüşten etkilenmediklerini, bunun ikinci planda olduğunu söyleyerek iyimser bir hava yaratmaya çalıştı. Öyle bir dünya yok, nerden uyduruyorsunuz arkadaşlar?Orjinal yazı sahibi: platonik View Postsen kendini sevmediğin sürece insanlar seni neden ve nasıl sevsin ki?
Yorum
-
Resmini koy burdaki insanlar karar versin çirkin yada güzel olduuna . )http://www.facebook.com/profile.php?id=100002010729542
mertt@london.com
Bir Çaresi Bulunur Elbet Çıkmazların yeniden yaşamalı
İyileştim İyiyim

Yorum
-
Çİrkin değilde girişken bi insan olmadıından kaynaklanıo olabilir belkihttp://www.facebook.com/profile.php?id=100002010729542
mertt@london.com
İyileştim İyiyim

Yorum
-
Unutma kızlar kötü erkeklerle beraber olur iyi erkeklerle dertleşir... Serseri tabir edilen tipleri istiyolardır belki o yüzden başka kızlarda şansını dene hemen pes etme...http://www.facebook.com/profile.php?id=100002010729542
mertt@london.com
İyileştim İyiyim

Yorum
-
doğru tespitOrjinal yazı sahibi: Mert7 View PostUnutma kızlar kötü erkeklerle beraber olur iyi erkeklerle dertleşir... Serseri tabir edilen tipleri istiyolardır belki o yüzden başka kızlarda şansını dene hemen pes etme...
”Bir insanın hayattaki en önemli faaliyeti, ruhuna gereken özeni göstermesidir.”
Yorum
-
Çünkü o erkekler renkli bi ışık gibi gözüküo sonra ışık sönünce çok üzülüo kızlar...Onlar sadece eğlence istiyo umudunu kaybetme sen
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002010729542
mertt@london.com
İyileştim İyiyim

Yorum
-
Bak Şu Sözü Sevdim = Dünya Bile 2 Yüzlü.. Bi Tarafı Gündüz Bi Tarafı Gece Eee içindekiler mi NormaL olacak.!http://www.facebook.com/profile.php?id=100002010729542
mertt@london.com
İyileştim İyiyim

Yorum
-
erkek dayanışması
kendinizce haklısınız belki de.. şu genellemeleri yapmasanız çok daha güzel olacak sanki.Last edited by platonik; 08-02-2011, 01:02 PM.Bir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla..
Ama hep güzel şeyler olsun.. Çünkü; her insan ölecek yaşta…
<Şems-i Tebrizi>
Yorum
-
başka kızlarda şansını denesin dedim madem o kızlar hayır demiş..http://www.facebook.com/profile.php?id=100002010729542
mertt@london.com
İyileştim İyiyim

Yorum
-
"Önemli olan iç güzellik, dış güzelliğin hiç bir önemi yok. Kalbi temiz olsun." Amanda aman... Sen karşındaki erkeğe sırf tipsiz diye itici davranırsan o kişinin iyi olup olmadığını nerden bileceksin? İç güzelliğinin olup olmadığını bilmek için dış güzelliği de olacak ki onunla iletişime geçip nasıl bir karaktere sahip olduğunu anlayasın. siyahın matemi anlattığı kadarıyla tüm olasılıkları kullanmış ama yine de tercih edilmemiş. siyahın matemi, seni aşağılamak için söylemiyorum, eğer gerçekten anlattığın gibi biriysen ve kızlar sana bahsettiğin şekilde davrandıysa kızlara hiç bulaşma. Tıpkı benim gibi. 26 yaşındayım ve benim de hiç kız arkadaşım olmadı. Mücadele ettim mi? Ettim. Ama olmadı. Ne yaptıysam, ne ettiysem bir türlü başaramadım. Oysa ki gönül verdiğim kızlara (son 11 yılda toplam 3 kişiyi sevdim maymun iştahlı değilim yani) o kadar çok hassas davranmıştım ki, yeri geldi korudum, yeri geldi maddi manevi iyiliklerim dokundu, yeri geldi yardım edebileceğim konularda her türlü fedakarlığı yaptım. Sonra reddedildim. Geride kalan sadece tuzla buz olmuş bir kalp. Ve hayattan da bir beklentim yok artık. Zaten yaş aldı başını gitti. Bu saatten sonra hayallerim gerçekleşse, sevdiğim bana gönül bağlasa ne, bağlamasa ne... Belli bir zaman sonra insan ölümüne istediği, mücadele ettiği şeylerin gerçekleşmediğini görünce hayata boşkoyuyor. Şu anda evlilik konusunda ailemle tartışma içerisindeyiz. Evlenmek istemiyorum ama son zamanlarda çok sıkmaya başladılar. Evlenipte napacam? Gençliğimi yaşayamadıktan sonra, her defasında sert ifadelerle reddedildikten sonra evliliğin ne anlamı kalıyor ki. Çok sıkarlarsa da mecburen görücü usulüyle bilmediğim, tanımadığım bir kızla evlenir evden işe işten eve ömür tüketirim.
Konuyu fazla uzattım galiba toparlıyorum, sözün özü tipsiz erkek boş erkek. Parasız erkek boş erkek. Bir erkekte ya para olacak, yada tip."İki çocuk rahatlıkla oturduğumuz kapının eşiğine, kendi başıma zor sığıyorum bugün. Büyüdükçe insan yalnız mı kalıyor ne?"
Yorum

Yorum