Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sigarayı Bırakmak İsteyenler Buraya!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
    45ini geçtikten sonra bırakmayı düşünme o yaştan sonra bırakmanın faydası olmuyormuş en azından sigara keyfinden olmazsın. : )
    Bir bayanın sigara içmesini, içebilmesini hiç anlamıyorum ilerde anne olacak birinin sigarayı içip hiç bir şeyden haberi olmayan bebeği zehirlemesi aklımı almıyor.
    45 den sonra da faydası olur olmazmı ... daha 45 ime çook var , ama pozitifin dediklerinide değerlendireceğim, seninkinide en azından düşüneceğim ve en kısa zamanda sizlere müjde vereçeğim ama olmuyorsada olmuyor demektir.
    GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: KATTRE View Post
      45 den sonra da faydası olur olmazmı ... daha 45 ime çook var , ama pozitifin dediklerinide değerlendireceğim, seninkinide en azından düşüneceğim ve en kısa zamanda sizlere müjde vereçeğim ama olmuyorsada olmuyor demektir.
      tamam, sana güveniyor ve ümitle vereceğin müjdeyi bekliyoruz)) Ama, fazla uzatma))
      Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

• Başka?....
        Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

• yakında bırakmayı deneyeceğim elimdeki son paket sonrasında bırakmayı deneyeceğim umarım başarılı olabilirim...
          hayat, sen planlar yaparken başına gelenlerdir...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: audio View Post
            yakında bırakmayı deneyeceğim elimdeki son paket sonrasında bırakmayı deneyeceğim umarım başarılı olabilirim...
            Umarım felan deme audio... "Bırakacağım!" de... "Mutlaka bırakmalıyım ve bırakacağım!" de... Bu kESİN kararı ver ve bir daha da dönme... elindeki son paketti değil mi? tamam işte bu kararından sakın dönme... Sonra, gelsin sağlıklı günler))
            Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

• tavsiye edildi mi bilmiyorum ama, subliminal mesaj yoluyla da bırakmayı deneyebilirsiniz. bir şekilde bilinçaltınıza sigarayı bırak mesajı gönderin
              Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . .

Yorum

• bence sigara içmeyi gerçekten istemeyen biri içmez..
                ...............

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: defne View Post
                  tavsiye edildi mi bilmiyorum ama, subliminal mesaj yoluyla da bırakmayı deneyebilirsiniz. bir şekilde bilinçaltınıza sigarayı bırak mesajı gönderin
                  burada edilmedi)) defne... bütün bu "yardımcı metodlar", insan GERÇEKTEN sigarayı bırakmayı istiyorsa bir nebze faydalı olabilir... Ama, insan İSTEMİYORSA (veya hep söylediğim gibi; bırakmak istemediği için durmadan ipe un seriyorsa) o kişiye hiç kimse ve hiçbir metod sigarayı bıraktıramaz...
                  Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: farbetter View Post
                    bence sigara içmeyi gerçekten istemeyen biri içmez..
                    evet arkadaşım... söylediğinin mefhûm-u muhalifi şu oluyor: Gerçekten isteyen bırakır!
                    Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

• Düşmanlarıma da sadığım, dostlarıma da, acılarıma da.Sonsuzdur sadakatim.Bir rol vermişim yanan sigarama beni sırtımdan hançerlerken.An gelir tek misafirim, tek sırdaşım yaparım onu.Kimsenin beni anlamasını beklemezken ağır ağır, dertli dertli yanar durur elimde.Ne alkol kadar günah, ne elma kadar sevap.Akıl ermez sigarama.Çayıma yoldaş olur minik sigaram.Yavaşça öldürür beni.Severken ayrılmak ne zordur biliyorsunuz.Seviyorum onu ve terkedilemeyeceğime göre terketmek istiyorum.

Yorum

• ya çok afedersiniz ama bu sigarayı bırakmak, tv deki sigara ile alaklaı seyler.. çok güzel anlamdı ama bende sigara içme istegi uyandırıyor. bunu yazdım sadece söylemek istedim amacım yok.. bastan deyim de şimdi " ne yapalım yani kaldıralım mı" diye mevzulara girip sinir harbi yasamayalım

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
                          Düşmanlarıma da sadığım, dostlarıma da, acılarıma da.Sonsuzdur sadakatim.Bir rol vermişim yanan sigarama beni sırtımdan hançerlerken.An gelir tek misafirim, tek sırdaşım yaparım onu.Kimsenin beni anlamasını beklemezken ağır ağır, dertli dertli yanar durur elimde.Ne alkol kadar günah, ne elma kadar sevap.Akıl ermez sigarama.Çayıma yoldaş olur minik sigaram.Yavaşça öldürür beni.Severken ayrılmak ne zordur biliyorsunuz.Seviyorum onu ve terkedilemeyeceğime göre terketmek istiyorum.
                          O zaman terkediver gitsin)) Bazen, "çok sevilen" lerde terkedilir... Neden, çünkü ortada "mecburiyet!" vardır... Çok sevyorsundur ama diğer taraftan da terketmek zorundasındır... Sigarayı sevenlerin bırakması da böyle bir şeydir işte...
                          Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ArZeLL View Post
                            ya çok afedersiniz ama bu sigarayı bırakmak, tv deki sigara ile alaklaı seyler.. çok güzel anlamdı ama bende sigara içme istegi uyandırıyor. bunu yazdım sadece söylemek istedim amacım yok.. bastan deyim de şimdi " ne yapalım yani kaldıralım mı" diye mevzulara girip sinir harbi yasamayalım
                            tv lerdeki sigaranın zararlarına yönelik spot'lar sizde içme isteği uyandırıyor!! İlginç... Olabilir tabii.. herkeste "nefret" uyandıracak değil ya... Demek ki, siz, içmek için hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunuz?))
                            Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: POZİTİF View Post
                              evet arkadaşım... söylediğinin mefhûm-u muhalifi şu oluyor: Gerçekten isteyen bırakır!
                              evet aynen öyle oluyor..mesela ben kendimi içmemek için zorladıgımda aslında içmek istediğimi anladım..
                              ...............

Yorum

• Şu konuya bir de ben yazayım madem,hiç gündemden düşmüyor =) Aslında sırf sigaranın adını bile duymak istemediğim ve onu zikretmek istemediğim içindir...Çünkü benim içim tarzım tuhaf...tarz da denilmez ben 1.5 yıla yakındır bazen günde bir tane içiyorum bazen hiç içmiyorum,bazen iki tane,çok çok nadiren de olsa 3 tane falan içmişimdir...1 hafta hiç içmediğim zamanlar da oldu,haftada 2-3 tane içtiğim zamanlar da oldu...Yani çok dengesiz,bağımlı mıyım dğeil miyim bunu bile bilmiyorum..Mesela şu anda 3 gündür içmiyorum,içsem iyi olur şimdi ama evdekiler bilmiyor dışarı çıkıp içmeye de üşeniyorum çünkü en az 5 km öteye gitmeliyim,tanıdıklardan gören olur diye korkuyorum falan filan,acaip bir durumdayım sigara konusunda yani...
                                Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

İşleniyor...
                                X