Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
tabiki ama sırf o değil...laflarıda güçlü olucak mesela benim yanımdaki erkek kesinlikle beni taşımalı...ona danışabilmeliyim bazı şeleri...hobileri olmalı...düşüncelerine önem verebilmeliyim...
tabiki ama sırf o değil...laflarıda güçlü olucak mesela benim yanımdaki erkek kesinlikle beni taşımalı...ona danışabilmeliyim bazı şeleri...hobileri olmalı...düşüncelerine önem verebilmeliyim...
ne saçmalıyo bu yine dememeliyim yani...
gökçe bunlar tüm bayanların erkekte olmasını istediği şeyler
tabi bunlarda bayanın bakış açısına göre değişir
mesela bir bayana göre zeki olan erkek diğer bir bayana göre aptal biri olabilir
yani saydıkların temel şeyler ama herkese görede göreceli
göreceli olmayan tek şey var oda benim :lol: :lol:
fazlamı iddalı oldu ne bendede galiba aşırı güven var :lol: :lol:
ne güzel Allah bozmasın...mesela bendede şeytan tüyü vardır...
Leave a comment:
Guest replied
Orjinal yazı sahibi: gokche
gökçe bunlar tüm bayanların erkekte olmasını istediği şeyler
tabi bunlarda bayanın bakış açısına göre değişir
mesela bir bayana göre zeki olan erkek diğer bir bayana göre aptal biri olabilir
yani saydıkların temel şeyler ama herkese görede göreceli
göreceli olmayan tek şey var oda benim :lol: :lol:
fazlamı iddalı oldu ne bendede galiba aşırı güven var :lol: :lol:
zayıflık okadarda iyi değil be ben kilo almaya çalışıyorum mesela...
erkekte karizma olucak sonrada güç....pısırık birini kim ister...hepsi bu...
aynı ben :lol: :lol:
abi h.g
hoşbulduk tesekkur ederim kendine güvenin gelmesi güzel umarım bu duyguyu hiç kaybetmezsin çünkü gerçekten insanın kendisine olan güveni de kaybettiğinde hayat çekilmez hale geliyor
haklısın abi.
Leave a comment:
Guest replied
Orjinal yazı sahibi: bydead
Orjinal yazı sahibi: sev__beni
aynı ben :lol: :lol:
abi h.g
hoşbulduk tesekkur ederim kendine güvenin gelmesi güzel umarım bu duyguyu hiç kaybetmezsin çünkü gerçekten insanın kendisine olan güveni de kaybettiğinde hayat çekilmez hale geliyor
Leave a comment:
Guest replied
aynen....çirkin adam severim mesela öyle adamlar varki yolda görsen yüzüne bakmam dersin ama bi karizması vardır...ona hayatta çirkin diyemezsin....jonny depp yakışıklı bi adam değil zaten kısa boylu bikere...yanakları içeri çökmüş gibi çok zayıf...çelimsiz ama seviyorum işte...
ama kadınlardan charlize thearon
karizma insanları çok severim bende bayanlarda ise zariflik çok öenmlidir.güzel olurda erkek gibi hareketleri olur kadın dediğin narin olur güzel olmasa bile ben kadınımı hissetirmeli bir erkeğe.
aynen....çirkin adam severim mesela öyle adamlar varki yolda görsen yüzüne bakmam dersin ama bi karizması vardır...ona hayatta çirkin diyemezsin....jonny depp yakışıklı bi adam değil zaten kısa boylu bikere...yanakları içeri çökmüş gibi çok zayıf...çelimsiz ama seviyorum işte...
Leave a comment: