vardı biliyorum hayranları var...ben pek futbolcuları ilgi duymam ama arkadaşlarım var....onu gördüğünü anlatanlar vs.vs.vs.vs.vs.
ben jonny deppi severim sadece mesela...funclubı bile vardır inanmıyorsan bak
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
kendinimi çok küçük görmüşüm..
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: gokchebunu yazıcanı biliyodum
peki ozaman neden biçok genç kızın odasında o adamın resimleri var onu açıkla bana..
ilk defa senden duydum bunu hangi kız gsli dir kızlar
Leave a comment:
-
bunu yazıcanı biliyodum
peki ozaman neden biçok genç kızın odasında o adamın resimleri var onu açıkla bana..
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: gokchedünyanın en megayakışıklı adamlarından biridir o
:lol:
evlendiği kızı görmedinmi...okız brad pitte bile zor bakar...
milyon dolarları var adamın olsun o kadar
Leave a comment:
-
dünyanın en megayakışıklı adamlarından biridir o
:lol:
evlendiği kızı görmedinmi...okız brad pitte bile zor bakar...
Leave a comment:
-
saol motiveye ihtiyacım var biraz daha gaz ver gökçeOrjinal yazı sahibi: gokchebenide birilerine benzetip dururlardı....öyleki benzetildiğim kişileri çirkin görmeye başlardım....kendimide daha çirkin..
ama emre belözoğlu çirkinbi adam değil...
heueh
Leave a comment:
-
benide birilerine benzetip dururlardı....öyleki benzetildiğim kişileri çirkin görmeye başlardım....kendimide daha çirkin..
ama emre belözoğlu çirkinbi adam değil...
Leave a comment:
-
boşver gökçe karıştırma oraları şimdiOrjinal yazı sahibi: gokcheyaniyine kendini beğenmeme modunamı girdin demek oluyo bu şimdi...
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: gokcheOrjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: gokcheavatarına benziyomusun ona söyle önce

kim?
sen?
yok kumrallığım benzer başka benzer yanım yok
ama en çok benzediğim kişi emre belezoğlu tıpatıp benzeten çok olmuştur oda yakışıklı değil zaten
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: gokcheavatarına benziyomusun ona söyle önce

kim?
sen?
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: gokcheavatarına benziyomusun ona söyle önce

kim?
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: rose_teksenin adına sevindim. haklısın insan önce kendini sevmeli. ama geçmişi boşver bence. ne demişler olmuşla ölmüşe çare olmaz. bundan sonrasına bak sen.
tşkrler saolun geçmişi unuttum unuttmak zorundaydım çünkü iyilemek için yeni sayfalar açmak lazım başka türlü iyileşmek mümkün değil
Leave a comment:
-
senin adına sevindim. haklısın insan önce kendini sevmeli. ama geçmişi boşver bence. ne demişler olmuşla ölmüşe çare olmaz. bundan sonrasına bak sen.
Leave a comment:

Leave a comment: