kendimi o kadar küçük görüp hayatı ızdırap etmişimki kendime bir o kadar insanlar tarafından yakışıklı adledildiğim halde kendimi bunca yıl küçük görmüşüm ve şu an kendime güvenim o kadar çokki nasıl anlatim bılmıyorum kendimi sevmeye basladım hemde çok bunca senemi niye boyle geçirmişim diye yaniiymi ağlımmı bılmıyrm
siz siz olun kendinizi hiç bir zaman küçük görmeyin...hayat herşeye rağmen yaşamaya değer.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
kendinimi çok küçük görmüşüm..
Collapse
X
-
kendinimi çok küçük görmüşüm..
Etiketler: Yok
-
inş gökçe daha iyi olucaksın sende.Orjinal yazı sahibi: gokchekendimi sevmedimde ne geçti elimeki...yine kendimi sevmemeye devam etmemi sağladı sadece...
belki kendimi kandırıyorum ama...şu zorlu dönemi bi atlatayım hele...zıpkın gibi yaşicam hayatımı....
-
kendimi sevmedimde ne geçti elimeki...yine kendimi sevmemeye devam etmemi sağladı sadece...
belki kendimi kandırıyorum ama...şu zorlu dönemi bi atlatayım hele...zıpkın gibi yaşicam hayatımı....
Leave a comment:
-
Epeyi oldu galiba tam olarak bilmiyorum ilk kez bugün girmek nasip olduOrjinal yazı sahibi: bydeadözlem ne zamandır yoksun nerelerdesin
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: sev__beniya yakışıklı olmasak bile kendi kendine güzel adamım be diyeceksin kiOrjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: sev__benigökçe bunlar tüm bayanların erkekte olmasını istediği şeylerOrjinal yazı sahibi: gokchetabiki ama sırf o değil...laflarıda güçlü olucak mesela benim yanımdaki erkek kesinlikle beni taşımalı...ona danışabilmeliyim bazı şeleri...hobileri olmalı...düşüncelerine önem verebilmeliyim...
ne saçmalıyo bu yine dememeliyim yani...
tabi bunlarda bayanın bakış açısına göre değişir
mesela bir bayana göre zeki olan erkek diğer bir bayana göre aptal biri olabilir
yani saydıkların temel şeyler ama herkese görede göreceli
göreceli olmayan tek şey var oda benim :lol: :lol:
fazlamı iddalı oldu ne bendede galiba aşırı güven var :lol: :lol:
valla abi sende yakışıklısın ama benim kadar değil :P :P şaka şaka sende baya yakışıklısındır tahmin edebiliyorum huehe
mutlu olabilesin. mutluluk insanın kendisini sevmesinden başlar
ama avatarımıza bakarsan ben karizmatik sen sempatik
haklısın abi kendini sevmeden olmuyor ama sevmesi içinde birleylerin olması lazım dimi.karşısında sevenin olması lazım olmadıgı sürece güven filan kalmıyor
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: sev__beniya yakışıklı olmasak bile kendi kendine güzel adamım be diyeceksin kiOrjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: sev__benigökçe bunlar tüm bayanların erkekte olmasını istediği şeylerOrjinal yazı sahibi: gokchetabiki ama sırf o değil...laflarıda güçlü olucak mesela benim yanımdaki erkek kesinlikle beni taşımalı...ona danışabilmeliyim bazı şeleri...hobileri olmalı...düşüncelerine önem verebilmeliyim...
mesela bir bayana göre zeki olan erkek diğer bir bayana göre aptal biri olabilir
valla abi sende yakışıklısın ama benim kadar değil :P :P şaka şaka sende baya yakışıklısındır tahmin edebiliyorum huehe
Ne kadar güzel yazmışsın yaa insanın kendisini sevmesi bende bunu yapmak istiyorum aslında olmuyor aksine kendimden nefret ediyorumm...
Leave a comment:
-
Guest repliedya yakışıklı olmasak bile kendi kendine güzel adamım be diyeceksin kiOrjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: sev__benigökçe bunlar tüm bayanların erkekte olmasını istediği şeylerOrjinal yazı sahibi: gokchetabiki ama sırf o değil...laflarıda güçlü olucak mesela benim yanımdaki erkek kesinlikle beni taşımalı...ona danışabilmeliyim bazı şeleri...hobileri olmalı...düşüncelerine önem verebilmeliyim...
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: gokcheo seni sevmiyormuş....ben neler duydum benimkide hasta ama doktora gitmiyo gitmekte istemiyo farkında değilde herhalde...
söyleyincede köpürüyo ağzına geleni söylüyo hatta saçmalıyo tuhaf tuhaf şeyler söylüyo...ama seviyorum oyüzden neyse ya diyorum alıştım bile...
yok seviyordu ya zaten o teklifte bulunmuştu bene gidipona teklifte bulunmadım.ama olmadı işte
Leave a comment:
-
o seni sevmiyormuş....ben neler duydum benimkide hasta ama doktora gitmiyo gitmekte istemiyo farkında değilde herhalde...
söyleyincede köpürüyo ağzına geleni söylüyo hatta saçmalıyo tuhaf tuhaf şeyler söylüyo...ama seviyorum oyüzden neyse ya diyorum alıştım bile...
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: gokcheOrjinal yazı sahibi: bydeadbu saçmalama lafı beni çok üzüyor yaOrjinal yazı sahibi: gokchetabiki ama sırf o değil...laflarıda güçlü olucak mesela benim yanımdaki erkek kesinlikle beni taşımalı...ona danışabilmeliyim bazı şeleri...hobileri olmalı...düşüncelerine önem verebilmeliyim...
üzüyomu benide tam tersi sinirlendirir...
ya gökçe bir zamanlar bir kızla çıkmıştım böyle saçmalamıştım biraz hastalıgımı bılşmıyordum herhalde birşeyler oldu ayrılmıstık aklıma o geliyor
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: sev__benilatife bir yana ama kusursuz bir insanın olması imkansızdırOrjinal yazı sahibi: gokchene güzel Allah bozmasın...mesela bendede şeytan tüyü vardır...Orjinal yazı sahibi: sev__benigökçe bunlar tüm bayanların erkekte olmasını istediği şeylerOrjinal yazı sahibi: gokchetabiki ama sırf o değil...laflarıda güçlü olucak mesela benim yanımdaki erkek kesinlikle beni taşımalı...ona danışabilmeliyim bazı şeleri...hobileri olmalı...düşüncelerine önem verebilmeliyim...
ama her insanın kendine has özel yönlerinin olduğuna inanırım
kimisinin fiziği, kimisinin zekası, kimin duyğuları, kimisinin kariyeri....
ben bayanda ilk aradığım özellik sevimli olmasıdır. sevimliliktende kasıt sanırım elektirik meselesi ondan sonra makul bir zeka ve fizik
haklısında abi bende hiçbiri kalmadı
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: sev__benigökçe bunlar tüm bayanların erkekte olmasını istediği şeylerOrjinal yazı sahibi: gokchetabiki ama sırf o değil...laflarıda güçlü olucak mesela benim yanımdaki erkek kesinlikle beni taşımalı...ona danışabilmeliyim bazı şeleri...hobileri olmalı...düşüncelerine önem verebilmeliyim...
Leave a comment:
-
Guest repliedlatife bir yana ama kusursuz bir insanın olması imkansızdırOrjinal yazı sahibi: gokchene güzel Allah bozmasın...mesela bendede şeytan tüyü vardır...Orjinal yazı sahibi: sev__benigökçe bunlar tüm bayanların erkekte olmasını istediği şeylerOrjinal yazı sahibi: gokchetabiki ama sırf o değil...laflarıda güçlü olucak mesela benim yanımdaki erkek kesinlikle beni taşımalı...ona danışabilmeliyim bazı şeleri...hobileri olmalı...düşüncelerine önem verebilmeliyim...
ama her insanın kendine has özel yönlerinin olduğuna inanırım
kimisinin fiziği, kimisinin zekası, kimin duyğuları, kimisinin kariyeri....
ben bayanda ilk aradığım özellik sevimli olmasıdır. sevimliliktende kasıt sanırım elektirik meselesi ondan sonra makul bir zeka ve fizik
Leave a comment:

Leave a comment: