Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Eşime ;

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Eşime ;

Bu zamana kadar belki bunu yapamadım ama belki senin için belki kıızzımız için hayata daha sağlam adımlarla yürüyeceğim.Kendi çıkarlarımı düşünemeyecek kadar verimkarım şuan sen ve kızımız ve sizi yanyana gördüğümde o aşk; sanki kızımızla birlikte büyüyor.
    sizi kaybetmeyeceğim o sizi siz yapan sıcak yuva tütecek çünkü sende bu kıvılcımı görüyorum.Bana baktığında gözlerinde evet sevgi yok aşk yok ama bir aile babası var. Beni de sevmen için elbette çaba göstereceğim tek hatalı ben olmasamda belki ben de bir şeyler yıktım. Bu dünyada ancak kendimi değiştirebilirim.
    İnsan değer verince üstüne titreyince ve fedakarlık yapınca belki emeğine karşılık oda bir şeyler kazanabilir.Bana baktıklarında verimkar bir anne görüyorlar ama ne bir evlat ne de eş göremiyorlar. Belki de sende bende sevgi görmedin emek görmedin belki nefretlerim vardı benim
    Birbirimizi anlamadık derken acaba sen beni anlamaya başladıkça mı benden soğudun içimi gördün belki
    İnsanlara olan nefretimi ben ikimiz sevmiyorduk sanıyordum acaba sen gerçekten sevgi dolu bir insandın da bir tek ben mi nefret ediyorddum
    Neden bu soru işaretlerini doğuran bakışı attın bana o gün.Neden bende sevemezmişim gibi bakıyordun üzülemez , ağlayamaz
    İşte o yüzden değişeceğim belki hataların başı hep bendim....

Orjinal yazı sahibi: haywire
    Yazın güzel, özeleştiri yapıyor olman ayrı bir güzel. Umarım sorun, sıkıntı kalmaz. İnsan kaybettiklerinin değerini yıllar sonra anlıyor.
    işte bende pişman olmamak için elimden geleni yapacağım

Yorum

umutçum çok sevindim ben.. ömür boyu mutluklarr canımmm

Yorum

yok bir süre mutlu olamayacağım ama sabredeceğim beni eşim çok zorluyor özellikle sabrettiğimi farketsin hemen mücadeleye girişir o kadar zorlar ki beni ama alıştım bir süredir böyleyim üstesinden gelebiliyorum

Yorum

Yazınızdaki "nefret"leri kırgınlıklarım olarak değiştirip mektup haline getirip eşinize okutturabilirseniz inanıyorumki faydası olacaktır.

Yorum

[QUOTE=Absinthe;399198]Yazınızdaki "nefret"leri kırgınlıklarım olarak değiştirip mektup haline getirip eşinize okutturabilirseniz inanıyorumki faydası olacaktır.[/QUOT
            mektup yazdım denedim ona hep içimi açtım ama ben kapalı bir kutu gibi olunca onun dikkatini çektim aileme zarar gelmesin diye de hep aile içindekilere dert yandım aileler zedelendi bende kendi içime kapanıp burada deşarj olmaya karar verdim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: umut_86 View Post
              mektup yazdım denedim ona hep içimi açtım ama ben kapalı bir kutu gibi olunca onun dikkatini çektim
              Bu kısmı anlamadım özürdilerim.. Tam olarak problem nedir? Eşin duyarsız birimi,?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Absinthe View Post
                Bu kısmı anlamadım özürdilerim.. Tam olarak problem nedir? Eşin duyarsız birimi,?
                evet konu ben isem fazlası ile duyarsız ama kendi ailesi veya dışardan çok alakasız biri için her şeyi yapar onu tanıyan herkes ona çok ii der ama benle ilgili durumlarda duyarsız ya da artık ne diyeceğimi bende bilmiyorum mesela iş yerinde bir sorun yaşadım diyelim hayatta benimle dertleşmez direk amirimi arar halleder sonra bana geri döner tamam hallettim işini ok başım üstüne ama benim bu durumdan yaşadıklarım ya da diğer etkilenen kişilerle yaşayacağım sorunları konuşalım yok onlar gereksiz şeyler
                sorumsuz değil ama dert arkadaşım desteğim değil bir çok sorun var tabi ama hepsine sünger çektim onu tanımadan evlenmiştim şimdi tanıdım ve ona göre davranacağım artık

Yorum

Yazmış oldukların diğer boşanma davalarında yaşanmışlıkları gözönüne alacak olursak fazlaca büyütülecek birşey değil gibi.. Evet erkekler öyledir malesef, kadınlar gündüz evde tv izleyip konuşacak birini ararken erkekler gün içerisinde o kadar çok konuşuyorlarki akşam evde konuşma istekleri pek kalmıyor sanırım. Düşünceniz mücadele etmekten yan sanırım, bencede en doğrusu bu olmalıdır. Daha fazla yazıp sizinle saç,baş kavga etmek istemem. İnşallah başarılı olursunuz..

Yorum

kendime iki sene veriyorum biliyorum ki iki sene sonra evliliğimiz çok güzel bir yola girecek
                    belki beni tekrar seveceksin yada sevgini göstereceksin
                    ve ben bu sayfama yıllar sonra girdiğimde güleceğim
                    nelerle uğraşmışım ya diyeceğim
                    ama karşılığını almışım da diyeceğim
                    biliyorum ve inanıyorum her şey çok güzel olacak
                    aile olacağız biliyorum

Yorum

[QUOTE=umut_86;399855]kendime iki sene veriyorum biliyorum ki iki sene sonra evliliğimiz çok güzel bir yola girecek
                      belki beni tekrar seveceksin yada sevgini göstereceksin
                      ve ben bu sayfama yıllar sonra girdiğimde güleceğim
                      nelerle uğraşmışım ya diyeceğim
                      ama karşılığını almışım da diyeceğim
                      biliyorum ve inanıyorum her şey çok güzel olacak

emin ol her şey güzel olacak.kendini değiştirmeyi
                      başarınca her şey yoluna zamanla giriyor.
                      benim ki biraz uzun sürdü ama değdi,şimdi çok mutluyum,mutluyuz
                      YAŞAMAK BUYSA ÜSTÜ KALSIN

Yorum

gerçekten çok sevindim düzelmesine bende bunu umut ediyorum

Yorum

şu kısacık zamanda hayatımızda neler değişti değil mi. Peki seni tekrar bana getiren şey neydi. Yada hiç benim olmamışken bir anda kendini bana adamakta ne oldu şimdi. Kaybetme korkusu mu yoksa kaybettiklerini geri kazanma korkusu mu.gitmeyecektim oysa sana da demiştim.Huzursuzlukta olmayacaktı hayatımızda bu kadar nötr olmam mı rahatsız etti seni.Yoksa sana birileri ailen olduğunu mu hatırlattı.
                          Hiç bana böyle davranmazdın bağışla şaşkınlığım bundan ötürü.Tekrar eski haline döneceksin biliyorum ama bir anlıkta olsa beni anlaman neyin işareti.Beni anlamak hiç yapmayacağın şey bana hep yokuşa sürerdin oysa
                          oysa daha sinirli daha anlayışsız daha bencil birini beklerken karşımda mağlubiyetini kabul etmiş yorgun savaşçı gibisin
                          keşke hep böyle devam etse bekleyeceğim umudumu kaybetmedim
                          benim umudum bir kadın olarak bir ocağı tüttürmek içinde sevgi odunu kalmasa da bir kıvılcımdır benim benliğim alev alev yakma uğrunda kendimi bu ocak tütecek.

Yorum

Sana gerçekten acıyorum sen acınılacak kadar kimsesizsin çünkü ve öyle kalmaya mahkum olacaksın senin için çabalayan insanları üzmekten ve ezip geçmekten başka bir şey yapamazsın boşsun hayat sana hiö bir şey kazandırmamış
                            hoş bende bunu biliyordum ya neden şaşırdıysam hayır belki yanılmışımdır dedim hayat sana en büyük dersi vermiştir dedim vermemiş sen yutan elemansın asla farklı bir şey olamazsın değişmeni beklemiyordum ama belki seni tanıdıkça benden çekinirsin belki yüzün kızarır diyorum oda olmuyor
                            bırak yüzün kızarmayı pişkinsin sen hayatta her şeyi yemiş yutmuşsun yüreğini de.

Yorum

tek istediğim masumca her şeyi geri yerine koymak
                              o minik ellerin uzanmak isteyip bir an için ona ait olmayan şeyi yerinden almak ve bir anda da korkup geri koymak gibi
                              benim olmayan hayatı geri vermek istiyorum sadece
                              Allaha isyan etmeden günahsız bir kalp gibi
                              süzülsün istiyorum yüreğimden
                              yerinde durmayan aşk gbi

Yorum

İşleniyor...
                              X