Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sevdiğim kıza alabileceğim doğum günü hediyesi (Özellikle bayanlar)

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Çocuk özellikle bayanlar demiş ama saplar gene kendini tutamamış

Tutamayanlardan biri de ben

Yorum

çikolata jelibonmu aslında bunlara gerek yok
      partyde pasta ve diğer atıştırmalık yiyecekler olacaktır
      Last edited by Dangerous Real; 27-01-2013, 10:34 PM.

Yorum

Bu tip sorulari hic anlamiyorum. Hediye kisiden kisiye degisir ve hediyeden ziyade karsida olusturdugun duygu onemlidir..

Bir ornegim var adam sevgilisiyle pirlanta yuzuklere bakiyor. Kiz begeniyor bir model. Sonra cikinca yan dukkanda bir gumus bileklige kizin gozu takiliyor. Durumu farkeden adam o bilekligi aliyor.

Sizce hangisi kizi mutlu etmistir 50tlmi 5000 tl mi? Hediyenin ne oldugumu verenin ne yaptigimi?

Farkindaliklar dostlarimiza en buyuk hediyemiz bence..
        Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: phatalogyst View Post
          Bu tip sorulari hic anlamiyorum. Hediye kisiden kisiye degisir ve hediyeden ziyade karsida olusturdugun duygu onemlidir..

Bir ornegim var adam sevgilisiyle pirlanta yuzuklere bakiyor. Kiz begeniyor bir model. Sonra cikinca yan dukkanda bir gumus bileklige kizin gozu takiliyor. Durumu farkeden adam o bilekligi aliyor.

Sizce hangisi kizi mutlu etmistir 50tlmi 5000 tl mi? Hediyenin ne oldugumu verenin ne yaptigimi?

Farkindaliklar dostlarimiza en buyuk hediyemiz bence..
          Patolog doğru söylüyorsun onu hatırlamak onu düşündüğümü göstermek en büyük hediye olur ancak biraz da farklılık olsun istiyorum.Hani kız tamam ne hediye alsam sevinecektir mutlu olacaktır ancak ben bir hediye alırken hem de onun hoşuna gidecek ve sürekli kullanacağı birşey olmasını istiyorum ondan dolayı yardım istedim.Arkadaşların tavsiyesiyle 2 şey aklıma yattı.Kolye almak ya da bardak baskı yapan bir yer bulursam bardak baskı yaptırmak.Bu ikisi arasında kaldım.AMa bu ikisi içinden de bardak daha çok hoşuma gitti çünkü kızın zaten birsürü kolyesi var.Bir yenisini eklemek yerine onun resminin olduğu bir kupa bardak çok daha orijinal durur.Bakalım böyle bir baskı yapacak bir yer bulabilecek miyim?

Yorum

[QUOTE=kayıp 00;421689]sigara kullanıyorsa tabla alabilirsin.. pasajlarda çok da pahalı olmayan ama güzel tablalar var..[/QUOTE hahahhic hos degil askerlik arkadasina alsan daha ii olur tablayi.

Yorum

Eski bi yuzuk al eskiciden,buyuk buyuk babannemin yuzugu kendisi.....vs vs dibirlikte oldugumuz surece hep parmaginda olsun istiyorum de bayilsinsonra dikkatli ol sen cokomelini yerken yuzugu tasma diye takmasin boynuna.major baglatif nolduki sendromu.sonrasi bilinmiyor ruhunun antikacilarda o gunu lanetledigi soyleniyor..
              Last edited by merdane; 29-01-2013, 06:18 AM.

Yorum

kız sevgilin değil henüz ama sanırım yakınsınız. kolye, inci, çiçek falan bu işlere girme derim bu durumdayken bir bayan olarak. kızlar bu hediyeleri sevgililerinden aldığında ve özel bir anlam taşıdığında daha çok severler aksi takdirde arada takılan ya da bakılan bir süs eşyası olur. birbirinize açılana kadar daha doğal duracak ama samimiyetini belli edecek şeylere yönel. çokomel falan fikirde bir adım ama o kadar da basit değil güzel bir kutu al ama heryerde satılanlardan değil orjinal olsun büyük pastanelerde çok ilginç kutular var ben bile ilgim olmamasına rağmen bakıp kalıyorum bazen karşındakinin kişiliğine göre romantik, pembe ya da birbirine geçmeli değişik tasarımlardan biri olsun. içine de yine tadı damakta kalacak çikolatalardan, ama zevkini bilmiyorsan emin olmak için her çeşitinden al içi bademli fındıklı drajeler, beyaz, sütlü ve bitter olanlardan vs. şekilli ve renklilerinden bulabilirsen daha iyi. emin ol bütçeni sadece çikolataya verebilirsin ve %99 (%1 tatlı sevmeyen kız gördüm) kızlar tatlıya bayılır ve yediklerinin değerini farkedeler. yemeye bile kıyamayacak 2-3 haftada ancak bitirecektir tahminim. sunuş ta önemli tabi kutu canlı olacağından paket yaptırma ama küçük bir uçan balon bağlayabilirsin kutuya. çiçekten daha iyi.
                :65:
                Orjinal yazı sahibi: V. HUGO
                İYİ OLMAK KOLAYDIR, ZOR OLAN ADİL OLMAKTIR.

Yorum

Bir gumus kupe- kolye- bileklik seti alabilirsin, 50 ile 100 arasinda degisen fiyatlari var...
                  Ben ne oldugumu biliyorum

Yorum

kapsül şeklindeki hap kutularının içini boşalt kücük kagıtlara güzel seylar yaz her gün bi tane acıp okusun

Yorum

Sen onu seviyorsun ve onun sevgisinden emin değilsin.Yani şu an için sevgilin değil.Bence parfüm güzel olabilir.Her fiyat aralığında ürün bulabilirsin.Çorap da güzel olabilir.Yani sık sık kullanacağı birşey olsun.Süs eşyası olmasın bence.Çiçek çok klasik.Ekstra olarak verebilirsin çiçeği.
                      Orjinal yazı sahibi: ruhsuz_birisi View Post
                      Sevdiğim kızın doğum günü yaklaşıyor ve ona güzel bir doğum günü hediyesi almayı düşünüyorum.Fazla bir bütçem yok.Ucuza kaçmak zorundayım ancak öyle bir hediye olmalı ki kızı mutlu etmeliyim.DÜşünüyorum ama öyle bir hediye bulamadım.Çiçek almak çok klasiğe kaçar ondan çiçek almak istemiyorum.Sİzce ne almalıyım?Bayanlardan yardımlarını bekliyorum.Benim yaş 24. kız 23 e girecek.Bu yaşa uygun neler tavsiye edersiniz?

Yorum

Kız arkadaşım için alacağım doğum günü hediyeleri için bana yardımcı olabilecek biri var mı ?
                        Özgür AKSOY
                        Seo
                        Android

Yorum

yüzük al bence

Yorum

ayna al sana senden daha güzel bişey bulamadım de
                            push push. you. can do it!

Yorum

Linkte ikinci sıradaki melek kolyeli hediye sepeti çok sevimli bence. Fiyatı nedir bilmiyorum ama empati kurunca ben bayılırdım o hediyeye şahsen http://blog.hediyedenizi.com/sevgili...nu-hediyeleri/

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eylülbasak
                                saat al.hep seni hatırlar saate baktıkça
                                Eylül bir sene geçmiş üstünden hediyesini almıştır adam
                                ........

Yorum

İşleniyor...
                                X