Çocuk özellikle bayanlar demiş ama saplar gene kendini tutamamış

Tutamayanlardan biri de ben

Tutamayanlardan biri de ben
birlikte oldugumuz surece hep parmaginda olsun istiyorum de bayilsin
sonra dikkatli ol sen cokomelini yerken yuzugu tasma diye takmasin boynuna.major baglatif nolduki sendromu.sonrasi bilinmiyor ruhunun antikacilarda o gunu lanetledigi soyleniyor..
güzel bir kutu al ama heryerde satılanlardan değil orjinal olsun büyük pastanelerde çok ilginç kutular var ben bile ilgim olmamasına rağmen bakıp kalıyorum bazen
karşındakinin kişiliğine göre romantik, pembe ya da birbirine geçmeli değişik tasarımlardan biri olsun. içine de yine tadı damakta kalacak çikolatalardan, ama zevkini bilmiyorsan emin olmak için her çeşitinden al içi bademli fındıklı drajeler, beyaz, sütlü ve bitter olanlardan vs. şekilli ve renklilerinden bulabilirsen daha iyi. emin ol bütçeni sadece çikolataya verebilirsin ve %99 (%1 tatlı sevmeyen kız gördüm) kızlar tatlıya bayılır ve yediklerinin değerini farkedeler. yemeye bile kıyamayacak 2-3 haftada ancak bitirecektir tahminim. sunuş ta önemli tabi kutu canlı olacağından paket yaptırma ama küçük bir uçan balon bağlayabilirsin kutuya. çiçekten daha iyi.
http://blog.hediyedenizi.com/sevgili...nu-hediyeleri/
Yorum