Duyuru

Collapse
No announcement yet.

neden ondan nefret edemiyorum...!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

ben yasadıklarımı unutmak istemiyorum zaten...bana yasatılanlardan kurtulmak istiyorum...en ufak bir olayda eski halime dönüyorum...ondan nefret etmeyi istiyorum çünkü o bunu hakediyor.kin usmak istiyorum...ama yapı itibariyle böyle biri değilim...cabuk unutmam ama nefrette edemiyorum

Yorum

SEN ASLINDA ONU SEVİYOSUN BENCE ...

Yorum

İBOYU HİÇ SEVMEM AMA ADAM BAZEN ŞARKILARINDA GÜZEL ŞEYLER SÖYLÜYO...SEVGİLİ DEDİĞİN KIYMET BİLECEK...

Yorum

YAW ROMEO BEN NE DİOM SEN NE DİONN YAA

he sen ii söledin ama o baska bi konuydu içimden geciodu

çağırdım gelmedi simdi ben napiym

sürüniymmm miiiii dersin hehhehhe

denizim araya reklam aldık

Yorum

işin aslı şu eğer o seni çağırdığında en yorgun bitkin halinde olsan bile hemen kalkıp hazırlanma şık görünme derdine düşüyosan ve de için içine sığmıyosa aklından bi an bile gitmeyeyim düşüncesi geçmiyosa gene ibodan alıntı yapıyorum ama napıyım adam tam cuk oturur çarkılar yapmış aslında harbiden sevmiyorum herifi ama şarkıları güzel....Sen Aşıksın Arkadaş...

Yorum

önemli değil...sevmiyorum onu sadece nefrette etmiyorum...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: romeo44
                işin aslı şu eğer o seni çağırdığında en yorgun bitkin halinde olsan bile hemen kalkıp hazırlanma şık görünme derdine ....Sen Aşıksın Arkadaş...
                dırınınınıııı Aşıksınnnnnnnn dırııııırııırııır a Şıhsııııııınnnnnnn dırııırıııırııı zuhhahhhahhhahhha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denizm
                  önemli değil...sevmiyorum onu sadece nefrette etmiyorum...
                  o halde haksızlık seni rahatsız ediyo ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: chatLaqqq
                    Orjinal yazı sahibi: romeo44
                    işin aslı şu eğer o seni çağırdığında en yorgun bitkin halinde olsan bile hemen kalkıp hazırlanma şık görünme derdine ....Sen Aşıksın Arkadaş...
                    dırınınınıııı Aşıksınnnnnnnn dırııııırııırııır a Şıhsııııııınnnnnnn dırııırıııırııı zuhhahhhahhhahhha

eee o nie qelmio peki

Yorum

haksızlık değil...ben acı cekerken onun mutlu olması...beni korumaya calısması...sadece gösteris...oysa bana en büyük zararı o veriyor...

Yorum

Re: neden ondan nefret edemiyorum...!

Orjinal yazı sahibi: denizm
                        Benim hayatım onun yüzünden cekilmez hale geldi...O ne yaptığını cok iyi biliyor.Ama bunu örfpas etmeyi öyle bir başarıyor ki...Ona karşı tepkilerimde aşırıya kaçtığımda suçlu duruma düşüyorum...Oysa kimse bilmiyor...Ve beni suçluyorlar davrnaışlarımdan dolayı.Haklıyken haksız olduğumun söylenmesi beni cok rahatsız ediyor...İçimde kopan fırtınaları bir bilseler...
                        Ondan nefret de edemiyorum...!Ya kendimi yiyip bitireceğim...Ya da onu sonsuza dek cıkarmam lazım hayatımdan!
                        Nefret etmek istiyorum ondan...Böylelikle işim daha kolay olurdu...Onu görmek istemiyorum artık yeteeeerrr
                        haklısın ilişkilerde mutlaka bir taraf hep suçlu oluyor,haksız oluyor...
                        ve dediğin gibi mutlaka kendi suçlarını örtbas ediyorlar.
                        sen doğru kararını vermişsin bence bu yoldan şaşma.nefret etme ama sana zarar veriyorsa onu chennemin dibine gönder ve güzelceee rahatla.kaybeden ve üzülen emin ol o olucak. sen geleceğin,hayallerin ve ideallerinin peşinden koş boşver onu.bir şey söyliyim mi onu unutmak aslında çok kolay.başka şeylerle ilgileniceksin onu hatırlamayacağın o zaman değil aylar 1 hafta sonra unutuyorsun

Yorum

hepiniz sanki ask ilişkisinden bahsediyorsunuz...bu sizin tahmin ettiğiniz gibi değil...dediğğim gibi atamayacağım bir cevrede o

Yorum

ama denizm nasıl birisi olduğunu senin için önemini söylemezsen bizim her dediğimiz yanlış olabilir ve yardımcı olamayız ki :roll:

Yorum

sık sık gördüğüm akrabalarımdan biri...

Yorum

öyleyse akrabaların arasında küskünlük nefret olmaz ki.sadece mesafe koyabilirsin aranıza

Yorum

İşleniyor...
                                X