ben yasadıklarımı unutmak istemiyorum zaten...bana yasatılanlardan kurtulmak istiyorum...en ufak bir olayda eski halime dönüyorum...ondan nefret etmeyi istiyorum çünkü o bunu hakediyor.kin usmak istiyorum...ama yapı itibariyle böyle biri değilim...cabuk unutmam ama nefrette edemiyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
neden ondan nefret edemiyorum...!
Collapse
X
-
işin aslı şu eğer o seni çağırdığında en yorgun bitkin halinde olsan bile hemen kalkıp hazırlanma şık görünme derdine düşüyosan ve de için içine sığmıyosa aklından bi an bile gitmeyeyim düşüncesi geçmiyosa gene ibodan alıntı yapıyorum ama napıyım adam tam cuk oturur çarkılar yapmış aslında harbiden sevmiyorum herifi ama şarkıları güzel....Sen Aşıksın Arkadaş...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: chatLaqqqdırınınınıııı Aşıksınnnnnnnn dırııııırııırııır a Şıhsııııııınnnnnnn dırııırıııırııı zuhhahhhahhhahhhaOrjinal yazı sahibi: romeo44işin aslı şu eğer o seni çağırdığında en yorgun bitkin halinde olsan bile hemen kalkıp hazırlanma şık görünme derdine ....Sen Aşıksın Arkadaş...

eee o nie qelmio peki
Yorum
-
Re: neden ondan nefret edemiyorum...!
haklısın ilişkilerde mutlaka bir taraf hep suçlu oluyor,haksız oluyor...Orjinal yazı sahibi: denizmBenim hayatım onun yüzünden cekilmez hale geldi...O ne yaptığını cok iyi biliyor.Ama bunu örfpas etmeyi öyle bir başarıyor ki...Ona karşı tepkilerimde aşırıya kaçtığımda suçlu duruma düşüyorum...Oysa kimse bilmiyor...Ve beni suçluyorlar davrnaışlarımdan dolayı.Haklıyken haksız olduğumun söylenmesi beni cok rahatsız ediyor...İçimde kopan fırtınaları bir bilseler...
Ondan nefret de edemiyorum...!Ya kendimi yiyip bitireceğim...Ya da onu sonsuza dek cıkarmam lazım hayatımdan!
Nefret etmek istiyorum ondan...Böylelikle işim daha kolay olurdu...Onu görmek istemiyorum artık yeteeeerrr
ve dediğin gibi mutlaka kendi suçlarını örtbas ediyorlar.
sen doğru kararını vermişsin bence bu yoldan şaşma.nefret etme ama sana zarar veriyorsa onu chennemin dibine gönder ve güzelceee rahatla.kaybeden ve üzülen emin ol o olucak.
sen geleceğin,hayallerin ve ideallerinin peşinden koş boşver onu.bir şey söyliyim mi onu unutmak aslında çok kolay.başka şeylerle ilgileniceksin onu hatırlamayacağın o zaman değil aylar 1 hafta sonra unutuyorsun
Yorum

Yorum