Duyuru

Collapse
No announcement yet.

neden ondan nefret edemiyorum...!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

küskünlük mü?
    bu kadar basit mi?
    neler yasadığımı tahmin edemezsiniz tabi size hak veriyorum...
    hayatınız birinin yüzünden mahvoluyor ve o insan mutlu mesut...
    yaptığı hatayı koruyuculuk yaparak gizlemeye calısıyor...bu ikiyüzlülüğe nasıl tahammül ederim ben!

Yorum

zaman herşeyin ilacıdır biraz zaman geçer düzelir akrabansa aranızda yaşananları kimseye açmasan daha iyi olur içinizde kalsın hem sana zarar hem ailene.bilirsin ilişkilerde erkeğe pek fazla bi şey olmaz yük kıza kalır.hele ki amcaoğlu dayıoğlu gibi durumunuz varsa bırak bittiğiyle kalsın

Yorum

hahah hiç güleceğim yoktu...
        yine ask mesk ilişkisine bağlandı durum.
        ama haklısın romeo44 bir süre bana hak verirler önce sonra unutulur...
        dedim ya o akıllı işini nasıl yürüteceğini biliyor...göz boyamakta üstüne yok

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denizm
          ben yasadıklarımı unutmak istemiyorum zaten...bana yasatılanlardan kurtulmak istiyorum...en ufak bir olayda eski halime dönüyorum...ondan nefret etmeyi istiyorum çünkü o bunu hakediyor.kin usmak istiyorum...ama yapı itibariyle böyle biri değilim...cabuk unutmam ama nefrette edemiyorum

nefret edememek ne zamandan beri kötü,, değil hiç değil... madem dediğin kadar kötü biri nefretine değmez. duyguların değerli deniz, nefret bile olsa bu hakketmeyeni boşver
          just a smile

Yorum

haklısın...ama birşeyleri bile bile aynı diyalog içinde olmak yıpratıyor...
            nefret etsem belki hafifler yüküm...ben ikiyüzlülüğünden,koruyuculuk yapmasından sıkıldım... o da benden nefret etsin istiyorum.
            nasıl yüzüme bakabiliyor anlamıyorum!!!!!!!

Yorum

haklısın...ama birşeyleri bile bile aynı diyalog içinde olmak yıpratıyor...
              nefret etsem belki hafifler yüküm...ben ikiyüzlülüğünden,koruyuculuk yapmasından sıkıldım... o da benden nefret etsin istiyorum.
              nasıl yüzüme bakabiliyor anlamıyorum!!!!!!!

onun kadar kötü bi insan olmadığın için anlayamıyosun
              just a smile

Yorum

sence bu kötü mü?
                just a smile

Yorum

sen bu durumu artık hastalıklı bi hale getirmişsin artık irdelemenin anlamı yok bi şeyler bittiyse olmayacak şeylerin üstüne gidilmemeli

Yorum

denizm yanlış anlama benide, bu akrabam dediğinin tacizine falan mı uğradın. kusuruma bakma ama benim aklıma bu geldi

Yorum

bitti demek kolay!
                      ya sonrası
                      onun yüzünden üzüldüğüm sinirlendiğim zaman kriz geciriyorum ağlarken kasılıyorum.
                      bende daha önce böyle şeyler yoktu.çok normal bir yaşantım vardı.artık sıradan hüzünler bile beni yasamdan soyutlayabiliyor.kalabalığın içinde kayboluyorum...ordayım ama aslında orda değilim.bunun ne demek olduğunu anlayamazsınız
                      o insanın yüzünü görmek zorundayım!
                      nefrette edemiyorum
                      ben bitti desemde bitmiyor.suan yasadığım seylerin sorumlusu o...
                      mutlu olmasını yüzüme hala bakabilmesini kaldıramıyorum.
                      dayanamıyorum atık
                      adını bile duymak beni benden alıyor!var olması bile bana acı veriyor...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: farfara
                        denizm yanlış anlama benide, bu akrabam dediğinin tacizine falan mı uğradın. kusuruma bakma ama benim aklıma bu geldi
                        ya açıkçası benim de aklıma bu geldi, ama soramadım :roll:
                        just a smile

Yorum

hayır öyle birşey değil tabi ki

Yorum

sevindim inan, öyle zannedip üzülmüştüm
                            just a smile

Yorum

ne oldu şöyle bi etraflıca anlatsana bize ne bize beyin jimnastiği yaptırıyosun gazetede çözmeye çalışırken de nefret ederdim zaten

Yorum

sevindim inan, öyle zannedip üzülmüştüm
                                just a smile

Yorum

İşleniyor...
                                X