Orjinal yazı sahibi: acil yardım lütfen
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
aşıkmıdır acaba?
Collapse
X
-
Bana sorduysan evet oldum , birçok tecrübe yaşadım ve o yüzden derslerine çalışmanın daha doğru olacağında arkadaşla aynı fikirdeyim, ama bu çağlarda bende kimseyi dinlemezdim dersler yerine aşkla, futbol ve daha birsürü boş şeyle vakit öldürürüm şimdilerde en büyük pişmanlığımı Y.okulu terk etmek ama terk etme nedenim lise ve ortaokul çağlarında aklımın oldukça havada oluşu ve derslerde çok çok geride kalışım kısa zamanda telafi etmenin mümkün olmayışı. Sen zamanla anlayacaksın ama iş iişten geçmiş olabilir o yüzden aşık olsanda olmasanda derslerine yoğunlarş zamanla zaten aşk felan uçup gidiyor.
-
ben şuan zaten çok ders çalışıyorum her gün test çözüyorum deneme sınavı oluyorum etütlere gidiyorum sınavlarıma çok çalışıyorum fakat aynı zamanda bu konuyla uğraşıyorum bana onun davranışlarından geliyorki o bana aşık gibi fakat en iyi arkadaşımdan şüpheliyim çünkü bazı arkadaşlarımda benle hemfikir sanki en iyi arkadaşım ona aşık onu bilmiyorum ya bana yada en iyi arkadaşıma aşkı ama sanki bana ayrıca bugün en iyi arkadaşımın elinde gül varmış oda ona demişki o gülü sevgilime ver sonra ben sana getiririm.sizce bu işin içinde birşey varmı yoksa o beni seviyormu?????????????????????????????
Yorum
-
Sen asosyal bir insan mısın? Özel hayatındaki basit olayları ve ilişkileri kendin düzenleyemiyor musun? Bir ayı geçti aynı adam, aynı saçma hareketler bu nasıl bir takıntı böyle. Bence o sana çok âşık senden çekiniyor git herkesin içinde onu sevdiğini söyle sevginiz tavan yapsın.Orjinal yazı sahibi: acil yardım lütfen View Postben şuan zaten çok ders çalışıyorum her gün test çözüyorum deneme sınavı oluyorum etütlere gidiyorum sınavlarıma çok çalışıyorum fakat aynı zamanda bu konuyla uğraşıyorum bana onun davranışlarından geliyorki o bana aşık gibi fakat en iyi arkadaşımdan şüpheliyim çünkü bazı arkadaşlarımda benle hemfikir sanki en iyi arkadaşım ona aşık onu bilmiyorum ya bana yada en iyi arkadaşıma aşkı ama sanki bana ayrıca bugün en iyi arkadaşımın elinde gül varmış oda ona demişki o gülü sevgilime ver sonra ben sana getiririm.sizce bu işin içinde birşey varmı yoksa o beni seviyormu?????????????????????????????
Yorum
-
arkadaşlar arımızda bir takım olaylar oldu bende sinirlenip onları öğretmene şikayet ettim fakat o aldırış etmedi dediki istersen daha beterini yap ben yinede seni seveceğim.ben ona gerizeklaı dedim o da dediki istersen daha kötü iğrenç küfürler et ama yinede seni seviyorum.ben artık sevdiğine ikna olmaya başladım size seviyormudur?
Yorum
-
ben sınıfta gönül olarak temizlik yaptığımda oda gönüllü oldu ben nöbetçiyken sınıfı temizlememde çok yardımcı oldu.ve biz yavaş yavaş yakınlaşmaya başladık bazen o bana bakıyor biz artık konuşuyoruz ama arkadaş olarakve sanki o beni seviyor ben böyle çok mutluyum biliyorum oda mutlu artık hep benle ilgileniyor bence bu büyük bir ilerleme
Yorum
-
arkadaşlar bana sevgisini gösterecek bir şey yaptığında benim yakın arkadaşalrıma duyuruyor sanki göz boyamak için yapıyor.ben sınıfta birşey dedimmi hemen koşuyu dediğimi yapıyor.benle inatlaşıyor ondan küstümmü bir bahaneyle konuşup benle barışıyor ben laf atıyor tabi bende ona.derste gözümün içinde bana bakıyor.ben birşey dedimmi oda yorum yapıyor ben komik duruma düştüğümde kahkahalarla gülüyor sinirlerimi buzoyor her birşey olduğunda konu üzerinden bana iltifat ediyor.sizce bütün bunlar göz boyamak içinmi?
Yorum
-
Valla bu erkek bi melek yada sorunlu, aşık olduğu kesin gibi, ama durum karışık sanki pek anlamadım bu çocuğu...Orjinal yazı sahibi: acil yardım lütfen View Postsizce bir erkek;
önce teklif edip sonra biri duyduğunda inkar ediyor
hep buluşmak istiyor
küs olduğumda peşimden koşuyor
en iyi arkadaşı senle barışıp sana sevilmeye latık değilsin diyecek dediğinde sende ona sorduğunda ben seni sevmeye değil sana köpek gibi yalvarmaya layığım dediyse
seni öpmek istiyorsa
sana 2 kere tekif ettiyse
buluşmuycam dediğinde sinirlenirse
sana hediye alıpta vermezse
sana sinirlenip ona aldığın hediyeyi kırdıysa
kıskandırmaya çalışıyorsa
kıskanıyorsa
arasıra derste sana bakıyorsa
sana teklif edenle en iyi arkadaş olmaya devap ediyorsa
sana onla konuşma ona oyun oynayacağım diyorsa
sana şiir ve şarkı sözleri azıyorsa
senden hep beni sevdiğini söyle diyorsa
o erkek aşıkmıdır???????????????????????????????
Yorum
-
bugün bana beni dinle şimdi senin için bir şarkı söyleyeceğim dedi ama kimse şarkı söylemesine izin vermedi sıra arkadaşıma hep çekil önemden diyordu oda bugün patladı niye ikidebir çekil diyorsun yoksa sen onamı bakıyorsun diye sonra hep derste benle bakıştı her bakıştığımızda birbirimize gülümsedik sonra etütte kızlarla otururken gözümün önünde bir kıza elindeki gülü verdi ben hariç bütün kızlarla şakalaştı.eğlendi.sizce onun amacı nedir?
Yorum
-
karaktersiz biriniz tekidir, seni elinde oynatmasına izin verme derim!Orjinal yazı sahibi: acil yardım lütfen View Postsizce bir erkek;
önce teklif edip sonra biri duyduğunda inkar ediyor
hep buluşmak istiyor
küs olduğumda peşimden koşuyor
en iyi arkadaşı senle barışıp sana sevilmeye latık değilsin diyecek dediğinde sende ona sorduğunda ben seni sevmeye değil sana köpek gibi yalvarmaya layığım dediyse
seni öpmek istiyorsa
sana 2 kere tekif ettiyse
buluşmuycam dediğinde sinirlenirse
sana hediye alıpta vermezse
sana sinirlenip ona aldığın hediyeyi kırdıysa
kıskandırmaya çalışıyorsa
kıskanıyorsa
arasıra derste sana bakıyorsa
sana teklif edenle en iyi arkadaş olmaya devap ediyorsa
sana onla konuşma ona oyun oynayacağım diyorsa
sana şiir ve şarkı sözleri azıyorsa
senden hep beni sevdiğini söyle diyorsa
o erkek aşıkmıdır???????????????????????????????
Yorum
-
arkadaşlar o çocuk benle ilgili gelecek planında diyormuşki ben ve o öpüşücez kendimize mangal yapacağız yiyeceğiz sonra o benle öpüşecek diyormuş benim tekrar gözüme girmeye çalışacakmış sonrada beni buluşmaya çağırıp benle öpüşecekmiş.herkese beni sevdiğini söylüyormuş herkese banana diğer kızlardan ben onu seviyorum diyormuş ben ve onun arasını yapın diyormuş sizce bu aşkmı?
Yorum

Yorum