Orjinal yazı sahibi: forte
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
aşıkmıdır acaba?
Collapse
X
-
Kesinlikle!Orjinal yazı sahibi: HunterNasıl bir mantığınız var bilmiyorum ama kesinlikle sizi sevdiğine daha ilk konuyu açtığınızda yazdığım gibi şu ana kadar mesajlarınızda da okuduğum gibi asla ve asla inanmıyorum. Sizin elinizi bile tutmaya kıyamayacak biri olmalı sizi seven insan.. Ayrıca sizinle ilgili ÖZEL düşüncelerini niye başkalarıyla bu kadar rahat paylaşabiliyor ki ? Tamam sizinle ilgili gelişmeleri paylaşabilir fakat bu ÖZEL bilgileri neden paylaşma ihtiyacı duyabiliyor ? Öpüşün, takılın ve onun sizi sevdiğinize inanın fakat yarın bir gün bunların hepsini yaşadığında sizi bir kenara atarsa gelipte buraya konu açmayın veya bu konuya mesaj yazmayın.I've found a reason for me to change who I used to be.
Yorum
-
başka bi konuyla bu kadar ilgilenilmez (:
bu konuya ilgi büyük
e tabi sorun aşkya
konu aşk olunca konuşan çok olurda hepsi boş
aslında kimsenin bişey bildiği yok"Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Phonema View Postbundan sonra senin açtıgın konularlada ilgilenecem söz
istersen tabi
haahahh (: bu beni teselli etmek içinmi (:
içinden gelirse ilgilen ...
ilgini çekmeyebilir normal yani (:"Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum
Yorum
-
sen hiç aşık oldunmu ben istemiyorum biriyle öpüşmeyi ama seviyorum bana yorum yapanlar önce bir düşünsünler hiç aşık oldularmı olunca neler oldu ne yaptılar ondan sonra cevap yazsınlarOrjinal yazı sahibi: kimene View Postneyi bıkacak ya bırak tecrübe ederek öğrensin. oğlanın tek derdi bu kızla öpüşmek. o da istiyor öpüşmeyi. bu çocukların anaları babaları yok mu yaw. nerede yaşıyor bu insanlar.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: acil yardım lütfen View Postsen hiç aşık oldunmu ben istemiyorum biriyle öpüşmeyi ama seviyorum bana yorum yapanlar önce bir düşünsünler hiç aşık oldularmı olunca neler oldu ne yaptılar ondan sonra cevap yazsınlar
bence güzin ablaya yaz
http://www.guzinabla.com.tr/guzin/site/index.htm"Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum
Yorum
-
keşke olmasaydım dediğinde bi daha konuşalım senle:42:Orjinal yazı sahibi: acil yardım lütfen View Postsen hiç aşık oldunmu ben istemiyorum biriyle öpüşmeyi ama seviyorum bana yorum yapanlar önce bir düşünsünler hiç aşık oldularmı olunca neler oldu ne yaptılar ondan sonra cevap yazsınlar
Yorum
-
o özel konularını yalnız bir en iyi arkadaşına açıyor diğerlerinede sadece beni sevdiğini söylüyor ve onlardan benimle ilgili yardım istiyor aramızı yapmaları için en iyi arkadaşı bana çok güveniyor o yüzden ondan öğrendiklerini bana söylüyor bana her baktığında seni seviyorum diyor hergün aracıyla bana seni seviyorum mesajları gönderiyor bazen bana ters ters bakıyor sonrada diyorki bir erkek sana teklif etmiş o yüzden sana çok sinirliyim falan diyor sonra biz tekrar konuşmaya başladığımızda hep şaka yapıyor bana baktığıında neoldu diyorum oda diyorki hiç birşey yok diyor bakmaya devam ediyorOrjinal yazı sahibi: HunterNasıl bir mantığınız var bilmiyorum ama kesinlikle sizi sevdiğine daha ilk konuyu açtığınızda yazdığım gibi şu ana kadar mesajlarınızda da okuduğum gibi asla ve asla inanmıyorum. Sizin elinizi bile tutmaya kıyamayacak biri olmalı sizi seven insan.. Ayrıca sizinle ilgili ÖZEL düşüncelerini niye başkalarıyla bu kadar rahat paylaşabiliyor ki ? Tamam sizinle ilgili gelişmeleri paylaşabilir fakat bu ÖZEL bilgileri neden paylaşma ihtiyacı duyabiliyor ? Öpüşün, takılın ve onun sizi sevdiğinize inanın fakat yarın bir gün bunların hepsini yaşadığında sizi bir kenara atarsa gelipte buraya konu açmayın veya bu konuya mesaj yazmayın.
hatta bazen bana bakıp şarkı söylüyor benim arkadaşalarım diyorki onun arkadaşının dediği doğruysa bu sana çok deli oluyor o yüzden böyle yapıyor diyor ama eğer yalnsa yine seni seviyor çünkü sen sevmese böyle şeyler yapmazdı ayrıca ne zaman ona baksak osana bakıyor hatta bazen dalıyor hepsi ona şans vermelisin diyor bazıalrı onun zübbe olduğunu ve çapkın olduğunu söylüyorlar.bazen arkadşları sen bu kızla çok yakınsın sanki sen ona aşıksın diyorlarmış oda banane onlardan onlar beni ilgilendirmez ben onu seviyorum diyormuş
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hatice95 View PostHayat sıkıcı; ask sacma
aşk saçmamı bilmem ama bana söle dedi şöle davrandı....vs ...vs..
bunları yazaerak bana aşık mı diye sormaları saçma cidden
bunu kimse bilemez sadece mantık yürütülüp bişeyler söylenir
bu da ne derece olanı yansıtır??"Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum
Yorum
-
cilveleşmeye aşk deniyor artık. aşk fedekarlıktır ama nerde...Orjinal yazı sahibi: VvVmerveVvV View Postaşk saçmamı bilmem ama bana söle dedi şöle davrandı....vs ...vs..
bunları yazaerak bana aşık mı diye sormaları saçma cidden
bunu kimse bilemez sadece mantık yürütülüp bişeyler söylenir
bu da ne derece olanı yansıtır??
Yorum

Yorum