biz şuan sevgili gibiyiz bir akşam komşumuzun evinde karşılaştık bana sen nerelerdesin sabahtan beri seni buralarda bekliyorum falan dedi yine ikidebir iltifat etti benim peşimden nereye gidersem takip eti eve giderkende yakşamlar birtanem dedi.sonraki gün hiç gözünü üstemden ayırmadı ona baktığımda o gülümsüyordu bende gülünmsüyordum birbirimizle şakalaşıyorduk.adını koymadık ama sevgili gibiyiz.herkes bana ona inmam gerektiğini söylüyor ama ben korkuyorum ya aldatırsa herşey ya oyunsa.lütfen yardımcı olun
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
aşıkmıdır acaba?
Collapse
X
-
Canım kardeşim kaç yaşındasın sen Allah aşkınaOrjinal yazı sahibi: acil yardım lütfen View Postben çok ciddiyim yardım edin
ilk mesajı okudum ortalara baktım sonlara doğru okudum, bu kadar insan sana birsürü şeyler söylemiş sen hala bana yardım edin diyorsun, bu adam hasta sevse ne yazar sevmese ne yazar
bir insan sevdiği bir insan için öpmek istiyorum bilmemne der mi başkalarına, belli ki yaşı gereği libidoları yükselmiş hormonal bi durum bu, seninle oynamak seviyorum demek kızdırmak yeri geldiğinde sinirlendirmek tepkini görmek hoşuna gidiyor, kendi egosunu tatmin ediyor, aynaya bak kendi kendine şunu sor sana layık mı, bırak arkadaşlarının bu seni seviyor demesine sen bunu hissedebiliyor musunElinden geleni yaptın, şimdi de ayağından geleni yap. Gitmek gibi mesela !
Yorum
-
bu kadar muallakta olan hiçbirşey aşk değildir...
hunter valla yazmayacaktım artık acile.. devamlı onay bekliyor.. zaten bu güvensizlikte normak bir ilişki yürütmesi mümkün değil..
bence artık kimse yorum yapmasın artık bu konuya...cennete gidicem çünkü cehennemi burada yaşadım
Yorum
-
Erkekler niye aşık olmasın, olurlar elbet. yalnız kadınlardan farkı aşk ömür boyu süren birşey değildir, kadınlar aşkları bitince kendilerini eşlerine adamaya devam ederler, erkeklerse yeni aşkların peşine düşerler.Orjinal yazı sahibi: sabırtaşı View Posterkekler aşık filan olmaz bu yalana ben inanmam.sizde inanmayın.Elinden geleni yaptın, şimdi de ayağından geleni yap. Gitmek gibi mesela !
Yorum
-
GENÇLEEEEEEEEEEER rahat huzur size batıyormu ne aşkı aşk diye bi şey yok
akıllı olun aşk dediğiniz şey sadece acı ve pişmanlık uyanın ne olur ben kızıma analatamıyırum
büyüğede anlatamamıştım ama darbeyi yiyince analadı akıllandı yıllarca çektiklerimizde yanımıza kar kaldı
şimdi küçüğü delirmek üzereyim
Yorum
-
bu yoruma aynen katılıyorum o yüzden kızlar aklınızı başınıza toplayınOrjinal yazı sahibi: İroni View PostErkekler niye aşık olmasın, olurlar elbet. yalnız kadınlardan farkı aşk ömür boyu süren birşey değildir, kadınlar aşkları bitince kendilerini eşlerine adamaya devam ederler, erkeklerse yeni aşkların peşine düşerler.
Yorum

Yorum