Orjinal yazı sahibi: Hunter
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
aşıkmıdır acaba?
Collapse
X
-
aşkın ömür boyu sürmediği bir genelleme değildir, benim kendi şahsi düşüncemdir. cümlenin geri kalanında kendi hayatımla bağdaştırarak devam ettim. evet bütün erkekler bunu yapmaz ama yapanlar niye yapar düşünmek lazım, tıpkı bütün kadınların sadık kalmaması gibiElinden geleni yaptın, şimdi de ayağından geleni yap. Gitmek gibi mesela !
-
yeni arayışlara gitmezse neden aldatır, bu bi arayış değil miOrjinal yazı sahibi: HunterBen sadece son kelimelerinizden bahsetmiştim. Aşkın ömür boyu sürdüğünü iddaa etmedim veya ona genelleme demedim. Aşkın ömrünün kısa olduğunu sanırım herkes biliyor. Ondan sonraki cümleleriniz için erkek yeni arayışlara girer sadık olmaz vb. kelimelerinize idi o sözüm.Elinden geleni yaptın, şimdi de ayağından geleni yap. Gitmek gibi mesela !
Yorum
-
arkadaşlar beni bir akşam bir erkek takip etti oda bizi yan yana görüncü biz buluştuk sandı ve çok sinirlendi bana sen sevilmeye layık değilsin artık seni takmıyom falan dedi bende seni takınmı var dedim oda dediki beni dünyada bir kişi takıyor ya o bana yeter dedi bende sen bana mutluluklar dileyebilirsin benim sevgilim var falan dedim oda gün boyu bana ters ters baktı en iyi arkadaşıma ben onu kıskandırmak için öyle dedim peki gerçekten onun sevgilisi varmı falan demiş en iyi arkadaşım evet var demiş oda çok sinirlenmiş ve kıskanmış.derste hep bana baktı ben bakınca yüzünü çevirdi erkek arkadaşımla birlikte oturduk oda sinirlendi biz bide ikidebir şakalaşıyorduk iyi anlaşıyorduk oda bize bakıyordu.bu işin sonu neolacak bilmiyorum.sizin fikriniz varmı?o bana aşıkmıdır?
Yorum
-
[QUOTE=sizin fikriniz varmı?o bana aşıkmıdır?[/QUOTE]
Konunu başından beri 13 kere sormuşsun, beni seviyormudur bana aşık mıdır, arkası yarın tarzı bu konudan sıkıldım.
tamam senin duymak istediğin bu
aşık tamam mı aşık
hadi koş kollarına
pofsElinden geleni yaptın, şimdi de ayağından geleni yap. Gitmek gibi mesela !
Yorum
-
bu kız, bu çocuğu en sonunda katil edecek. hastasın sen allah akıl fikir versin. oğlan inşallah senin ne olduğunu anlar. adam daha ne yapsın yaw kıskançlık krizlerine giriyor yazık. o sana aşık değil artık aferim sana çocuğu zehirledin attın. aşk ve nefret çok yakın duygulardır. fazla naz aşık usandırır.
Yorum
-
kabul etmesi şart mı biz cebren kabul ettirsekOrjinal yazı sahibi: tilki
ben de. ortada ciddi bir takıntı söz konusu gibi gözüküyor. başlık sahibi kabul etse takıntı üzerinden konuşsak daha sağlıklı olacak.
Elinden geleni yaptın, şimdi de ayağından geleni yap. Gitmek gibi mesela !
Yorum
-
benim takıntım yok.ben onu seviyorum böyle bitsin istemiyorum ona yüz vermiyecem onu peşimde koşturacağım onu kıskandıracağım.kıskanırsa sevdiğine ikna olucam zaten biliyorum hayatımda gerçekten biri olsa bile o beni bırakmaz. pes etmez hayatımdakiyle aramızı bozar ama bırakmaz.zaten daha önce başımıza geldi ama emin olmak istiyorum beni seviyormuOrjinal yazı sahibi: İroni View Postkabul etmesi şart mı biz cebren kabul ettirsek
Yorum
-
Aslına bakarsan tilki karşı tarafında pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum, tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş benceOrjinal yazı sahibi: tilkiçok sağlıklısın maşallah. burada topluca acıyoruz çocuğa. bir anlasa senin ne olduğunu da bir daha yüz vermese keşkeElinden geleni yaptın, şimdi de ayağından geleni yap. Gitmek gibi mesela !
Yorum
-
ne yapmışım ki ona ben neyim ki sadece ona aşık onu kaybetmek istemeyen bir kız.siz hem onun bana aşık olmadığını söylüyorsunuz hemde ona acıdığınızı söylüyorsunuz.nasıl oluyor)birde bana diyorsunuz.Orjinal yazı sahibi: tilkiçok sağlıklısın maşallah. burada topluca acıyoruz çocuğa. bir anlasa senin ne olduğunu da bir daha yüz vermese keşke
Yorum

Yorum