Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bide bu çıktı başıma.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: Phonema View Post
    takmamaya çalışırsan daha da ısrarcı olur düşünceler... burda seni o düşünceye sevkeden tek etmen korku korku tekrar tekrar düşünmeni tetikte olmanı saglıyor...
    insanı çıkmaza sürükleyen şey korku kimse kaçırılmakdan birisinin seni izlemesınden hoşlanmaz korkar buda çıkmaz bi döngüye düşüncelerin tekrarlanmasına neden oluyor...
    sen bu döngüyü kırman için bu şeyden korkmaman hatta bunu istemen bile gerekebilir
    bu şöyle birşey ... kaçırılmayı istemek korkmamak sonunda ölecegini bile aklına getirsen buna gülmen ohh iyi olur aslında demen gibi birşey
    bu kendi çarpık mantıgına o düşünceyi yok etmek için oynadıgın bir oyun ...

ben çok faydasını gördüm herkez yapabilirmi bilmiyorum ...
    çünkü ben hisseredek yapıyorum çünkü benim tek amacım o düşünceyi kendi kafamda bilinc altına gömmek
    Anladım .. denerim söylediklerinii umarm işe yararr..
    Sadece insanlık.

Yorum

sağına dön dualarını et.. Rabbine sığın uyu..

Yorum

materyalist ol..geçer..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lagrima View Post
          sağına dön dualarını et.. Rabbine sığın uyu..
          her gn öle uyuyorm ztn ama olmuyo korkumu yenemiorm .s sanki yatağmn altndan bi el çıkıcak beni bğmak istiicek flan sanıorum
          Sadece insanlık.

Yorum

daha yürekten hisset cnm.. çünkü seni koruyan bir Rabbin var unutma.. kendini O na emanet et.. O emanete ihanet etmez..
            Orjinal yazı sahibi: Tuğbaa View Post
            her gn öle uyuyorm ztn ama olmuyo korkumu yenemiorm .s sanki yatağmn altndan bi el çıkıcak beni bğmak istiicek flan sanıorum

Yorum

Garip bir durum.Korku esaretin başlangıcıdır.Herkez korkar korkmayan insan yoktur.Korku iyi birşeydir aslında insanı dinç tutar.Ama velakin korku tüm kalbini sararsa korkunun esiri olursun.Korkuyu yenersen kalbin ve aklın hür olur.Bence sen kedini beğenmiş birisin.İnsanların sürekli sana baktığını hareketlerini gözlemlediğini düşünüyorsun.Bu durum seni bu hale sokmuş olabilir.
              Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: okan2 View Post
                Garip bir durum.Korku esaretin başlangıcıdır.Herkez korkar korkmayan insan yoktur.Korku iyi birşeydir aslında insanı dinç tutar.Ama velakin korku tüm kalbini sararsa korkunun esiri olursun.Korkuyu yenersen kalbin ve aklın hür olur.Bence sen kedini beğenmiş birisin.İnsanların sürekli sana baktığını hareketlerini gözlemlediğini düşünüyorsun.Bu durum seni bu hale sokmuş olabilir.
                kendimi beğenmekle ne alakası var beni justin bibeber veya kıvanç tatlıtuğ izlemioki kendmi beğenmiş oluyum ruh diorm siyah karartı diorm kendimi beğenen biri olsam izlenmek hoşuma giderdi emin ol burayada böle bişi yazmazdım
                Sadece insanlık.

Yorum

Ben sadece varsayımda bulundum okadar.Geriye iki şey kalıyo ozaman ya uyuşturucu madde kulanıyorsun yada delirmek üzeresin.Git bi deli doktoruna görün derim.Durum ciddi.

Yorum

uyuşturucu kullanmak istedim ama sonradan fikrim değişti hiç kullanmadım ama Delirmek üzere olduğum bi kesin kanıt. Delirmek üzereyiiiiimm ayrıca ona deli doktoru değil Psikolog denir . Psikoloğa giden insanlar deli değildir sadece sorunları vardır .
                    Sadece insanlık.

Yorum

Uyuşturucuya sakın bulaşıyım deme.İşte Türkçesi deli dokturu oluyor.Genelde deliler gider.Ruh hastasıda diyebilrisin.Neyse kızım sana tavsiyem biraz tatile çık rahatlarsın.Gerçi hiç tatile çıkmadım genelde köye giderim.Manyak gibi içer geri dönerim ama varsayımda bulunuyorum.Tatil sana iyi gelebilir.Değişiklik olur.Uyuşturucu denen şeye sakın bulaşma yanından bile geçme.Sıgara içki idare et ot felanda içebilirsin onların fazla zararı yok ama toza bulaştınmı öldün demektir.

Yorum

sigaraya ufktan başladm ztn o ii gelio .s
                        Sadece insanlık.

Yorum

Tamam orda kal daha fazla ileri gitme derim.Tatil önerisinide düşün belki çevrendeki insanlardan ve hayat rutininden bunalmışsındır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: okan2 View Post
                            Tamam orda kal daha fazla ileri gitme derim.Tatil önerisinide düşün belki çevrendeki insanlardan ve hayat rutininden bunalmışsındır.
                            Olabilir . Tatil planım olamaz okuyorm çnkü ama Hafta sonlarımı Daha eğlenceli hale getirebilirm..
                            Sadece insanlık.

Yorum

Kendini fazla yıpratma okuyosun işte ilerde iyi bir iş bulursun evlenirsin felan filan işte.Koyver gitsin.Görende benim gibisin sanacak.

Yorum

İş imkanım şimdiden bile var mzikle uğraşıorm çnkü Yazın cafelerde çıkıp çalıcam .d Evlenmeyi düşünmüorm ama dertlerimi boşvermem gerek biliorum..
                                Sadece insanlık.

Yorum

İşleniyor...
                                X