Orjinal yazı sahibi: Phonema
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bide bu çıktı başıma.
Collapse
X
-
-
Garip bir durum.Korku esaretin başlangıcıdır.Herkez korkar korkmayan insan yoktur.Korku iyi birşeydir aslında insanı dinç tutar.Ama velakin korku tüm kalbini sararsa korkunun esiri olursun.Korkuyu yenersen kalbin ve aklın hür olur.Bence sen kedini beğenmiş birisin.İnsanların sürekli sana baktığını hareketlerini gözlemlediğini düşünüyorsun.Bu durum seni bu hale sokmuş olabilir.Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü.
Yorum
-
kendimi beğenmekle ne alakası var beni justin bibeber veya kıvanç tatlıtuğ izlemioki kendmi beğenmiş oluyum ruh diorm siyah karartı diorm kendimi beğenen biri olsam izlenmek hoşuma giderdi emin ol burayada böle bişi yazmazdımOrjinal yazı sahibi: okan2 View PostGarip bir durum.Korku esaretin başlangıcıdır.Herkez korkar korkmayan insan yoktur.Korku iyi birşeydir aslında insanı dinç tutar.Ama velakin korku tüm kalbini sararsa korkunun esiri olursun.Korkuyu yenersen kalbin ve aklın hür olur.Bence sen kedini beğenmiş birisin.İnsanların sürekli sana baktığını hareketlerini gözlemlediğini düşünüyorsun.Bu durum seni bu hale sokmuş olabilir.
Sadece insanlık.
Yorum
-
uyuşturucu kullanmak istedim ama sonradan fikrim değişti hiç kullanmadım ama Delirmek üzere olduğum bi kesin kanıt. Delirmek üzereyiiiiimm ayrıca ona deli doktoru değil Psikolog denir . Psikoloğa giden insanlar deli değildir sadece sorunları vardır .Sadece insanlık.
Yorum
-
Uyuşturucuya sakın bulaşıyım deme.İşte Türkçesi deli dokturu oluyor.Genelde deliler gider.Ruh hastasıda diyebilrisin.Neyse kızım sana tavsiyem biraz tatile çık rahatlarsın.Gerçi hiç tatile çıkmadım genelde köye giderim.Manyak gibi içer geri dönerim ama varsayımda bulunuyorum.Tatil sana iyi gelebilir.Değişiklik olur.Uyuşturucu denen şeye sakın bulaşma yanından bile geçme.Sıgara içki idare et ot felanda içebilirsin onların fazla zararı yok ama toza bulaştınmı öldün demektir.Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü.
Yorum
-

Yorum