Duyuru

Collapse
No announcement yet.

+Sendromu..

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

[QUOTE=dermiyimhiçdemem;316442]
    Orjinal yazı sahibi: fincan View Post

kesinlikle. aslında soyle de bir durum var. hani ben ona senii cok sevıyorum dedım fakat aşkını ıtıraf etmek gibi değildi bu. nasıl insanlar birbirini sever işte onun gibi soyledim. :/ ''sen de cok tatlısın'' demişti sanırım. ''bende seni'' falan demedi -.-
    ben onun seni anladığını düşünüyorum. zaten çekingen bi yapın yok sanırım, sevgini gösterebiliyorsun davranışlarınla. gerçekten evlenebilir, ben de öyle oldu ama söylemedim diye pişman olmadım çünkü bir şey değişmezdi, zaten her şeyin farkında çünkü. bir de söylesen, o da tamam dese ne olacak? şu an için iyi olmaz bence bu ilişki. bi de merak ettim onunla nasıl görüşüyorsunuz? ailene yakın biri olduğu için mi denk geliyorsunuz yoksa ikiniz ayrı mı görüşüyorsunuz?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: luthe View Post
      Yıllar önce delice birine aşıktım...Ama nasıl bir sevgi anlatamam.Ben küçüktüm ama o benden büyüktü.Ben ona sayfalarca yazı yazardım.yazdıkça yazasım gelirdi.iyi bir dilim olduğu söyledikçe ben sayfalar dinlemez yazardım. 4 yıl boyunca ben onu sevgim ama o hep başka şekilde beni gördü. ne ben açıldım nede o kabullendi benim gibi birini sevdiğini, Yaş farkımız ve hayata bakışımız onun mesleği vsvs hep etkendi bir arada olmamıza...ama yıllar sonra kendi kendime söylendiğim tek bir şey var.keşke bir tek kelime bile olsa adam akıllı söyleseydimde uzaklaşıp giyseydik...en azından ben elimden geleni yaptım fakat olamdı diye bilseydim...Ama belkide bir 10 kitap yazacak kadar yaışmalarım oldu tek bir cümle olsun duygularımı ona açmadım. hep içimde kaldı.Şimdi sevdiğim dediğim birileri var ama bazen bakınca geriye asla onun beni sevdiği kadar seven olmadı....Ben bu yüzden bu konuda biraz hassas davranıp son pişmanlık işe yaramaz mevzusu öne getirdim...
      Saygılar en kötü karar kararsız kalmaktan iyidir...Sizin için en iyi olanı neyse onu yapın elbet...
      bence pişman olma. sence senin onu sevdiğini o bilmiyor muydu? ona engel olan düşünce her ne ise sen söylesen yine engel olacaktı. çok üzücü ama birisini çok sevmek ve sevilmek özel bir şey. şu an elinde bir şey yok gibi görünse de bunlar var geçmiş bile olsa.

Yorum

Hiç bir zaman elimden gelen bir şey olmadı.Belkide ozaman açıklasaydımda hiç bir şey değişmezdi.Ama üzüldüğüm nokta nie açıklamadığım hususunda...Belkide red edilmek daha hoş olacaktı...Suçlu ben değil o olurdu belkide...neyse benden bu kadar bu konuya cvp) siz devam edin...
        "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

[QUOTE=fincan;316448]
          Orjinal yazı sahibi: dermiyimhiçdemem View Post

ben onun seni anladığını düşünüyorum. zaten çekingen bi yapın yok sanırım, sevgini gösterebiliyorsun davranışlarınla. gerçekten evlenebilir, ben de öyle oldu ama söylemedim diye pişman olmadım çünkü bir şey değişmezdi, zaten her şeyin farkında çünkü. bir de söylesen, o da tamam dese ne olacak? şu an için iyi olmaz bence bu ilişki. bi de merak ettim onunla nasıl görüşüyorsunuz? ailene yakın biri olduğu için mi denk geliyorsunuz yoksa ikiniz ayrı mı görüşüyorsunuz?
          Aynen, ''tamam'' dese de sorun olacak demese de sorun olacak-.-
          Kurs arkadaşımdı. Ordan tanışıyoruz. Telefon numarasını vermişti dersimle ılgılı bı konu vardı. Numarasını almıştım o vermişti haberleşiriz diyerekten. Kaydettim fakat uzun sure cagrı falan atmadım numaramı da vermedim. Birgün sabaha doğru mesaj attım. ''Aklıma geldin, gunaydın ben ...., çocuk olan :P'' dedim. Burdan bile boş olmadıgımı anlar aslında. Sabahın köründe bi kızın aklına elin adamı ne diye gelir kii di mi ama (:
          Bunun haricinde facebooktan konusuyoruz. Bazen yolda karşılaşıyoruz o kadar. Ne zamandır facebookta da konuşmuyoruz.

Yorum

[QUOTE=luthe;316451]Hiç bir zaman elimden gelen bir şey olmadı.Belkide ozaman açıklasaydımda hiç bir şey değişmezdi.Ama üzüldüğüm nokta nie açıklamadığım hususunda...Belkide red edilmek daha hoş olacaktı...Suçlu ben değil o olurdu belkide...neyse benden bu kadar bu konuya cvp) siz devam edin...[/QUO
            :/ :/ :/ Teşekkür ederim canım tavsiyen,tecrüben,fikirlerin için, sagol :-* Hepsini düşünüyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: luthe View Post
              Hiç bir zaman elimden gelen bir şey olmadı.Belkide ozaman açıklasaydımda hiç bir şey değişmezdi.Ama üzüldüğüm nokta nie açıklamadığım hususunda...Belkide red edilmek daha hoş olacaktı...Suçlu ben değil o olurdu belkide...neyse benden bu kadar bu konuya cvp) siz devam edin...
              :/ :/ :/ Teşekkür ederim canım tavsiyen,tecrüben,fikirlerin için, sagol :-* Hepsini düşünüyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: jüliet
                bazen insan elinde fırsat varken onu değerlendiremeyince sonradan pişman oluyor özellikle aşk vb konularda ilerde pişman olmak istemiyorsan açıl bence tabi onu başkasının yanında o kişiden olan çocuklarıyla birlikte görmek istiyorsan bilemem
                yaaaaaaa((((
                ben onun açısından da düşünüyorum. evlenmek, yuva kurmak isteyecek. ama benle olamaz bunlar. ben ancak uzaktan severim gibime geliyor.

Yorum

[QUOTE=dermiyimhiçdemem;316452]

Aynen, ''tamam'' dese de sorun olacak demese de sorun olacak-.-
                  Kurs arkadaşımdı. Ordan tanışıyoruz. Telefon numarasını vermişti dersimle ılgılı bı konu vardı. Numarasını almıştım o vermişti haberleşiriz diyerekten. Kaydettim fakat uzun sure cagrı falan atmadım numaramı da vermedim. Birgün sabaha doğru mesaj attım. ''Aklıma geldin, gunaydın ben ...., çocuk olan :P'' dedim. Burdan bile boş olmadıgımı anlar aslında. Sabahın köründe bi kızın aklına elin adamı ne diye gelir kii di mi ama (:
                  Bunun haricinde facebooktan konusuyoruz. Bazen yolda karşılaşıyoruz o kadar. Ne zamandır facebookta da konuşmuyoruz.
                  anladım. bence güzel bir şey yaşıyorsunuz ve o da olması gerektiği gibi davranıyor. mutlu son olur mu onu bilemeyiz. onu gözünde büyütsen bile kendini onun karşısında küçük görme, yani yaş olarak demiyorum ona karşı özgüveninden bir şey kaybetme.

Yorum

yaaaaaaa((((
                    ben onun açısından da düşünüyorum. evlenmek, yuva kurmak isteyecek. ama benle olamaz bunlar. ben ancak uzaktan severim gibime geliyor.
                    senle neden olmaz diye düşünüyorsun? sadece yaş farkı mı? öğrenciliğin bitince olamaz mı mesela

Yorum

[QUOTE=fincan;316456]

anladım. bence güzel bir şey yaşıyorsunuz ve o da olması gerektiği gibi davranıyor. mutlu son olur mu onu bilemeyiz. onu gözünde büyütsen bile kendini onun karşısında küçük görme, yani yaş olarak demiyorum ona karşı özgüveninden bir şey kaybetme.
                      İnşallah, hayırlısı
                      Peki, özgüvenim tam olacakk)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: jüliet
                        bu işler belli olmaz yaşa felanda bakmaz fincanın dediği gibi okulun bitince bir şey olmaması için neden yok ortada ilerde acabalarla yaşamaktansa açılman daha mantıklı reddedilsen bile en azından kafanda soru işaretleri kalmaz
                        o zamana kadar evlenmezse olabilir belki. :20:
                        bazen cümleler kurmaya gerek duyulmuyo. yani illa dememle olacak birşey değil. zaten o da bana karşı boş degılse belli eder. sanki o da bana karşı boş deil ama yaşı sorun ediyor. söyleyerek araya mesafe koymak istemıyorum acıkcası.

Yorum

senle neden olmaz diye düşünüyorsun? sadece yaş farkı mı? öğrenciliğin bitince olamaz mı mesela
                          artık iyice umudumu yitiryorum her açıdan düşünüyorum da.

Yorum

o zamana kadar evlenmezse olabilir belki. :20:
                            bazen cümleler kurmaya gerek duyulmuyo. yani illa dememle olacak birşey değil. zaten o da bana karşı boş degılse belli eder. sanki o da bana karşı boş deil ama yaşı sorun ediyor. söyleyerek araya mesafe koymak istemıyorum acıkcası.
                            zaten nick'inden belli söylemeyeceğin

biliyorsun ben şimdilik söylememen taraftarıyım, ama bu iş olmaz diye düşünme. öyle düşünürsen sen de öyle davranırsın, istemeden de olsa, olmayacak gibi mesaj vermiş olursun. gayet olabilir neden olmasın? iletişiminiz böyle devam ederse, sen son sınıfa geçtiğinde ilişkiniz başlar okul bitince de evlenirsiniz mesela hayale kapılmak gibi olmasın ama imkansız diye düşünme.

Yorum

Fincan sana hayranım, kıza nasılda umut veriyorsun...:P
                              "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

artık iyice umudumu yitiryorum her açıdan düşünüyorum da.
                                olmayabilir tamam, bu ihtimal her zaman vardır, ama olmaz diye düşünme.

son zamanlarda farklı mı davranıyor? umudunu kaybetmene yol açan onun tavrı ise, durum biraz kötü.

Yorum

İşleniyor...
                                X