Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ailem beni çok bunaltıyor yardım edin ... :(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: blue_sky View Post
    bu ülkedeki eğitim sistemini biliyorsun, bu sene o ygs sınavına girdiğimde salak gibi boşu boşuna türkçe testleri çözdüm dedim. Şansa giriyorsun bir yerlere, zekanla değil. Dershane destek değil hikaye sadece. Sınavlar bile okul kitabının birebir aynısı çıktı,
    sözel düşünürsen eğer (herhangi bir yeri yazmak için) internetten videoları var onları izle çoğu ezber işi zaten, birkaç kitap al. Şahsen ben öyle yaptım ve ciddiyim güzel bir puan aldım. Dershane vicdan rahatlatma ve boşa para.

ben sayısal okumak istiyorum bu yüzden dershane şart zaten alt yapım zayıf birazda bunu güçlendirmek için dershane istiyorum. yada özel ders ama bu yaştan sonrada nasıl olur bilmiyorum. biraz zor. ya işte böyle başında böyle anne baba olursa olacağı budur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: duhan571 View Post
      ben sayısal okumak istiyorum bu yüzden dershane şart zaten alt yapım zayıf birazda bunu güçlendirmek için dershane istiyorum. yada özel ders ama bu yaştan sonrada nasıl olur bilmiyorum. biraz zor. ya işte böyle başında böyle anne baba olursa olacağı budur.
      yaşı olmaz okumanın, ben kaç yaşında insanlar görüyorum, n'olmuş bana gelip diyorlar ben gurur duyuyorum diye.
      ben de gurur duyuyorum onlarla bu okuma isteklerine. Ciddiyim, yapabilirsin. Hep kafamın sayısala çalışmasını istedim rabbim nasib etmemiş bana. fakat sen de bu kafa var. aileni ve geçmişini boş ver. Hastalığını da... Engel değil bunlar. Sen de o hırs varsa azim varsa ehh biraz da paran varsa neden olmasın? Dershanede 35 yaşındaki bir bayanla tanıştım bizzat okuma isteğini görünce ben yaşımdan dolayı utandım.
      Everything is Changed.

Yorum

yaşı olmaz okumanın, ben kaç yaşında insanlar görüyorum, n'olmuş bana gelip diyorlar ben gurur duyuyorum diye.
        ben de gurur duyuyorum onlarla bu okuma isteklerine. Ciddiyim, yapabilirsin. Hep kafamın sayısala çalışmasını istedim rabbim nasib etmemiş bana. fakat sen de bu kafa var. aileni ve geçmişini boş ver. Hastalığını da... Engel değil bunlar. Sen de o hırs varsa azim varsa ehh biraz da paran varsa neden olmasın? Dershanede 35 yaşındaki bir bayanla tanıştım bizzat okuma isteğini görünce ben yaşımdan dolayı utandım.

mutlaka öyle yaşı büyük insanlarda vardır dershanelerde.
        ama ben soğudum artık şevkim kırıldı. eskindne çatpat kendi kendime çalılırdım okurdum çabalardım . ama şu hayatta öyle şeyler yaşadım ki hayatt herşeyden herkesten soğudum mesleğimi bile bıraktım ...

Yorum

mutlaka öyle yaşı büyük insanlarda vardır dershanelerde.
          ama ben soğudum artık şevkim kırıldı. eskindne çatpat kendi kendime çalılırdım okurdum çabalardım . ama şu hayatta öyle şeyler yaşadım ki hayatt herşeyden herkesten soğudum mesleğimi bile bıraktım ...
          Lanet olsun bu ailelere benimle de ilgilenen olmadı. Lafta sözde demeyi çok severler bizimkilerde. Son sene kafama dank etti de çalışmaya başladım. İmkanlar önüne gelmez, sen yaratırsın. Yaşın ileri olduğunu düşünüyorsan da iyi kötü bir iş bul ki (bunu söylemesi de kolay diyeceksin) en azından çalışıyor diye bir statün olsun. Çalışmak bile gözlerinde farklı gösterir seni. Hele ki şimdi evdeysen en kötü evlat sensindir. Benim kardeşim de aynı senin gibiydi, imkanlarını kendi yarattı ve inanmazsın bugün Londra'da yaşıyor, hergün abartmıyorum babamı çekmek zorunda kalırdı. Sevmediği ve bir bayan işi olmayan işleri bile yaptı. Bugün iyi yaşıdığı için ailem geçmişi unuttu bile. Kanıtla kendini, Ne Hakk'tan vazgeç ne de kendinden.
          Everything is Changed.

Yorum

Lanet olsun bu ailelere benimle de ilgilenen olmadı. Lafta sözde demeyi çok severler bizimkilerde. Son sene kafama dank etti de çalışmaya başladım. İmkanlar önüne gelmez, sen yaratırsın. Yaşın ileri olduğunu düşünüyorsan da iyi kötü bir iş bul ki (bunu söylemesi de kolay diyeceksin) en azından çalışıyor diye bir statün olsun. Çalışmak bile gözlerinde farklı gösterir seni. Hele ki şimdi evdeysen en kötü evlat sensindir. Benim kardeşim de aynı senin gibiydi, imkanlarını kendi yarattı ve inanmazsın bugün Londra'da yaşıyor, hergün abartmıyorum babamı çekmek zorunda kalırdı. Sevmediği ve bir bayan işi olmayan işleri bile yaptı. Bugün iyi yaşıdığı için ailem geçmişi unuttu bile. Kanıtla kendini, Ne Hakk'tan vazgeç ne de kendinden.

valla çok haklısın. başımda öyle bir anne var ki varlığı yokluğundan beter....
            aslında dediğin gibi bende güzel adam akıllı bir iş bulsam iyi olur ama nerdeee ?????
            bulunduğum ilde malesef iş imkanları kısıtlı onun için son umudum bu özürlü personel sınavı inşallah bir memurluğu tuttururumda gideir burdan ...

Yorum

valla çok haklısın. başımda öyle bir anne var ki varlığı yokluğundan beter....
              aslında dediğin gibi bende güzel adam akıllı bir iş bulsam iyi olur ama nerdeee ?????
              bulunduğum ilde malesef iş imkanları kısıtlı onun için son umudum bu özürlü personel sınavı inşallah bir memurluğu tuttururumda gideir burdan ...
              Fiziksel bir sıkıntın yoktur inşallah?

Yorum

22 yasındayım üni 2.sınıftaym bizim sınftada 35 yasında kadın var okadar calısmıs muhasebede gelmis tekrar isletme okuo bizimle ne güzel gerci karıyı pek sevmiom ama herneyse .) demek istedigim gecmis gecmiste kaldı simdi biraz gelecege bakmalısın yasında artık bi önemi kalmadı sende haklısın ama sadece sabırr ve zaman hersey düzelir hersey iyi olur ..

Yorum

valla benim fiziksel sıkıntımda var ruhsal da var piskolojikde var hepsi var .
                  allah kahretsin böyle hayatı intihar edecem valla cinnet geçirecem .
                  evet üniverstelerde 30 - 35 yaşında okuyan insanlar var ama benim için öncelik şu liseyi bitirmek. bu hafta sonu sınavım var sadece son 3 dersim kaldı. eğer bus eferde bitiremezsem benim için büyük yıkım olur ... allah kahretsin şans yüzüme gülmedi gitti. lanet olsun böyle okula böyle sınava sanki açık lsieyi bitirenler çalıştığından bitiryor...

Yorum

İşleniyor...
                  X