Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aşk acısı yaşıyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Hep erkeklermi suclu kadınların hiçmi suçu yok arkadaşlar
    BİN KERE MAZLUM OLSANDA BİR KERE ZALİM OLMA

Yorum

Sende hemen yatmışsın acelen neydi biraz zamana bırakaydın

Yorum

ya ben de suçluyum zaten
        yatmayacaktım işte bnı cok yanlıs anladı
        sankı herkesle bunu yasadıgımı dusundu

acelem falan yoktu
        onunla o kadar mutluydum kı herseyı paylasmak ısterken kendımı de paylastım

Yorum

unut gitsin o zaman

Yorum

aynen ya
            aksamları eve donerken yolda dusunuyorum acaba bu ınsan harbıden odun mu dıye
            yanı sankı hıc tanısmamısız gıbı benı tek kalemde sildi sanki

duygularını bı ınsan bu kadar yıtırır mı
            artık asık olmaktan korkuyorum
            cok canım yandı cunku cok
            gülmek istiyorum artık

Yorum

ne yazık ki böyle tek parmağıyla bir kenara itip gidecek kadar düşüncesizler var dünyada...
              beni de sessizliğiyle boğdu, beni de bir kenara itti zamanında biri...ama onları anlayamayız...onlar geçirilen zamanın, yüklenen anlamların ve titremelerin, karşıdaki için ne anlama geldiğini bilemezler...

senin yüzünden falan bitmemiştir o ilişki, sakın kendini suçlama... senin tek hatan karşındakinin basitliğini farketmemen olabilir ki, böylesine aşıkken zaten göremezdin ondaki basitliği...onun etrafında dönüyordu dünya...

öyle bırakıp gidenlerin çoğunun istediği de bu...dünyanın merkezinde olmak...takma kafana, boşver giden gitmiştir diyemem sana...ben tramvaylara bakıp acı çekebilen biriyim.
              ama sana tek diyebileceğim, kendini üzme... seninki gibi bir aşkı kenara koyabildiyse kesinlikle o kaybetti...ayrıca, sanki edebi yönün de gelişmiş gibi...şiir gibi yazıyorsun baksana...

evet bazı şeyleri kaybetmişsin, acı çekmişsin çekiyorsun...ama kazandığın bir şeyler de olabilir, onları görmeye çalışmalısın...

bakın ben henüz bir lise öğrencisiyim...ama empati yeteneğim çok güçlü...yaşamışım gibi hissedebiliyorum hayal ettiklerimi, duyduklarımı, gördüklerimi...her zaman kaybettiğimi düşünürdüm...ama şimdi öyle değil...toparlandıktan sonra aslında kendi yarattığım dünyada gereksiz yere acı çektiğimi anladım...

sen de toparlanacak ve güleceksin, sadece zaman ve kendini üzmemek...

Yorum

evet turqua;
                benimki gibi bir aşkı kenara koyabildi
                bazı gerçeklere alışmak ne kadar zormuş meğer
                zamanla alışmak istiyorum
                ama baktığım herşeyde onu görüyorum hala
                nasıl sevmişim meğer
                ben bile bu kadar yoğun olabileceğini düşünmemiştim bu sevginin
                bir şarkı duysam, saçlarımı severken bana gülümsediği günler aklıma geliyor
                bir koza örüp içinde yaşamak istiyorum bazen sessizce
                kimse beni kırmasın incitmesin diye...

Yorum

geçecek denizyıldızı geçecek...emin ol ki geçecek...
                  ben daha küçüğüm, pek çok şeyini, acı ya da tatlı pek çok şeyini yaşamadım hayatın...
                  ama biliyorum ki beyazı beyaz yapan aslında siyahın varlığı...ve bizler o kadar basit yaratıklarız ki, mutluluğun tadına varabilmemiz için acı çekmemiz şart...ancak o zaman değerini anlıyoruz gülümsemenin, yürümenin ve sevdiğimiz şarkılara eşlik etmenin...

sen mutlu olduğun zaman bunu çoğumuzdan daha yoğun yaşayacaksın =)

Yorum

insallah turqua
                    cunku hıslerımı kaybetmeye basladıgımı dusunuyorum artık ınsanlara karsı

Yorum

hissettiklerini bir yerlere yazmanı istesem senden?
                      kimseyle paylaşmayacağın, sana özel bir yerlere... çünkü bence şu anda içinde biriken o koyu renkli pürüzlü duyguları içinde tutarsan gerçekten koparsın insanlardan ve onların iç dünyalarından. onları bir şekilde dışa vurmalısın...

Yorum

İlacın burda bu şiir > http://www.dailymotion.com/video/x9k...ksyn_lifestyle

Yorum

sevgili turqua,
                          evet yazıyorum ben de zaten
                          ama nasıl bir duygu biliyor musun bu?
                          ben evlendim boşandım ve sonrasında bu insanla tanıştım ve bununla yattım
                          ama hayatta asla yapmayacagım bıseyı yaptım onunla bırlıkte olarak
                          sonra da ayrıldık
                          ben bıtırdım evet ama bıtırten de o oldu soguk davranıslarıyla ve bıtmesını beklermıscesine hic aramadı sormadı
                          demekki istedigini yaptım misyonumu tamamladım dedım
                          simdi karsıma yenı ınsanlar cıkmaya basladı hem de evlılık teklıfı ıle gelıyorlar
                          dun bır olay yasadım arkadasıma bır baska arkadas benı cok begendıgını uzun zamandır tanıdıgını ve bıraz daha yakından tanıyıp (yanı kısa surelı flort sonrasında) evlılık dusundgunu soylemıs
                          bendeki guven duygusu bitmekle bırlıkte ben bu ınsana yalan soylemek ıstemıyorum
                          yanı onu kandırmak ıstemıyorum
                          baskası olsa atlar sanırım hemen
                          cunku bu ınsan benım bosandıgımı bılıyor ama baskasıyla ılıskı yasadıgımı bılmıyor
                          sımdı kalkıp da ona haksızlık etmek ıstemıyorum
                          ya bu dunya bu kadar durustlugu haketmıyor sanırım ama elimde degil

ayrıca sevgili nikneyime,
                          yolladıgın lınk isyer bılgısayarımdan acılmıyor aksam eve gıdınce bakacam
                          cok tesekkurler

Yorum

denizyıldızı...

bu konuda psikolojin oldukça yıpranmış, ama bunun takıntı haline gelmemesi gerekiyor.
                            ön yargılı davranmamaya çalış... boşandığını biliyor ama başkasıyla birlikte olduğunu bilmiyor, ve seninle evlenmek istiyor... sen bunu ona anlatmalısın, beklediğinden daha anlayışlı biridir belki...hem seni anlayışla karşılayamayacak biriyle evlenmen...pek de hoş olmaz değil mi?

yazdığım şeyler var diyorsun... yazmak hem içini dışına döker, hem de (sebebini kimse bilmiyor) mutlu eder. ben lise 2 de (ki şimdi lise 4'üncü sınıftayım) aşık olduğum kız yüzünden çok ilginç psikolojik değişimler yaşadım. o zaman başladım işte yazmaya...şimdi de ne zaman hüzünlensem, acı çeksem, hatırlasam ya da özlesem kalem elimin altında...

sen şu an hissettiğin şeyin tam olarak ne olduğunu kestirebiliyor musun peki?

Yorum

sevgili turqua,
                              sunda içinde bulundugum ruh halim acı cekıyor
                              canı o kadar acıyor kı sevdıgı ınsanı mutlu etmek ıcın herseyı yapan ama hayalkırıklıgı yasayan bır halım var
                              ve bu kadar dürüst olmama rağmen

sevgili secret83,
                              zaten artık öyle bir noktadayım ki kimseyle hiçbirsey paylaşmak ıstemıyorum
                              asla yakın cevrem harıcınde kımseye de evlenıp bosandıgımı soylemeyecegım
                              herhangı bır psikolojık rahatsızlık gecırmedım, ama şöyle bir karar vermeyi düşünüyorum
                              Ben zaten çevreci bir çok derneğe üyeydim, bir de lösemili çocuklara yardım derneğine de katılmayı düşünüyorum.
                              Bu tür şeylerle vaktimi değerlendireceğim.
                              Zaten işten kalan boş vaktim şu sıralar pek olmasa da bu şekilde degerlendirmek en etkilisi olacak sanırım.

Unutmak içimden sökmek istiyorum
                              Çok yakın bir arkadaşım var ona da anlatıyorum, üzülüyor sonuçta o da, beni rahatlatıyor ama her konuşması sonrasında.

Zaman zaman zaman....

Yorum

ama buraya gelip derdini anlatman da bir adım değil mi kurtulmak için?

arkadaşlarına anlatmalısın, yanlarında ağlamalısın belki... bir süre sonra onun aslında o kadar mükkemmel olmadığını düşünmeye başlayacaksın, sonra kötü yönleri önplana çıkmaya başlayacak ve sonunda kendini niye üzmüşsün hayretler için şaşırıp kalacaksın...

paylaşmalısın... ve

"zaman zaman zaman..."

Yorum

İşleniyor...
                                X