Sen ona olan sevginden emin değilmisin peki. Askere gitmesi senin tadını kaçırmış anlaşılan.Anladığım kadarıyla sen aranızda resmi bişiyler olsun artık ilişkiniz bilinsin istiyorsun.Askere gitmeden önce yüzük taksanız olmazmı?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Mutsuzum :(
Collapse
X
-
onu seviyorum. ama bu evliliiğn bir parçası. mantığıda elden bırakmak istemiyorum. seviyorum ama tanımadan sevdim. evlilik için yeteri kadar tanımıyorumki. aşığım evet ama resmiyet olsa dahada strese girerim. bu şekilde onu uzaktan tanıyamadığımı ve evlilik için ne şimdi ne sonra karar veremeyeceğimi düşünüyorum. ayrılmak en doğrusu gibi geliyor. ama bundan da emin değilim. ki zaten evlilik için yıllar var. ama onu askerde beklerim demek onu tam anlamıyla kabul etmişim demek olacak. belirsizlikler canımı sıkıyor artık. srekli telde bişeyleri yaşamak. çevremin olumsuz sözleride iyice bunalttı beni.Orjinal yazı sahibi: sonbaharr View PostSen ona olan sevginden emin değilmisin peki. Askere gitmesi senin tadını kaçırmış anlaşılan.Anladığım kadarıyla sen aranızda resmi bişiyler olsun artık ilişkiniz bilinsin istiyorsun.Askere gitmeden önce yüzük taksanız olmazmı?
Yorum
-
Onu yeterince tanıyamadığından şikayetçisin. Gerçi bu çok tartışılır bir konu bazen hergün gördüğün bir kişiyi sonradan meğer onu hiç tanımamışım diyebiliyorsun. Onsuz daha mutsuz olursun, bu fikir bile seni germiş. Biraz daha görüşmek için zaman verin birbirinize, sende görüşmek için bişiyler yap, biraz daha sabret o zaman..Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sonbaharr View PostOnu yeterince tanıyamadığından şikayetçisin. Gerçi bu çok tartışılır bir konu bazen hergün gördüğün bir kişiyi sonradan meğer onu hiç tanımamışım diyebiliyorsun. Onsuz daha mutsuz olursun, bu fikir bile seni germiş. Biraz daha görüşmek için zaman verin birbirinize, sende görüşmek için bişiyler yap, biraz daha sabret o zaman..
onsuz daha mutsuz olacağım kesin, ama onunlada mutsuzum. bugün kesin ayrılmak istediğim söylüycem. zaten sürekli ayrılık konusu geçiyor
Yorum
-
seni mutlu etmesi için değil üzmesi için bir sebep ara, durdur yere mutlu ol, gül kendi kendine, bırak deli mi bu desinler. cannın sıkıldığı zaman mutsuz hissettiğin zaman geçmişte seni mutlu eden şeyleri düşün,güzel anıları yadet,işe yarıyor.ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...
Yorum
-
ben lise 1 öqrncisiym sevdiğim çocuk ise lise 4'te mezun olcak nasıl oldu bilmiyorum ama ben çok fena aşık oldum o yokken gülemiorum hayat bitio benm için şimdi bide gidicek daha kötü olucam çok seviorum onu şimdii diceksiniz vazgeç bu sevdadan ben adam gibi sevdiim insanlardan kolay kolay vazgeçemiorum çok mutsuzuumm
Yorum
-
gerçekten vazgeçmelisin.Geçen sene ben aynı olayı yaşadım.Ben gitmek zorunda kalan taraf oldum ama o halimle bile çok kötü sonuçları oldu.Hiç tavsiye etmem böyle bişeyi sanaOrjinal yazı sahibi: xxx_xxx View Postben lise 1 öqrncisiym sevdiğim çocuk ise lise 4'te mezun olcak nasıl oldu bilmiyorum ama ben çok fena aşık oldum o yokken gülemiorum hayat bitio benm için şimdi bide gidicek daha kötü olucam çok seviorum onu şimdii diceksiniz vazgeç bu sevdadan ben adam gibi sevdiim insanlardan kolay kolay vazgeçemiorum çok mutsuzuumm

Yorum
-
Sessiz yazdıklarını okudum. İçinde olduğun durum benim içinde aynı
insanlar artık bazı olayları kaldıramıyor. ve bazen ikilem içinde kalıyor. yani yukarı tükürsem sakal aşağı tükürsem bıyık misali
Belki beni Şuan kötüleyeceksin belkide Herkes o nu kendi içinde yaşar diyeceksin
Bizler İnançları kuvvetli olmayan insanlar gibi olmamalıyız.
bence ne olursa olsun insanoğlu çok nankör
neden mi ? Bizi Yaratanı bazen öyle bi unutuyoruz ki
daha sonra düşününce kendimize şaşırıyoruz.
bazen hayatta bu dünyaya neden geldiğimizi unutuyoruz.
sence neden geldik biz dünyaya ? şimdi diyeceksin Test İçin diye
ben biraz farklı düşünüyorum.
sana söylemek istediğim madem herşeyden mutsuz oluyorsun
seni mutlu edecek ne varsa onu uygula çünkü
eğer karşındaki insana inancın yoksa asla bu işi uzatma
kendini yıpratırsın.
eğer inancın var ama ne yapacağını bilmiyorsan
sana tek çözüm yolu sunabilirim.
ALLAH (c.c) A Sığın.
belki hayatın boyunca hiç sığınmadın Allah (c.c) a
belkide hayatının her anında veya bazı anlarında Allah (c.c) a sığınıyorsun.
bu sefer öyle bir Allah(c.c) a sığın ki kendi derdini değil Sadece Ve sadece Allah(c.c) u teale nın seni ne kadar çok sevdiğini düşün.
Eğer şuan bu yazıları okuyorsan
eğer Dediğimi yapıp yinede mutlu olamıyorsan
şunu bilki gerçekten içten istedin mi kendine bunu sor.
adamın biri cuma namazına gitmiş. cuma hutbesinde Hoca bir laf demiş Eğer inanırsanız suyun üstünden bile yürürsünüz demiş
adam hocanın söylediği bu söze o kadar çok inanmışki
artık rüyalarında bile görmeye başlamış
birgün hoca yı kendi evine davet etmiş
hoca adamın evini fazla bilmiyormuş
ve adamdan yardım istemiş
adamda hocanın yanına gitmiş beraber evine gitmek ve hocaya yolu göstermek için
neyse adam ile hoca yürürlerken karşılarına bir ırmak çıkmış
köprü varmış ama biraz uzaktaymış adam zaman kaybı olmasın diye sanki normal birşey miş gibi suyun üstünden yürüyüp karşı yakaya geçmiş
ama hoca geçememiş
adam hocaya sormuş :
hocam bunu siz söylediniz eğer inanırsan suyun üstünde bile yürürsünüz dediniz hocam peki siz şimdi neden yürüyemiyorsunuz.
hoca şu cevabı verir : evladım ben söyledim ama inanmadım dilim söyledi ama kalbim söylemedi.
Sözlerimi Mevlana Celaleddin Rumi Hz lerinin bir sözü ile bitirmek isterim.
gel, ne olursan ol yine gel,
ister kafir, ister mecusi,
ister puta tapan ol yine gel,
bizim dergahımız, ümitsizlik dergahı değildir,
yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel...
Not : Eğer Yanlış bir cümle veya bilmeden bir kusur işlediysek affola....
allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
bunu sürekli söylemek seni çok mutlu edecek göreceksin
tabi inanırsan....
Allah (c.c) a emanet olunuz.
Yorum
-
ben söyledim ama mutlu olamadım
yanlış mı telaffuz ettim acep
kendinizi böyle şeylerle kandırmayın derim ben
hadi bakalım bi dua edelim,biraz kuran okuyalım hoppala mutluyuz,huzurluyuz,nirvanadayız
"allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
bunu sürekli söylemek seni çok mutlu edecek göreceksin"
böyle yapınca herşey güzel olsaydı psikolojiye ihtiyaç olmazdı diye düşünüyorumLast edited by oguzBLT; 24-03-2010, 12:02 AM.
Yorum
-
Eğer gerçekten insan inanırsa neler yaptığına kendisi bile şaşırır.
herşeyde inanç vardır.
sen inanırsın evlenirsin
sen inanırsın hayatındaki bazı olayları başarırsın
tabi seninde çalışman gerekli
öyle boş yere ben inandım ben inançlıyım demekle olmuyor işte
Yorum

Yorum