Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Derdime çare olun :( AŞK MESELESİ DEĞİL

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: Clipper
    Arkadaşım; tek evlat olma haricinde diğer yazdıkların tıpatıp uyuyor. Sosyete çocuğu derken mesela 14 yaşlarındayken babama şöyle sormuştum: Arkadaşlarım beni neden dışlıyorlar ? şeklinde Pederin karşılığı da şöyle olmuştu: Zeki olduğundan dolayı seni kıskanıyorlar. Uzun yıllar kendime bunu yalnızlık sebebi olarak benimsedim fakat liseye geçtiğimde baktım ki bununla pek alakası yok. Lise 1'de sınıftan birkaç tane lavuk bana sataşmaya başlamıştı. Senin gibi kavga dövüş bilmediğimden başka bir çözüm yolu denedim ve bana sataşanların da çekindikleri izbandut bir sınıf arkadaşıma kopya vererek onun güvenlik desteğini sağladım. Hatta bunun epey faydasını gördüm diyebilirim Yalnız ülkeler coğrafyasının son sınavında hocaya enselenmiştik. Yine de kadın zayıf vermemişti :P Daldan dala atladım bana özelden mesaj yolla İstanbuldaymışsın belki sana yardımım dokunur. Şimdiden geçmiş olsun kardeşim.
    Aynı yalanı bende duymuşum demek : )
    Geçmiş olsun demişsin de iyice karamsarlaştırdın beni sanki hiç düzelmeyecekmiş gibi : ( ..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Clipper
      Arkadaşım; tek evlat olma haricinde diğer yazdıkların tıpatıp uyuyor. Sosyete çocuğu derken mesela 14 yaşlarındayken babama şöyle sormuştum: Arkadaşlarım beni neden dışlıyorlar ? şeklinde Pederin karşılığı da şöyle olmuştu: Zeki olduğundan dolayı seni kıskanıyorlar. Uzun yıllar kendime bunu yalnızlık sebebi olarak benimsedim fakat liseye geçtiğimde baktım ki bununla pek alakası yok. Lise 1'de sınıftan birkaç tane lavuk bana sataşmaya başlamıştı. Senin gibi kavga dövüş bilmediğimden başka bir çözüm yolu denedim ve bana sataşanların da çekindikleri izbandut bir sınıf arkadaşıma kopya vererek onun güvenlik desteğini sağladım. Hatta bunun epey faydasını gördüm diyebilirim Yalnız ülkeler coğrafyasının son sınavında hocaya enselenmiştik. Yine de kadın zayıf vermemişti :P Daldan dala atladım bana özelden mesaj yolla İstanbuldaymışsın belki sana yardımım dokunur. Şimdiden geçmiş olsun kardeşim.
      Bizim Lise'de kavga türü olayların olmasının ihtimali bile yok ayrıca.. : )

Yorum

Diğer arkadaşların yorumlarını da bekliyorum...

Yorum

Başlığı açalı uzun zaman oldu. Yazılanları uygulamaya çalışıyorum ama yine olmuyor. Başka fikirlerde istiyorum : (

Yorum

bende yanlızım

Yorum

İnsanlar dünyaya tek gelirler,
              tek birey olurlar,
              çevre edin ama asla o çevreye bağlanma.
              Kendi kendine yetebilceğinin farkın da ol.
              Ölü yaşayanlar,yaşayan ölüleri çekemezler. Özdemir ASAF

Yorum

Üniversite sınavları derdinde pekte kitaba zaman ayıramıyorum.
                Yani kitapla pek haşir neşir değilim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: NurKnylı View Post
                  tek birey olurlar,
                  Yapamıyorum. Birşeylere bağlı kalma isteğim var..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sertralin
                    Ne kadar çok kitap okursanız o kadar mutsuzlaşırsınız. Cahil denilen insanların yüzündeki sürekli sırıtışın sebebi budur. Kendilerini zihinsel ve fiziksel etkileyen her türlü uyarandan, sinema, kitap gibi uzaktırlar ve sadece yaşayarak öğrenirler.
                    aynen katılıyorum. böyle bir başlık açmayı düşünüyordum aslında. kitapların özellikle de psikoloji ve kişisel gelişim kitaplarının özellikle de psikolojik rahatsızlığı olan insanları çok daha mutsuz yaptığına inanıyorum
                    "KADERE İnanan KEDER'den Emin Olur" H.Ş.

YAVAŞLA!!!
                    BU HAYATTAN BİR DEFA GEÇECEKSİN...

[/CENTER][/SIZE]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: NurKnylı View Post
                      tek birey olurlar,
                      doğru tespit yalnız gelir yalnız gideriz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: agresiff View Post
                        doğru tespit yalnız gelir yalnız gideriz
                        Güzel söylüyorsunuz da.. İnsanın ihtiyacı olan bazı şeyleri de gerçekleştirmek istiyor haliyle...

Yorum

İşleniyor...
                        X