Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Eşim Borderline mı sizce?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: genious View Post
    Bence borderline kadar hafif bir şey değil.Hakikaten eyüp sabrı varmış.
    Borderline hafif mi?
    Güldürme.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
      borderlineli de duyguya yer yoktur, duygu yoktur desek daha yerinde olur... borderlineli sadece ister, istediğini elde etmek ister, hırs yapar eğer aklında kileri çözemezse kafa karmaşasından ne yapacağını bilemez o hallerine denk gelmeniz çokta olumlu sonuç doğurmaz... o iyi bir oyuncudur hayatta her şeyi rol olarak yapar çünkü gerçekten duygu yönetimi yoktur istesede yoktur... iyiliğide kötülüğüde rol yaparak gösterir o çok iyi düşünür duygu olmadığı için ilişkilerinde hep fevri davranmaktadır... borderlineli her daim sevgi ve ilgi görmeli yoksa aklı sizi silerse dönüşü olmaz ... sizden soğuması ilişkiyi bitirir geri dönüşüde olmaz çünkü duygu yoktur. ama duygunun olmaması onun suçu değişdir en nihayetinde bu bir kişilik bozukluğudur... onu böyle kabul edip davranış geliştirilmeli.. çünkü çoğu zaman iyi olmak ister aklı nettir iyiyi kötüyü bilir ve iyi olmamak için kendie sebepler yaratmaz..bazen çok neşeli , bazen üzgün, bazen sinirli, bazen hiperaktif vs. hallere bürünebilir, çoğu zaman aklı oyun oynar ona beyin çok karmaşık ve hassas bir yapı duruma göre değişen karakterlere dönüşebilir o yaptığını doğru sanar ama doğru değildir.... velhasılı borderlineli bir birey iki ucu b.klu değnek gibidir

Okuduğum en güzel borderline tanımı bu sanırım.
      İç dünyamızı harika ifade etmişsin.Bu kadar olur!

Yorum

kusura bakma, yazıyı gulumseyerek okudum. tabıkı ona canım demeyeceksın, adını kullanmayacaksın. bunları soylemesının nedenı onun ıcın cok ozel olman, aynı şekilde ona özel hissettirmeni bekliyor.
        kavga çıkardığı durumlarda kavga etmek yerine ona gidip sımsıkı sarıl ve gulerek ''çok guzel gorunuyorsun'' de, ama gulumsemeye devam et inan kavga kucuk bır olay yuzunden cıktıysa kesınlıkle normale donmeye baslayacaktır zamanla.
        nerden mı bılıyorum? ben bır borderlineynım.
        Hem borderline olmak o kadar da kotu degıl bence, dusunursen yaratıcılık, ozgurluk ve her seye farklı bır bakıs acısıyla bakabılmek her ınsana verılmıs bır hedıye degıldır. Inan borderline oldugum ıcın yazmıyorum bunları, tamam cok sakıncasını da gordum ama seçme sansım olsaydı yıne de borderline olmayı secerdım.
        sana tavsıyem şu ki, eğer onu gerçekten (ama bak gerçekten) seviyorsan uç noktalara ulaştıgı zamanlarda yanında ol, gulumse ve sureklı gececegını fısılda kulagına, hemen duzelmez tabıkı ama zamanla hepsını aşacağına, kotu hıslerını en azından makul seviyelere çekebileceğine emin olabilirsin.
        Şair, bir insanı anlamak bir ömür ister, harcayacaksın demiş. Umarım mutlu olursun.

Yorum

eşin sana benim emrime germeni istiyorum dediğinde cinnet geçirmişsin ya bence hiç geçirme. sen zaten çoktan emrine girmişsin onun. bir yıllık flört döneminde anlayamadın mı sen bu kızın nasıl birisi olduğunu? ahlaken güzelmiş de manken gibiymiş de sana hayatı zehir ettikten sonra türkan şoray olsa ne yazar?

karının evleneceği erkek bence senin gibi kılıbık bir erkek değil de kodu mu oturtan bir erkek olmalıymış ki görsün hele ilgiyi, emrinin altına girdirmeyi. kader tabi bi yerde ama senin gibi insanlara da biraz da müstehak bence. sen o kadından boşanamazsın da hatta ondan bi de çocuk yaparsın. o da ailesi gibi mal bir birey olup çıkar meydana.

(yorumu alttaki hiçbir yorumu okumadan yaptım eğer benzer şeyler yazılmışsa haberim yokturdu)

Yorum

emin olabilirsin borderline,benim esim gibi,bu konuda epey bilgi sahibi oldum ihtiyacin olursa yaz

Yorum

------------------

Yorum

kardes ayril kurtul. bunun aynisi benim karimdi. Doktora goturdum uzun bir sure. En son biktim doktora sordum. doktor doktorlugunuzu bir yana birakin. siz olsaniz ne yapardiniz dedim. arkama bakmadan kacardim dedi. asla duzelmiyorlar asla.
                bir sure sonra evrim gecirecek daha ileriye gidecek seni bicaklamaya kadar gidecek.

Yorum

bu anlattıklarınız borderline a pek benzemiyor ben de borderline kişilik yapısına sahibim ama kesinlikle bir sorun olduğu ortada bence birlikte iyi bir psikiyatriste gidin uzman değilim teşhis koyamam ama yol yakınken bi uzmanla görüşün derim

Yorum

Bu psikolojiden sağlıklı bir evlilik çıkmaz. Eşinizin öncelikle tedavi olması lazım sonra ilişkinize yön verir ne yapacağınızın kararını alırsınız.
                    ........

Yorum

Yav arkadas anlattiklarini okudum aynisi benim basimda var sen o kadar anlatmisin sonra iyi yonleride var mesela ahlakli ev islerinde becerikli falan diyorsun kusura bakma ama sende benim gibi malin birisin. Bunlar meziyet degilki yapmasi gereken seyler. Bence bir doktor hoca ve avukat uclemesi yap ve neyi dogru hissediyorsun onu yap. Mesela esin ailene karsi nasil arkadaslarina karsi cevrende insan olsun istemiyor dimi evet aynen dedigini duydum bunlar ancak senin ve benim gibilerin basinda zaten. Bu tarz insanlar hic mafyavari biri ile konusmak istemez niye sopa yicekya ondan korkar neyse birader her seyin hayirlisi allah yardimcin olsun ne diim.

Yorum

Gecmis olsun birader isyerine felan baskina geldi mi arkadaslarin cevren ailen hepsine hesap sormaya calistimi insallah bende kurtulurum.

Yorum

İşleniyor...
                        X