Duyuru

Collapse
No announcement yet.

seroquel kullananlar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

slm ben türker konyadan soruguel bır nevı uyku ilaçıdır adamı sakınleştırır
    akinetondan nasıl kurtukmalıyım

Yorum

seraqueli kullanmaya yeni başaldım. unipolar depresyon için kullanıyorum. yan etkileri geçici midir?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tenten
        seraqueli kullanmaya yeni başaldım. unipolar depresyon için kullanıyorum. yan etkileri geçici midir?
        Yan etkileri geçiyor.Merak etme
        -O Seyyıdınden Kacan bir kole...SnN

Yorum

bende o ilaca yeni başlıcam uyuttuğunu duydum çok sevindim 25 mg başladı doktorum ama gittikçe çoğaltacakmış çoğaltınca ne gibi değişiklkler olur acaba ?

Yorum

yardıma ihityacım var

merhaba arkadaşlar, bu forumda yeniyim.aslında bu yazacaklarımı kendim için sormuyorum ,erkek arkadaşım için sorucam.beni kabul ederseniz aranıza çok sevinirim. erkek arkadaşım ayın 20 günü çok kibar,duyarlı merhametli bir insandır yalnız bir anda mesela eskimiş ayakkabımı niçin giydim diye inanılmaz büyük tartışmalar içine girebiliyoruz. şiddetli bağırmalar hakaretler... tüm hareketleri kişiliği bir anda değişebiliyor. acımasız merhametsiz ve kibarlıktan çok uzak.. normal tartışma şeklinde değil.. normal bir insan dan uzak bir şekilde. tedavi olarak tegetrol vermişti doktorumuz 400 mg günde 2 tane. ama anlayamadığım bir şekilde son zamanlarda hiç olmadığı kadar kötü.. ayda olan bu siddetli davranışlar haftanın her gününde gerçekleşir oldu. ve doktorumuz seroquel verdi. akşam yatmadan önce 100 mg. sakinleşmesi için tegetrolu 9 aydır kullanıyoruz ama nerdeyse şuan daha kötü durumda daha saldırgan söylediklerini yaptıklarını bilmiyor gibi.çok alıngan.insanlar konuşmak istediğinde bile onla çok konuşmamak için elinden geleni yapıyor. ters cevaplar bile verebiliyor.. çok uzun oldu ama..seroquel i kullanan arkadaşlara şunu sorucaktımbutür saldırganlık siddet gibidurumlarda gerçekten bir yararı oluyormu. forumu okudum ilgisiz oluyormuş bazı arkadaşlar hayata dair. bu ilgisizlik olumlu yöndemi yoksa diilmi. bir arkadaş çok memnun kalmış çok mutlu oldum . genel kanı nasıl acaba.. yardım eder ve düşüncenizi paylaşırsanız çok sevinirim..

Yorum

arkadaşlar anladım ki bu psilkolojik ilaçlar her bünyede gerçekten farklı tepkimeler veriyor.ben de seraquel kullandım 1 yıl kadar.gerçi sonra sinirlenip bıraktım da... genellemek çok zor demek ki.öünkü yorumlarınızı okuduğumda bende çok farklı duygular uyandırdığını görüyorum.en belirginiyse uykusuzluk çekerken aldığımda bile seraquel bende hiçç etki gösteremiyo.fal taşı gibi açık gözlerim :?:

Yorum

seraquel

seraquel

Yorum

aslında dün kontrol için gittiğimde ikinci bi ilaç olarak seroqueli de verdi..tabi bunun yanında bide cipralex kullanıorm...serogel hkkında baktımda şöle nette bağımlılık yapıo fln filan die yazılar varr açıkçası bağımlılık yapmasından korkuuyorum 2 tane kullandım acıba bıraksam mı die düşünmüüorm diil :S

Yorum

seroquel 300 mg doktorumun bana en son verdiği ilaç abartısız 35 saat uyuttu beni.bir dahada içmedim.yanında zyprexa 10 mg,paxera 20 mg,cipralex20 mg,rexapin 5 mg,belki bunlarında etkisi olabilir 35 saat uykuda.üstelik 35 saat uykuya rağmen kalktığımda sarhoş gibiydim hala uykum vardı
                    Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

Re: yardıma ihityacım var

Orjinal yazı sahibi: vioreffy
                      merhaba arkadaşlar, bu forumda yeniyim.aslında bu yazacaklarımı kendim için sormuyorum ,erkek arkadaşım için sorucam.beni kabul ederseniz aranıza çok sevinirim. erkek arkadaşım ayın 20 günü çok kibar,duyarlı merhametli bir insandır yalnız bir anda mesela eskimiş ayakkabımı niçin giydim diye inanılmaz büyük tartışmalar içine girebiliyoruz. şiddetli bağırmalar hakaretler... tüm hareketleri kişiliği bir anda değişebiliyor. acımasız merhametsiz ve kibarlıktan çok uzak.. normal tartışma şeklinde değil.. normal bir insan dan uzak bir şekilde. tedavi olarak tegetrol vermişti doktorumuz 400 mg günde 2 tane. ama anlayamadığım bir şekilde son zamanlarda hiç olmadığı kadar kötü.. ayda olan bu siddetli davranışlar haftanın her gününde gerçekleşir oldu. ve doktorumuz seroquel verdi. akşam yatmadan önce 100 mg. sakinleşmesi için tegetrolu 9 aydır kullanıyoruz ama nerdeyse şuan daha kötü durumda daha saldırgan söylediklerini yaptıklarını bilmiyor gibi.çok alıngan.insanlar konuşmak istediğinde bile onla çok konuşmamak için elinden geleni yapıyor. ters cevaplar bile verebiliyor.. çok uzun oldu ama..seroquel i kullanan arkadaşlara şunu sorucaktımbutür saldırganlık siddet gibidurumlarda gerçekten bir yararı oluyormu. forumu okudum ilgisiz oluyormuş bazı arkadaşlar hayata dair. bu ilgisizlik olumlu yöndemi yoksa diilmi. bir arkadaş çok memnun kalmış çok mutlu oldum . genel kanı nasıl acaba.. yardım eder ve düşüncenizi paylaşırsanız çok sevinirim..
                      arkadaşım ilaçlar kişinin bünyesine bağlı.her kişide değişik etkiler olabiliyor.inşallah arkadaşınıza iyi gelir.geçmiş olsun.
                      Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

arkadslar bende 1,5 2 yıl falan evel serequal kullandım. çok aşırı uyku ve bende ilginç bi etkisi oldu aşırı derecesinde şekerli seyler yedirtti 20 kg aldım.. baslarda ilacı burakmaya çalıştım içmediğim zamanlar aşırı bulantı yaptı burakamadım. yaklasık 6,7 ay sonra ilaç etki etmemeye basladı. bu ilaç sadece senı ruya alemınde yasatıyor etkisi bittigi an hersey bıtıyor ilacı içerken umarsamaz duyaarsız bır sey takmayan bır ınsanken ılaç bittikten sonra hersey eskı halıne donuyor aynı çemberın etrafında donmek gıbı ne ileri ne gerı arkadaslar bence insan problemlerını kendıyle savasarak yenmelı ilaçların aldatmaca olduguna inanıyorum.bunun yanında bırçok ilaçta kullanmaktaydım. birgün bütün ilaçlarımı attım!!! o son oldu. ilaçları kullanırken sosyal hayattan daha çok koptum bir çok arkadasımı kaybettım dıslandım. savdırganlıgı olmadıgı surece aklı normal çalısan arkadaslarm ilaç kullanmasınlar. çok zor geçiyor suan hayat benım için ama ilaç kullanmanında çözüm olmayacagını bılıyorum..

Yorum

merhabalar arkadaşlar..

ben daha önce madde bagımlılıgından gösteriş olsun diye olabilir, yada gerçekten isteyip sonra zor geldigi için her neyse tedaviye başladım ama sonunu getiremedim. hatta ortasına bile gelemedim. şimdilerde ise üzerinde yükünü kaldıramıyacagım kadar bir yanlızlık var. ben duygusuzum. insanların aşk sevgi hasret , kıskançlık vb gibi şeylerini hissedemiyorum. yada öyle sanıyorum. hiç bir şeyden emin degilim. intihar grişimimden sonra doktara gittim ve bana 300 mg verdi. beter agır. uyumak dışında hiç bir şey yapamıyorum. bu hapı kullanmıyacagım kesinde, merak ettigim şey ben neyim. bana koydukları teşhis ne ????? ben neden bazı şeyleri kabullenemiyorum. yada ortada kabullenecek hiç bir şey yok mu? bunları ben mi yaratıyorum? yaratıyorsamda neden böyle bir şey yaratma istegi duyuyorum? yoksa bu soru işaretlerinin tek sebebi benim normal olmıyayışım mı ? birileri yardım etsin bu tarzda düşünceleri olan birileri lütfen cevap yazsın.

Yorum

selam arkadaşlar ben 1aydır psikiyatr tedavisi görüyorum ve paxil kullanıyorum. ayrıca uykusuzluğum nedeniylede seroqual verdi nasıl bir tesiri var kullananlar bilgi verebilirlermi :roll:

Yorum

bende yaklaşık bir sene kullandım çok uyku yaptı kilo aldım ağız kuruluğu ruh gibi dolaşıyordum sürekli uymaisteği halsizlik ama zamanla bunlar azaldı tabi...

ama doktorum verdi ve kullandım ......

Yorum

serequal kullanıyorum bende iki aydır. 25 mg basladık ama şimdi 100 mg alıyorum. vurdumduymazlık, halsizlik, ışığa duyarlılık, ve uyansamda yataktan kalkamama gibi problemlerim var. birde uyandığımda kimseyi anlamıyorum, günde beş kez bu gün günlerden ne diyorum. kısaca sizi leyla ediyor. bu arada serequal tam olarak bir uyku hapı değil arkadaslar, şizofreni ilacı. allahım sen yardım et ne durumlara düştüm ya

Yorum

İşleniyor...
                                X