Duyuru

Collapse
No announcement yet.

seroquel kullananlar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

...

ben gider o beni kandıran doktoru döverim. :twisted: :twisted:

ah eski doktorum. bana hangi ilacın ne yapacağını inceden anlatırdı. şimdikiler öyle mi. kabus konusu ortak sanırım. ben mani öncesi uyuyamıyorum o dönemde ilaç dozu artıyor. iyi geliyor ya devam edlim. ne gelir elden.

Yorum

bende seroqueli amatemde yatarken 300 mg kullanıyodum günde 3 kere. madde bağımlılarına verirler çoğu zman bu ilacı.özellikle ilk 1-2 hafta sadece seroquel sonra antidepresan ,antipsikotik felan.şimdi yine kullanıyorum 600 mg kadar günde.çünkü dün tekrar kullandım madde hemde çok fazla.
      ama çok pişmanım bu sefer bitti.

Yorum

tekrar merhaba

siteye 12 nisanda gelmiştim, bu ilacı kullanmaya yeni başladığımı filan yazmıştım yukarda hala duruyor mesajım, o zamanlar daha yeniydim, ilk kez bir psikiyatrik ilaç kullanıyordum, hatta diyordum bu ilacı doktor niye verdin ben şizofreni değilim birşey değilim demiştim, bazı arkadaşlar yardımcı olmuştu sadece şizofreniler için değil o ilaç diye destek olmuşlardı...

şimdi 19 haziran, 2 aydan uzun süre geçmiş, o günden beri hala kullanıyorum, hiç sorunum yok diyordum, ben ilaçla bu hastalıklar düzelmez diyordum ve işte ilacım bitti ve 1 haftadır, mal gibi geziyorum ne yatabiliyorum ne uyanık kalabiliyorum, doktor bagımlılık yapmaz dedi, al işte bagımlılık, uyuyamıyorum ilacı aldığım zaman tavuk gibi uyuyordum şimdi 24 saatte 3-4 saat uyuyabiliyorum o da gündüzleri...

İlaç bağımlılık yapmaz diyenlere,

Yorum

rosden ,
          ben bu forumdaki diğer mesajları okumadım ..

Seroquel kullananlardan biriydim ben de, iki aydan da çok uzun bir süre..
          ilacı kesmek aşama aşama oluyor..örenğin, en son dozum 50 mg idi benim bir süre..başlangıcı 400 idi sanırım..tam hatırlayamıyorum ..

bıraktığım da bir sorun yaşamadım..

bu gibi konular kişiye göre değişebilir..

geçmiş olsun..

Yorum

Ben önce risperdal kullanıyordum sonra sereğuele geçtim yatmadan 100 mgram.Artık doktor kullanman gerekmez kullansanda bi zararı olmaz dedi.Uyku sorunu çektiğim an kırıp çeyreğini alıyorum.Çünkü uyuyamadığım zaman günüm daha kötü sinirli,yorgun,halsiz hissediyorum.

Yorum

seraquel ve yan etkileri

merhaba arkadaşlar;yeni üye olarak seraquel dikkatimi çekti.çünkü 2 seneden beri seraquel kullanıyordum.3 günden ber başka bir ilaç sayesinde bıraktım ve çok mutluyum.bu ilacı ilk aldığınızda (ben 25 mg kullanıyordum)çok güzel bir ilaç.rahat uyku sağlıyor,korkularınızı yok ediyor,cesaret topluyorsunuz,süpersiniz yani....ama bu ilaç 1 yıla yakın kilo yapmıyor,gayet rahat uyuyorsunuz .sonrası uykusuzluk,ilaç bağımlılığı,aşırı ter,duygusuzluk,yani artık hiçbirşeye ve herhangi bir olaya iyi veya kötü hiçbirşey hissetmiyorsun...aslında ilacın asıl amacı bu.dozu arttırsam bile bu şikayetlerim bitmedi arttı.VE EN ÖNEMLİSİ BU İLACA BAŞLADIĞIMDA 53 KİLOYA KADAR DÜŞTÜM AMA TROİD HORMANLARIMI MAHVETTİ VE ŞUAN 80 KİLOYUM.İŞN İLGİNÇ YANI İŞTAHIM YOKKEN VE BOL BOL YÜRÜYÜŞ YAPERKEN KİLO ALMAM.BEN ANLAYAMADIM.DR MA SÜREKLİ SORDUM AMA BENCE RAHATSIZLIĞI YAŞAYAN BİLİR DİYORUM VE DİKKAT ETMENİZİ İSTİYORUM.İNŞALLAH KİMSE 1 TANE AĞRI KESİCİ BİLE İÇMEDEN SAĞLIĞINA KAVUŞUR.
              a*l*y*a*a

Yorum

ben 1 sene kullandım bu ılacı 25 mg la basladım 6 aydan sonra 50 mg olarak kullandım..aksamları ıcıyodum...ıctıkten yarım saat sonra fecı sekılde uykum gelıyordu ve sabah uyanmakta cok zorlanıyodum..zaman zaman agzımda kuruluk ve algıda zorluk oluyodu...ertesı gunu saat 4-5 cıvarı kendıme gelebılıyodum..o saate kadar sorulan sorulara cvp vermıyodum resmen vurdumduymaz bırı oldum...gerekmedıkce konusmuyodum...2-3 kere trafık kazası yaptım ve ılacı bırakana kadar motorlu tasıt kullanmayı bıraktım...ayrıca cınsel hayatıda etkiliyo..ınsanı uyusturuyo bu ılac..kullanmaya yenı baslayan arkadaslara ve ya kullanacak olanlara kesınlıkle tavsıye etmıyorum!!!

Yorum

ayrıca halsızlık yapıyor..fırsat buldukca uyutuyor..1 senede 15 kılo aldım

Yorum

TAHİC 17

seni gayet iyi anlıyoum,ben 15 gün kullandım,serequel 100 mg sonra kestim,insanlığımdan şüphe eder olmuştum,hakikaten zor bir ilaç herkez kaldıramıyor,bütün duyguların ölüyor,sonunda diyosunki böyle yaşıycama ölsem daha iyi tehlikeli çok tehlikeli bir ilaç,ama doktorun yakınlarına diyorki,6 yıl kullanması lazım sonra doktorundan nefret ediyorsun,bu ilaçla 6 yıl nasıl yaşarsın diye offfff gene sıkıldım sonra kestim her neyse,lustral başladım 50 mg sonra travma geçirdim yani benim dışımda insanların bana yaptığı sinir bozucu bir hareketti,2 gün uyuyamadım ve sonra ona mecbur oldum serequele 100 mg aldım ve iki gün hiç uyanamadım her neyse acaba bu ilacı sadece uyuyamadığım zaman alsam nasıl olur diye düşünüyorum yada gidip kendime 25 mg başlayıp her gece alsam offff gene kafam karıştı

Yorum

selam ben 4 yıla yakındır serequal kullanıyorum ne ile ilgili soruların var

Yorum

BU İLAÇLARI KULLANAN ARKADAŞLARDAN BİLİ ALMAK İSTİYORUM

[/b]Slm arkadaşlar
                        serequel adlı ilacı tam anlamıyla öğrenmek için internette gezinirken bu siteyi gördüm ve üye oldum. ben daha öncede antidepresan v benzeri ilaçlar kullandım. Kendimi bir süreiyi hissettim ve ilaç kullanımını doktor tavsiyesiyle kestim. Son zamanlarda yine kendimi iyi hissetmediğimden doktora başvurdum. Bu doktora önceleri hiç gitmemiştim.
                        doktor bana serequel 200 mg zyprexa ve ismini hatırlamadığm bir ilaç daha verdi.bir dönem kendimi iyi hissettiğim için (belkide bu ilaçları kullanmak istemediğim kendimi kandırdığımdan) ilaçları almadım.
                        Kontrole gittiğimde doktora kendimi iyi hissetiğimi söyledim. Buna rağmen bana zyprexa, adını hatırlamadığım ilaçla birlikte prozac verdi ve kullandığım serequeli 300 mg a çıkardı. Hatta bazı durumlarda bir tam ve bir yarım serequel 300mg almamı tavsiye etti
                        Bu ilaçları almak istemediğimi söylediğimde başka şansın yok dedi ve bende mecburen alıyorum. Son zamanlarda kendimi iyi hisssetmiyorum.
                        geceleri uyanıp ayağa kalktığımda beynimde bir uyuşma oluyor ve bayılıyorum. sabahları gün içerisinde aşırı sitres aşırı sinirlilik durumu oluyor. Yani anlayacağınız hayatım altüst oldu. Şimdi sizden fikir almak istiyorum
                        BU İLAÇLARI UZUN SÜRE KULLANAN VAR MI TEDAVİNİN DEVAMI KONUSUNDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ. ( İçimdeki sesi dinleyip bırakmalımıyım yoksa doktoru dinleyip devam mı etmeliyim.)
                        cevap bekliyorum. herkese selamlar

Yorum

ben zaten ilacı almak istemediğimi doktruma ısrarla söyledim. o da 200 mg dan 300 mg a arttırdı.

Yorum

Ben 1 aydır seroquel kullanıyorum.Önce 100 mg.la başladım.Müthiş bir iç sıkıntısı yaptı bende.Doktora söyledim 25mg.a indirdi.Ama iç sıkıntım geçmedi ayrıca çok yorgun ve depresif hissediyorum kendimi.Daha önce bir sürü ilaç kullandım en çok zyprexa ve rexapin iyi geldi onlar da kilo aldırdığı için doktor seroqueli verdi ama ben hiç memnun değilim bu ilaç bana göre değil sanırım

Yorum

Slm arkadaşlar. Bu ilacı kullandığım için bende yaklaşık 20 kilo aldım ve kilolardan kurtulmak istiyorum. İlacı bırakınca normal şartlarda kilo veriliyomu ? Teşekkürler..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: teasolves
                                Slm arkadaşlar. Bu ilacı kullandığım için bende yaklaşık 20 kilo aldım ve kilolardan kurtulmak istiyorum. İlacı bırakınca normal şartlarda kilo veriliyomu ? Teşekkürler..
                                Kaç mg.kullanıyorsunuz?Ben 25mg.kullanıyorum seroqueli ama kilo aldırmadı.Daha önce zyprexa kullanmıştım,o kilo aldırmıştı.Doktorunuza danışıp ilacı değiştirmesini söyleyebilirsiniz

Yorum

İşleniyor...
                                X