Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Abilify Tek Başına Kullanılırmı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Abilify Tek Başına Kullanılırmı?

İyi günler arkadaşlar bi sorum olacaktı antipsikotikler yani abilify tek başına kullanılırmı.Abilify ve efexor kullanıyorum efexoru bırakıcam benim için bi sıkıntı yaratırmı?Çünkü nerde okuduysam abilify ilave olarak kullanılır diyo yani başka ilaçlarla etkileşim içinde olduğu içinmidir bu durum?Teşekkürler

Orjinal yazı sahibi: manyakk View Post
    İyi günler arkadaşlar bi sorum olacaktı antipsikotikler yani abilify tek başına kullanılırmı.Abilify ve efexor kullanıyorum efexoru bırakıcam benim için bi sıkıntı yaratırmı?Çünkü nerde okuduysam abilify ilave olarak kullanılır diyo yani başka ilaçlarla etkileşim içinde olduğu içinmidir bu durum?Teşekkürler
    Abilify'ı kaç mg. kullanıyosun? Doktor ne teşhis koydu sana?

Yorum

Ben bir süre tek başına kullandım abilify'i.Bir sakıncası yok.Yanlız yerinde duramama yapıyordu bende yan etki olarak,sonra dideral eklendi.Şimdi başka ilaçlarda var da neyse işte öyle

Yorum

Doktor okb teşhisi koydu ama bende hissettiğim kadarıyla paranoyada var hocam

Yorum

Orjinal yazı sahibi: birgunmutlaka View Post
          Ben bir süre tek başına kullandım abilify'i.Bir sakıncası yok.Yanlız yerinde duramama yapıyordu bende yan etki olarak,sonra dideral eklendi.Şimdi başka ilaçlarda var da neyse işte öyle
          cevabınız için teşekkür ederim sizin teşhisiniz neydi acaba sakıncası yoksa

Yorum

ben de kullandım şizoaffektif bozukluk teşhisiyle cipralex ile birlikte çok iyi gelmişti gerçekten

Yorum

Abilify düşük(15 mg.altı) dozlarda antidepresanlara ek olarak OKB ve Depresyonda,yüksek dozlarda (15 mg.üstü) psikotik bozukluklarda kullanılır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BİTOPERTİN View Post
                Abilify düşük(15 mg.altı) dozlarda antidepresanlara ek olarak OKB ve Depresyonda,yüksek dozlarda (15 mg.üstü) psikotik bozukluklarda kullanılır.
                Teşekkürler hocam ben 10 mg kullanıyorum efexor bi işe yaramıyo bırakmayı düşünüyorum 6 aydır 300 efexor + 2.5 abilify kullanıyodum bi değişiklik yoktu abilify 10 a çıkarttığımdan beri iyi hissediyorum.o yüzden galiba bırakıcam efexoru

Yorum

Efexor antidepresan olarak görülüyor. Antidepresanların bırakılması çok zordur ve tehlikelidir ben ara verdim ve şimdi çok kötüyüm.
                  Dr. denetimi olmadan bırakma, danışarak bırakmak istersen bırak.

Yorum

İşleniyor...
                  X