İyi günler arkadaşlar bi sorum olacaktı antipsikotikler yani abilify tek başına kullanılırmı.Abilify ve efexor kullanıyorum efexoru bırakıcam benim için bi sıkıntı yaratırmı?Çünkü nerde okuduysam abilify ilave olarak kullanılır diyo yani başka ilaçlarla etkileşim içinde olduğu içinmidir bu durum?Teşekkürler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Abilify Tek Başına Kullanılırmı?
Collapse
X
-
-
Orjinal yazı sahibi: manyakk View Postİyi günler arkadaşlar bi sorum olacaktı antipsikotikler yani abilify tek başına kullanılırmı.Abilify ve efexor kullanıyorum efexoru bırakıcam benim için bi sıkıntı yaratırmı?Çünkü nerde okuduysam abilify ilave olarak kullanılır diyo yani başka ilaçlarla etkileşim içinde olduğu içinmidir bu durum?Teşekkürler
-
Orjinal yazı sahibi: birgunmutlaka View PostBen bir süre tek başına kullandım abilify'i.Bir sakıncası yok.Yanlız yerinde duramama yapıyordu bende yan etki olarak,sonra dideral eklendi.Şimdi başka ilaçlarda var da neyse işte öyle
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: BİTOPERTİN View PostAbilify düşük(15 mg.altı) dozlarda antidepresanlara ek olarak OKB ve Depresyonda,yüksek dozlarda (15 mg.üstü) psikotik bozukluklarda kullanılır.
Yorum
Yorum