evet arkadaşım lustral i iyi bilirim bende 50 mg lık olanını 1 yıl kullanmıştım etken maddesi sertralin.Bende şu etkisi oldu diyemiyecem inşallah sende olur.bu ilaçların bendeki tek etkisi ağzımı kurutmak idrarımı renkli çıkarmak vede uykumu getirmekten başka bir işe yaramadı.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
cipralex hakkında...
Collapse
X
-
Valla cipralexin beni bukadar kendıme getırecegıne ınanmıyordum.Ne gıcık gunler gecırdım cipralexe devam ederken hele o doz arttırılmaları olunca kendımı nası berbart hissettim ama bu ılac ılk baslarda cok zor gunler yasatsada buna degdı gercekten kendımı cok huzurlu hıssedıyorum her ne kadar kaygılar zaman zaman olsada cipralexime de kendımede guvenıyorumGELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ
Yorum
-
cipralex
geçen hafta doktora gitmiştim.fena halde baş ağrısı ile.bütün testler filmler çekildi bir şey çıkmadı.doktor gerilime bağlı baş ağrısı teşhisi koyup cipralex i yazdı. daha önce hiç bu tip ilaç kullanmadım.tereddütlerim vardı.doktora da söyledim stresli bir işim var.kullanmasam bu ilacı diye.ne olur dedim.oda kötü olacağını ne olacak intihar edersin dedi.garip bir cümle kurdu yarı gülümseme ile.bende zoraki kullanmaya başladım.fena halde uyku ve mide bulantısı hissi var.yorumları okuyunca da bırakmanın zor olduğunu gördüm.üff ne yapsam bilmiyorum.((
Yorum
-
ben cipralexi 3 yıl kullandım 4 ay önce bıraktım.Aldığım ilk günden itibaren zerre yan etki görmediğim mucize ilaç. ne başlarken nede bırakırken zorlanmıyor insan arkadaşlar.Yalnız üzüldüğüm tek nokta bugün bu ilaca yeniden başlıyor olmak.Neyse ki güzel tarafı bu kez tanı panik atak değil
hayatı komedi sananlar son espriyi iyi dusunsunler...
Yorum
-
:? mrb arkadaşlar benim hikayem geçen sene temmuz ayında bulantılarım başladı baş ağrıları da peşimi burakmadı 1hafta snr baş dönmelerim oldu dünyadan koptum damar yolumu açıp ilaç verdiler flimler çekindim ama hepsi temiz çıktı 1 haftada 60 kilodan 50 kiloya düştüm annem son olarak psikiyatriye gitmeliyiz dedi gittim test yaptı %98 depresyon çıktı ben ne bi tranva yaşadım nede üzücü birşey yaşadım o dönemlerde aksine çok mutluydum doktor birşeyemi üzüldün dedi hayır çok güzel herşey dedim bana sülpir ve cipralex verdi damlama kullandım ben ve dil altı hapı verdi adını unuttum ama o kilo almam içindi 1ayda anca topladım kendimi çok uyuşmuştum ama bence güzel bi ilaç yine yaz ayına girdik ve ben gene çok mutluyken 2hafta önce yine bulanılarım başladı ve şiddetli baş ağrılarım dün yine gittim ve yine test yaptırdım %60 depresyon dedi yine cipralex verdi yarın kullanmaya yine başlıcam keşke hiç ihtiyacım olmasa ama işin anormal kısmı mutluyken depresyon yaşamam ağır bi gençlik dönemi geçirdim ve acısını çekiyorum umarım bu ilaca ve diğer ilaçlara kimsenin ihtiyacı olmaz kullanacak olan arkadaşlaımda korkacak bişisi yok gönül rahatlığı ile kullanın
Yorum
-
cipralex
merhaba.küçüklüğümden beri sivri çabuk sinirlenen öfkesini her türlü duygularını dışa vuran biri olarak tanınırm. üniv. döneminde camları sürahileri kırarark başladı öfke patlamalarım şimdi geldiği nokta da hem karşımdakilere saldırganlık hem de kendi bedenime zarar verme haline kadar geldi.beynimi de sürekli birilerini öldürme isteği meşgul etme ye başlayınca (işim de inanılmaz stresli sıkıntılı) bi yerde bi sorun olmalı dedim bu sinirin ve bugün psikiyatriste gittim. 10 mg cipralex 1mg da stilizan verid bana.
bu sabah başladım cipralexe. 3saat içinde müthiş bi esneme başladı gözlermden yaş akarcasına. kafamda hafif uyuşma saç tellerim kıpırdaşıyo gibi sanki. bir de bakışlarım bir yere takılıp takılıyo. ama nispeten daha iyi hissediyorum kendmi. hafif kafam iyi gibi
acaba bu durumlar psikolojik mi yoksa ilaç bu kadar çabuk gösterir mi etkisini?
insanlık sıyrılıyor bedenlerimizden
Yorum
-
lütfen yardım edin
merhaba ilk olarak.. 18 yaşındayım daha önce lustral kullandım yaklaşık 4 sene önce cok fazla yan etkisi vardı halslasyon boğaz kurulugu gibi.
en sık olanıda bogaz kurulugu tabi. simdi tekrar major depresyon geciriyorum lustral haayatımı alt ust etti fakat tekrar ilaç tedavisine baslamam gerekıyor. cipralex yorumların geneliyle bana olumlu geldi.
yaşadıgım kötü olayları unutmak yada daha az hatrlamak ıstıyorum. işe yarar mı lütfen bana yardım edin cok ihtiyacım var. :!:
Yorum
-
mrblar
Öncelikle ben cipralexi (10 mg )sosyal fobim nedeniyle kullandım 1 yıldır kadar sonra yavaş yavaş önce yarım içtim sonra 2 günde bir yaparak bırakdım ve 1 aydır içmioorum Bırakdıkdan sonra bazı sorunlarım oldu ama şuan rahatım dicemde...doktor bana son giddiğim Norodol verdi sebebini bilmioorum içmiceğimi söledim ama annem benim içeceğime koyup iki gün vermiş ölüoorum sandım resmen Titreme gece boyunca uyuyamama terleme yani diceğim cipralex yan etkisiz bir ilac ben hiç yan etki görmedim..
Yorum
-
bende cipralex kullanıcısıyım
mrb arkadaşlar. bende cipralex kullanıyorum 2 aydan beri yan etkilerini çok ağır bir şekilde geçirdim.panik atak hastasıyım bu arada.20 yaşındayım ilk 10 mg başladım 2 kutuda ise 20 mg gunde 1 olarak verdi şimdi 3. kutuya devam ediyorum. hafif hafif etkilerini görüyorum ama sinirimi hala kontrol edemiyorum. vee ilacım bitti 1,5 hafta önce doktorumda tatildeydi yazdırıp alamadım 3 gunden beri yatırum evde ayağa kalkamıyorum. baş dönmesinden yürürken yürüdüğünü hissetmezmi bi insan
çok kilo aldım 55 kiloda 65 e çıktım boğazıma dur diyemiorum bide rejim yapmama izin verilmio antideprasan kullandığım için aynı zamanda rejim yapan varmı
(((
Yorum

Yorum