Duyuru

Collapse
No announcement yet.

cipralex hakkında...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ben birkaç yıl önce cipralexin damlasını kullandım ve bu ilaç bağımlılık yaptı kesinlikle. ilaç vakti gelsin de içeyim diye dört gözle bekliyodum .şişeyi kafama dikebilirdim sonra da bıraktım haliyle korkup.
    Gemiler gibi dünya, gemiler gibi hayat
    Gemiler gibi yıllar, geçip gidiyor, geçip gidiyor...

Yorum

• ben bi 3,5 yıldır filan kullanıyorum bu ilacı, ilk başta çok iyi geldi. depresyonun içinden çekip çıkardı adeta beni, fakat şimdi durumumun stabilleştiğini düşünüyorum, bir problemim kalmadı kafama taktığım. fakat yan etki olarak kafamı tam istediğim gibi çalıştıramıyormuşum gibi geliyor, yani bir uyuşukluk ve uyku hali var. Bu sizde de görülüyor mu? 10 mg kullanıyor idim. bırakmak istediğim için şimdi 5mg alıyorum sabahları. Yeni bir işe başlamam da söz konusu. Sizce böyle devam edeyim mi, yoksa bırakayım mı? bırakırsam kaç haftada bırakayım? yardımcı olursanız tşkk

Yorum

• 6 hafta kullanmaya çalıştım ama çok fazla yan etkileri oldu.
        Bu zaman içinde olumlu bir etkisini göremedim.

Yorum

• 3 senedir kullanıyorum.dozajı düşürdümki o sırada evham ve sıkıntılar bazı nedernlerle yani kolumdan alınan biyopsi ile arttı.çünkü kötü birşey korkusu var bende her hastalıktaöyle kötü düşüncelere kapılıyorum.bu hastalık korkusu nasıl bişey yaşayan varmı?leşke azaltmasaydım dozajı ne yapacağımı şaşırdım 3-4 gündür takviye atarax veya xanax kullanıyorum.inşaallah eski halime dönerim Allahın izni ile...
          <strong>hit</strong>

Yorum

• Ben agora fobi ve sosyal fobi hastasıyım doktorumdan cipralex adlı ilacı yazmasını istedim fakat yazmadı

Yorum

• Cipralex i 20 veya 10 mg. olarak sürekli kullanmanın ne gibi yan etkileri olabilir? kalıcı yan etki yapma ihtimali olabilir mi?

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: kerem2018 View Post
                Cipralex i 20 veya 10 mg. olarak sürekli kullanmanın ne gibi yan etkileri olabilir? kalıcı yan etki yapma ihtimali olabilir mi?
                Kullandığın sürece iştahını açıp kilo aldırabilir kalıcı yan etkisi bu olabilir bunun haricinde diğer yan etkilerin kalıcı olacağını pek sanmam. Çoğu ilaçlar karaciğerde işlem görür bu az da olsa karaciğeri yıpratabilir ama bu sadece depresyon ilaçları için değil bütün ilaçlar için geçerli. Ayrıca cipralex yan etkisi en düşük ilaçlardan biri emin olabilirsin ama bazı insanlarda mide bulantısı yapıyormuş.
                Her şey güzel olacak...

Yorum

• Doktorun söylediği, uzun süreli kullanımlarda sertleşme sorunu yaptığı yönündeydi. Bende o yüzden sordum. Kalıcı cinsel problemler yapabilirmi diye...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: kerem2018 View Post
                    Doktorun söylediği, uzun süreli kullanımlarda sertleşme sorunu yaptığı yönündeydi. Bende o yüzden sordum. Kalıcı cinsel problemler yapabilirmi diye...
                    Çoğu depresan sertleşme sorunu yapabiliyor ama ilacı bırakınca geçer.
                    Her şey güzel olacak...

Yorum

• ben ciplalex 10 mg yi böldüm 5 mg olarak bir defa içtim bas dönmesi,aglayacak gibi olma hüzünlü hal durduk yere,bacaklarda kasılma yürümede güclük yani,hepsi bir anda oldu daha kullanmadım güyya yan etkisi en az ilaç

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: suskun_styla View Post
                        ben ciplalex 10 mg yi böldüm 5 mg olarak bir defa içtim bas dönmesi,aglayacak gibi olma hüzünlü hal durduk yere,bacaklarda kasılma yürümede güclük yani,hepsi bir anda oldu daha kullanmadım güyya yan etkisi en az ilaç
                        ilk bir iki hafta yan etkileri fazla olabilir her ilaçta bu böyle.
                        Her şey güzel olacak...

Yorum

• Eczaneden bana cipralex yerine buna yakın başka ilaç verecekti yok dedim olmaz.Adam bana birbirine bnezer diyor.Yoksa verme.Gittim yan eczaneden aldım.Yarın ilk dozu alyoruz vücudumdaki tüm hücreler bayram mı edecek yoksa deliye hergün bayram moduna mı bürünecekler.Göreceğiz...
                          Şimdi yoksun sonra yoksun
                          Orda yoksun zaten yoksun

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: kendim gibi View Post
                            Eczaneden bana cipralex yerine buna yakın başka ilaç verecekti yok dedim olmaz.Adam bana birbirine bnezer diyor.Yoksa verme.Gittim yan eczaneden aldım.Yarın ilk dozu alyoruz vücudumdaki tüm hücreler bayram mı edecek yoksa deliye hergün bayram moduna mı bürünecekler.Göreceğiz...
                            seroqueeli niçin yazıldı sana dostum....

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: longines View Post
                              seroqueeli niçin yazıldı sana dostum....
                              dostum duymuyomusun sen beni...........

Yorum

• bende çok uyku yaptı ve iştah açtı.pek de faydasını görmedim.ama kullanıp da memnun kalan çok kişi var bildiğim.bünyeye göre değişiyo tabi etkiler

Yorum

İşleniyor...
                                X