birde sigara kullanıorum sigara kullanınca ilaçlar etki etmiyormu acaba ???
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
prozac ve rexapin kullanan varsa lütfen söylesin
Collapse
X
-
prozac hakkında öğrenmek istediklerimi öğrenemedim.bile varsa bir açıklama yapsın.bu soru aklımda takılı kaldı.doktorum bana bir açıklama yapmadı.
konudan kısaca bahsedeyim.eski nişanlımı kendi doktoruma götürmüştüm,anksiyete ve öfkesi vardı saçma şeyelere.terapi gördü doktor prozac verdi.ama bend oktoruma ondna bahsettiğimde şizofren olabilir demişt.onu tanıdıktan sonra sorduğumdaysa neyi var diye;sana demiştim dimi dedi sadece.soramadım daha afzla.belki beni etkilemnesinden endişeliydi benimde sorunlarım vardı.evlenemk için acele etmeyin diyordu.
ama çocuk şizofren miydi değil miydi hala bilmiyorum :S
annesi şizofren çıktı doktora gitmişti oara oda.x/X/x{paranoid dunya}x/X/x
Yorum
-
aktivitesinin çoğunu bozar az etki eder. Prospektüse bakmıştım. Birde rexapine başlıcam sizce iyi bi ilaç mı ?Orjinal yazı sahibi: dizzy View Postbirde sigara kullanıorum sigara kullanınca ilaçlar etki etmiyormu acaba ???http://www.facebook.com/profile.php?id=100002010729542
mertt@london.com
Bir Çaresi Bulunur Elbet Çıkmazların yeniden yaşamalı
İyileştim İyiyim

Yorum
-
Ben 5 senedir rexapin kullanıyorum. hastalığım psikoz. Kişisel deneyimime dayanarak Rexapin'in iyi bir ilaç olduğunu söyleyebilirim.Orjinal yazı sahibi: Mert7 View Postaktivitesinin çoğunu bozar az etki eder. Prospektüse bakmıştım. Birde rexapine başlıcam sizce iyi bi ilaç mı ?Last edited by canikmata; 18-05-2011, 08:44 PM.
Yorum
-
sabah prozac, akşam yatmadan 2 saat önce rexapin alıyorum 2. günüm bugün. iki gündür ayakta uyuyorum rexapin yüzünden biliyorum. ama sanki bugün daha iyiyim. yanlız odaklanma sorunum var. kafamı tek bir şeye sabitleyemiyorum ki zaten ilacın amacı da bu değil mi!! şimdilik iyiyim, bakalım 2 haftada etkisini gösterirmiş, bünye de alışırmış. yan etkiler de geçicekmiş. hayırlısıı
Yorum

Yorum