Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İntihar düşüncesi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

işin gücün karşı cins olmasın benim ilişkilerim olduda ne oldu... yakışıklıyımda ne oluyor önemli olan ciddi sorunların olmasın sorun yokken sorun yaratmaya alışmış bir arkadaşımızsın sen galiba ... paran olsun düzenli ilişkilerin olmasın varsın boşver.. elbet olur... fikirleri seninle uyuşan bir kişi zaten karşına çıkar.. hayatında sorun yokken sorun yaratma sosyal fobik olacak bir nedenin yok onlardan ne eksiğin varki kendini küçük görüp eziliyorsun utanç içerisinde oluyorsun hemde güzel bir mertebe sahibi iken... anlatmak istediğim budur.

Yorum

slm admin moderatör öncelikle kendimi tanıtayım bn 20 yaşında küçük bi şehirde yaşıyorum annem emekli babam çalışmıyor ama durumumuz iyi ben lise 1 sınıfa giderken idda oynamaya başladım arkadaşlarımdan faizle borç aldım ödeyemedim ailem duyunca intihara kalkıştım sonralarıda birçok sebepten dolayı intihar ettim psikiyatra gittim ama faydasını görmedim hatta onun verdiği ilaçlarla intihar ettim neyse okul bitti iş aramaya başladım bi triz şirketinde işe başladım şansımında yardımıyla çok büyük paralar kazandım ama o paraları harcadım ve borç batağının içine düştüm ailemin sayesinde ondanda kurtuldum derken bndn 1 yıl kadar önce facede bi kızla tanıştım çok geçmedi çıkmaya başladık ama birbirimizi hiç görmedik sadece pc deki resimlerden tanışıyoruz bide teldeki konuşmalarımızdan bn kendimi çok kaptırdım ve daha önce hiç olmadığım bi duyguya kapıldım aşık oldum bu arada kızın yaşı 15 geleceğe yönelik hayaller kurup birbirimize ayrılmama yeminleri ettik ve bir gün bana bazı yalanlar söyledini öğrendim tartıştık bn onn babasını aradım onla tartıştım sonunda ayrıldık ve ben şimdi onu düşünmekten uyuyamıyorum hep ağlıyorum intihar etmeyi deil onu öldürüp intikam almayı düşünüyorum bir çok kişiye anlattım bu konuyu onlar yardımcı olmay6a çalıştılar ama bn bunu bi türlü unutamıyorum ve gerekli olan parayı bulunca onu öldürecem bana yardım edin bu düşünceden nasıl kurtulurum

Yorum

öfkeli yazınızı okudum yaptığınız hamleler baştan sona kadar saçmalıklarla dolu

1. bu kumar,idda muhabbetlerini hiç anlammışımdır. dezavantajlarını bile bile nasıl bataklığa düşerler..vakit kaybından ibaret tamamen

2. sanaldan kız bulunmaz.internet ortamındaki ilişkilerin ciddiyeti ne kadar ciddi olabilirki ? ne olduğunu bilmdiğin kızla nasıl ilişkiye başlayabilirsin ? en hakiki ilişkiler reel ortamdaki ilişkilerdir.

3. kızın şuanki yaşımı 15? 25 yaşında bir bayanla 30 yaşında bir bay ilişkiye başlayabilir. lakin 15 ve 20 yaşlar arasında köprünün altından çok sular geçer . beyinsel fonksiyonlar gelişir düşünceler keskinleşir..çocuksu yapı yerini tamamen olgun bir insana bırakır. çok değişir insan bu aralıkta çok .. bu yüzden bu ilişkilerin çoğu kalıcı olamaz.özellikle birde sanal ortamdan... kalıcılığı 0

ayrıca konuda açabilirsiniz derdinizi paylaşmak için...

Yorum

ben sadece gerçekleri söyledim sonuç sana kalmış kap bıçağı deş kızı istersen sürün hapiste en azından o kız için değermi tahmin et değecek biri olsa tereddüt etmeden git öldür derim... değermi onun için

Yorum

abi konu açamadığım için buraya yazdım açmayı bilmiyorum bide o idda kumar vs. şeyleri artık oynamıyorum ewt sanalda ne oldunu kim oldunu bilmeden bi kızla ilişkiye başlamak yani çıkmaya başlamak yanlış bn öldürme düşünceminde yanlış oldunu biliyorum ama kendime engel olamıyorum işteyken evdeyken her nereye gitsem kafamdan atamıyorum kendime engel olamıyorum hep onu öldürme planları yapıorum

Yorum

bend ekendimce bu duruma bi yorum katmak istedim gordugum kadariyla bazi arkadaslarda dis gorunuslerinin guzel oldugundan yakinmakta sende iste tam tersi bi durum yani iki sekildede insanlar memnun deiller kendilerinden oysa bir dusun yazinda farkettim basarili oldugun konuyu cok guzel ifade etmissin buzamana kadar neler basardigini bir dusunsene neguzel ifade etmissin gece gunduz demeden calistim die ama bi faydasi yok diorsun bence o faydalari ne yazikki sen goremiorsun faydasi olmaz olurmu hic bi dusun o basarilar sayesinde nerelerde ne okudugunu ve ailenin gurur tablosu oldugunu??

bence tam olarak yanildigin nokta bu...sekilcilik nereye kadar yuzunde begenmedigin bir yeri estetik olabilirsin yani dunyada cirkin insan kesinlikle yok bunun caresi cok peki zekasiyla biyere varamayip sadece insanlari guzel yada cirkin die adlettirerek onlara siniflama koyan insanciklarla senin ne isin olur ?? sahsen ben olsam hicbirsekilde onlarla gorusmezdim selamlarina ihtiyac bile duyma derim ben sen hepsinden ustunsun cunku ozel bir universtede burslu okumak zaten cekilemeyen bi davranis ..oncelikle kendine guvenmelisin ..ben insanlarin seni okadar disladigini dusunuorum bunu sen kafanda oyle kuruorsun
              kendine ancak sosyal iliskilerde guvenirsen iletisime gecebilirsin ...
              soyle bir havan olsun ben burslu okuyorum ya sen ??ben zekamla burdayim...
              gercekten seni cok iyi anliyorum ama gardini saglam alirsan o insanlar seninle ugrasamaz kendine guveniceksin cunku sende o var o yetenek senin icinde var aksi takdirde o unide okumazdin deilmi??
              aile konusuna gelince bizim turk toplumunda hep olan bi durum basarili olan kisiler gerek amcalar halalar yengeler tarafindan hicbirzaman cekilemez arkadasim...
              onlar dier aile bireylerini kuzenleri vs sempatik bulduklarindan deil senin basarini cekemediklerinden kendi cocuklarinda bunlari goremediklerinden sana oyle davraniorlar...
              send einadina gozlerine soka soka basarini devam ettir...
              ama kendine guven lutfen cirkinlik guzellik durumunu kafaanda buyutme oyle bir sey yok neye gore kime gore cirkinsin bunu sen bilemezsin
              her insan kendince guzeldir sen kendine GUVENDIGIN AN ,hem cok iyi kendin gibi iyi bir arkadas cevresi kurarsin hemde o ozel kisiyi hayatina sokarsin...

kendine skinti yapma...
              Psikoterapist yetiştirmek ile vaktiniz boşa harcamayın, asıl mesele psikoterapist olabilecek adamı seçmektir.
              -Carl Rogers-

Yorum

anam ben baya yazdim ama sorun cozulmus anlasilan )
                Psikoterapist yetiştirmek ile vaktiniz boşa harcamayın, asıl mesele psikoterapist olabilecek adamı seçmektir.
                -Carl Rogers-

Yorum

olum ne demek uyuyamıyorum ya onu düşünmekten o kıza harbiden sövdürteceksin yani o sana değer vermiyor unutuyor sen onu unutamıyormusun böyle saçmalıkmı olur ya.. benim 2 ilişkim oldu 2 side buna benzer ayrılma nedeni yalnız benimki sanal ilişki değil reelde oldu kızın birşeyler gizlediğinii sezdim .... tam o ayrılacakken noktayı ben koydum bitirdim. dedimki kendi kendime o unutuyorsa bende unuturum kolaycada unuttum kafayada takmam ama dünyaya olan kin ve nefretim 2 ye katlandı... sende onu unutacaksın sana değer vermeyen adama değer vrmessin herşey karşılıklı... o seni çoktan unuttu emin ol ... karar senin sen onu hala unutamıyormusun kendini sorgula git öldür öldürülecek adam vardır birde öldürülmyecek adam onun için değer dedin öldürdün yinede sürün 50 yıl hapiste.... sanki çok büyük dert afedersin sanalda konuştuğun ne olduğunu bilmediğin biri için dert yanıyorsun... düşündükçe düşündüklerinin saçmalıklarına sende kanaat getireceksin.

Yorum

abi çok güzel diosunda ben onu sevdim gerçekten sevdim ne hayaller kurduk o dalga geçer gibi ayrıldı bndn arkadaşlarına anlattı alay etti benle bunun bi bedeli olmalı bn onu sevdimden unutamıyorum demiyorum onun yaptıklarını unutamıyorum beni salak yerine koymasını unutamıyorum ve her an her saniye onu öldürmenin ondan hesap sormanın planını yapıyorum bu düşünceyi kafamdan atamıyorum bende katil olmak istemem ama aklıma gelince zıvanadan çıkıp kendime hakim olamıyorum

Yorum

senden ne saklamış ?

Yorum

arada 5 yaş var değilmi

Yorum

evet arada beş yaş var bu benle konuşurken başkasıyla çıkıomuş ben bundan ayrıldım bu tekrar beni aradı mutlu ol artık benden kurtuluyosun mide kanseri oldum dedi tekrar barıştık oda yalan çıktı bende bunu tehdit ettim babasıyla konuştum ayrıldık

Yorum

15 ten 20 ye kadar bir insan çok değişir bilirmisin ? kız biraz çocuk ruhluymuş zaten sanaldan yarar gelmeyeceğini önceki konumda da belirttim..o daha barbie bebekleri atalı 2-3 yıl geçmiş ve büyük ihtimalle çocuk ruhlu gelişmemiş bir ergen sen askerlik çağında bir delikanlısın..konuştuğunuz mevzularda elbetteki belli bir mesafe olacaktır düzenli bir ilişkiden söz edilemez sence edilebilirmi ? yoluna geleceğine bakacaksın alnının teriyle vatanına yararlı biri olmaya çalışacaksın. kinlisinde öldüreceğim felan diyorsun neyle öldürmeyi planlıyorsun peki ?

Yorum

ben bu kızdan ayrıldıktan sonra onu öldürme planı yaparken herşeyi planladım ve silah ruhsatı almayı düşündüm ama 21 yaşını doldurmadan vermiolar ama tüfek veriolarmış tüfekle eğer tüfek alamazssam araba kiralayıp çarparak yada kaçırıp boğarak öldürmeyi planladım dedimya aklım hep bunun için çalışıo

Yorum

ismin neydi değerli arkadaşım

Yorum

İşleniyor...
                                X