adım ismail
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İntihar düşüncesi
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: öfkeli View Postben bu kızdan ayrıldıktan sonra onu öldürme planı yaparken herşeyi planladım ve silah ruhsatı almayı düşündüm ama 21 yaşını doldurmadan vermiolar ama tüfek veriolarmış tüfekle eğer tüfek alamazssam araba kiralayıp çarparak yada kaçırıp boğarak öldürmeyi planladım dedimya aklım hep bunun için çalışıo
Yorum
-
ismail git öldür... öldürmekle kalma cesedi param parça et.. öldür ve hapise gir... neden hiç dokunamadığın sadece 30 cm lik bir ekran karşısında konuşmalar için...bş bir pc ekranındaki gerçeliği tartılamaz konuşmalar için bunu düşünmen bile vakit kaybı...alırsın bir 40 yıl hapis hadi daha kıse 20 yıl diyelim bir pc ekranı arkasında kalan gerçekliği tartılamaz duygular yazşmalar için gir hapise....değermi sence ulu önderi aklına getir ve tekrar düşün
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: öfkeli View Postbenimde istediğim bu olanları unutup hayata dewam etmek ama olmuyor ne zaman yatağa yatsam ne zaman pc başına geçsem teli elime alsam o geliyor aklıma acaba psiolo yada psikiyatriya gitsem yardım edebilirlermi bilmiyorum
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Lorensoth View Postsen mezun ol para kazanmaya başla bak ozaman güzel kızlar nasıl geliyor peşinden hehe bukadar kasma ya kendini kız ayağına değmez.
yani benm gördüğüm sadece iki yorum..
söylediğiniz tarzda hatunlar var dogrudur fakat bunu genellemesek?
zaten böyle bir erkegin etrafında ısrarla gezinenler bu tip kızlardır..geri kalanlara haksızlık etmeyin..
erkeginde kadınında makbulü ve olmayanı vardır
ayrıca kız ayagına bazen üzülmeye değer....................
Yorum
Yorum