Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İntihar düşüncesi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

adım ismail

Yorum

Orjinal yazı sahibi: öfkeli View Post
      ben bu kızdan ayrıldıktan sonra onu öldürme planı yaparken herşeyi planladım ve silah ruhsatı almayı düşündüm ama 21 yaşını doldurmadan vermiolar ama tüfek veriolarmış tüfekle eğer tüfek alamazssam araba kiralayıp çarparak yada kaçırıp boğarak öldürmeyi planladım dedimya aklım hep bunun için çalışıo
      Dediklerine göre bunu yapmana değmez, zararın neresinden dönsen kardır. Yapacak olduğun nefsini tatmin edebilir ama ileri vadede hayatını mafeddecektir. Düşüncelerinde dahi yer verme ders al hayata kaldığın yerden devam et.

Yorum

ismail git öldür... öldürmekle kalma cesedi param parça et.. öldür ve hapise gir... neden hiç dokunamadığın sadece 30 cm lik bir ekran karşısında konuşmalar için...bş bir pc ekranındaki gerçeliği tartılamaz konuşmalar için bunu düşünmen bile vakit kaybı...alırsın bir 40 yıl hapis hadi daha kıse 20 yıl diyelim bir pc ekranı arkasında kalan gerçekliği tartılamaz duygular yazşmalar için gir hapise....değermi sence ulu önderi aklına getir ve tekrar düşün

Yorum

benimde istediğim bu olanları unutup hayata dewam etmek ama olmuyor ne zaman yatağa yatsam ne zaman pc başına geçsem teli elime alsam o geliyor aklıma acaba psiolo yada psikiyatriya gitsem yardım edebilirlermi bilmiyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: öfkeli View Post
            benimde istediğim bu olanları unutup hayata dewam etmek ama olmuyor ne zaman yatağa yatsam ne zaman pc başına geçsem teli elime alsam o geliyor aklıma acaba psiolo yada psikiyatriya gitsem yardım edebilirlermi bilmiyorum
            En iyi sen kendine yardımcı olabilirsin, gücünü toparla aklına geldiğinde ben o düşünceleri hayatımdan formatladım de. Yer bile verme en ufak aklına gelince def et. Değerli vaktini ve düşüncelerini daha fazla değersiz şeylerle meşgul etme. Emin şekilde hayatına devam et. Hayatın acı tecrübeleri oluyor ama hayat devam ediyor zehir etmeye değmez.

Yorum

öfkeli bak şimdi anasayfanın yanında foruma gir daha sorunda dertlerinizi paylaşın başlığına tıkla konunu tam yaz o zaman herkez daha detaylı yardım edebilir ... özeldende bana msj atabilisin açamassan hala

Yorum

yusuf abi bana kızdığını biliyorum ne deseniz haklısınız değmez bende biliyorum ama düşüncelerime hakim olamıyorum elimde deil ne oluosa bi anda oluo aklıma gelio ve bn ya kendimi ağlarken yada onu öldürme planı yaparken buluyorum

Yorum

yeni konu aç linki var ona tıkla snra altta yine yeni konuyu aça tıklayınca konu gidiyor

Yorum

karşına daha değerli ilişkilerin çıkacağının farkına var ve öyle hareket et

Yorum

abi bu olaydan sonra ben nasıl güvenipte yeni bi ilişkiye başlayabilirimki hep içimde bi korku olmazmı ya bu onun gibiyse die

Yorum

arkadasım yazdıgın yazıları dıkkatlı bı sekılde okudum .....senden sadece sunu yapmanı ıstıyorumm.....bu hayatta ne yapmak istiyosn bana gercekten yapmak istedıgın ılk on maddeyı cıkartır mısın??

Yorum

ben yeni konu açtım denizci6000 ordan yazayım bana dediyseniz ama ilk sırada iyi bi iş bulup 2000 tl kazanıp onu öldürmek

Yorum

bana ulas sana kesınlıkle beklıyorummmm...

Yorum

sen mezun ol para kazanmaya başla bak ozaman güzel kızlar nasıl geliyor peşinden hehe bukadar kasma ya kendini kız ayağına değmez.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Lorensoth View Post
                                sen mezun ol para kazanmaya başla bak ozaman güzel kızlar nasıl geliyor peşinden hehe bukadar kasma ya kendini kız ayağına değmez.
                                iki başlıktır kadınlara olan nefretinizden bahsediyorsunuz bunun üzerine yorum yapıyorsunuz..
                                yani benm gördüğüm sadece iki yorum..
                                söylediğiniz tarzda hatunlar var dogrudur fakat bunu genellemesek?
                                zaten böyle bir erkegin etrafında ısrarla gezinenler bu tip kızlardır..geri kalanlara haksızlık etmeyin..
                                erkeginde kadınında makbulü ve olmayanı vardır
                                ayrıca kız ayagına bazen üzülmeye değer
                                ....................

Yorum

İşleniyor...
                                X