Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İntihar düşüncesi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • #61
    nefretmi yahu adam intihar edicem diyor kız arkadaşım yok diye? açıkcası kimse için canını kıymaya deymez (kız için üzülmeye hiç deymez!) arkadaşa moral vermeye çalışıyorum sizde bana laf sokmaya çalışıyorsunuz ,saygılar.

    Yorum


    • #62
      estafurullah neden laf sokayım..
      dikkatimi çekti ondan yazdım
      bizdende saygılar efendim
      ....................

      Yorum


      • #63
        açıkcası kızlara karşı bir garezim yok ancak insan hayatını böyle basit şeyler için tüketmesi çok aceleci davranmaktan öte degil sabretmek anahtar, herşeyin zamanı var malesef artık türkiyede evliliklerin çogu mantık evliliği ve para=mutluluk oldu, o yüzden o güzel üniversiteyi bitirip güzel bir işe girdikten sonra beni anlıyacaksın.

        Yorum


        • #64
          Kardeşim kafana böyle şeyleri takma benım yazımıda dikkatle okursan sevinirim sakın ve sakın böyle takıntı yapma kendine kimse senı dış görüntün ile eleştiremez ve hüküm veremez asla böyle bişey düşünme çirkin ve güzel o göreceli bir kavramdır bunun altını çizerek söylüyorum sen bizden daha bilgilisin daha okumuşssun Herkesin görüşü farklıdır sen kendini beyenmezsin ama biri kulağını beyenir biri burnunu beyenir yani güzelik görecelidir kişiden kişiye değişir kendini böyle bir yanılgıya sakın kapılma bence sen oldukça güçlüsün öğrenimde çok saglam ben senın yerinde olsam istanbulu baştan aşağı fet ederim kardeşim ailenin istediklerinin çoğunu yerine getirmişsin zaten kendine güven kendini sev sen güçlüsün başarılısın bi keresinde kimseyi takma kendin ol seni beyenmeyeni sen hiç beyenme takma bile o kimdir ki diye düşünsün kendini özel kıl milletin aptal yorumlarına hiç takılma derim ben kardeşim
          İşin en kötü yanıdaaa bıraktığınn yerdeyim...
          hayat bana boş olmayan birşeyler söyleeee
          anlamaz kii hiçbiriii hiç bişeyyy....

          Yorum


          • #65
            İntihar :109:
            "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

            Yorum


            • #66
              bir gün gezmeye gittik bi arkadaşımla bir bayan vardı bende bayan olduğum halde kadına ağzım açık bakakaldım ben öyle güzel görmedimömrümde.ama kocasının onunla hiç ilgilenmediğini hatta umurunda bile olmadığını söyleyince çok şaşırdım.güzellik ilk anda evet ama devamlılık için hayır.bide güzeller kibirli olur.bide arkadaşım kendine bi sor sen kız arkadaşında önce hangi özelliği arıyosun ben şimdiye kadar arkadaşlık olsun evlilik olsun tanıdığın güzel ahlaklı bi kız varmı diyenini görmedimde

              Yorum


              • #67
                bu kısmını okurmusun bilmem. senin anlattıkların tıpkı benim yaşadıklarım gibi. ders aralarında bahane bulur bi yerlere kaçardım. yemekanede yemek yiyemediğimden hep aç kaldım. hiç kız arkadaşım olmadı. ama bir çok kız bana direk arkadaşlık teklif etti. ben hep geride kaldım. şimdi 38 yaşındayım evliyim ve iki çocuğum var. bu iş bitmiyor devam ediyor ömrün boyuncada devam edecek. bunu kabullenmelisin.
                öncelikle şunu söyleyim dünyada adaletsizlik yok adalet var. adaletle eşitliği birbirine karıştırma. sen eşit olmak istiyorsun. eğer kainatta eşitlik olsaydı herkes sadece bir hidrojen atomu olurdu. hayvanlar insan olmak bitkiler hayvan toprak bitki kainat dümdüz bir yer olurdu.
                adalet hak sahibine hakkını vermek hakkını yiyeni cezalandırmak demektir. eşitlik bambaşka bir kapı açar ki orallara girmek istemiyorum.
                adalet kainatta var. mesela gözünün göz olabilmesi görmesi için neye ihtiyacı varsa veriliyor. bunu sende yapmıyorsun. gözün ihtiyacını kulağa versek olurmu. bir kedi kedi olmak için ne gerekiyorsa sahip verilmiş. örnekler çoğalabilir.
                şimdi sana akıl vermek ne haddime benim akla ihtiyacım varken. ama sana faydası olacak birşeyler yazmak istiyorum.
                1. dünya acılarla doludur.
                2. acıların kaynağı isteklerindir.
                3. isteklerinden vaz geçtiğin anda mutluluğu bulabilirsin.

                isteme kardeş. kız arkadaşın olmasın ne olur.
                sosyal olmasan ne çıkar.
                seni sevmeseler ne değişir.

                başkaları gülüyorsa bende gülmüyorum arkadaş
                başkalarının arkadaşı varsa benimde yok ne çıkarki

                dünya yok olup bir buz haline döndüğünde kim hatırlanacakki yada kim seni hatırlayacak.

                inan bana yaratılış gayeni bulduğunda bu dünyadaki hiç bir şeyin önemi yok dersin. bence...

                sosyal fobik olmak çok zor. ama katlanılmaz birşey de değil. ben sana garanti ediyorum bir gün gelecek o kadarda fobik olmayacaksın. umutla bekle. 30 yaş bitsin belirtilerin çoğu kaybolacak.
                artık eskisi gibi takmayacaksın. hala devam edecek ama önemsemeyeceksin.

                Yorum


                • #68
                  şükürler olsun intihar düşüncesi bende yok denecek kadar azaldı
                  onun yerini bedenime zarar vermek aldı ama bu ondan daha iyi
                  en azından sonunda cehennem yok
                  YAŞAMAK BUYSA ÜSTÜ KALSIN

                  Yorum


                  • #69
                    Yaşamak için veya mücadele etmek için illa birileri tarafından beğeniliyor olmak mı lazım? Eğer yakışıklıysam, güzelsem vs vs o zaman mücadele edeyim. Bunların hiç biri bende yoksa ne gerek var yaşamaya, mücadele etmeye. Zaten insanın en büyük kusuru da bu. Hep başkalarının düşüncelerine önem vermek hayatını onların beğenisine göre yaşamak. Başkalarını kıskanmak, Kısaca "desinler" diye yaşayan insanlar. Hep bir beklentileri vardır. Beni beğensinler, giydiğim kıyafetleri beğensinler, yaptığım işi beğensinler. Eğer olumsuz bir tepki gelirse hemen hayata küsmeler anlamıyorum bunları. Niye insan kendi için yaşamayı denmez ki? Bana ne başkalarının ne düşündüğünden ben kendime bakarım, kendimle barışıksam başkalarının ne düşündüğü umurumda bile olmaz, olmamalı. Olursa hayatı böyle zindan ederiz kendimize. Başkalarını boş verip kendimiz için yaşamalıyız. Üstelikte çok başarılı bir gençsin yazdıklarından anladığım kadarıyla senin yerinde olmak isteyen, yaptıklarını başarmak isteye milyonlarca genç var. Birde olaylara bu yönden bakmayı dene. Daha çok gençsin. Bunların bir çoğunu bizlerde yaşadık ve problem yaptık. Zamanla bunların hepsine gülüp geçeceksin emin ol.
                    Last edited by orkut; 20-11-2011, 04:45 PM.

                    Yorum


                    • #70
                      Böyle bir nedenden dolayı intihar eden biri herhalde başka sorunları olsaydı napardı? Arkadaşım ben öyle insanlar tanıyorum görüyorum ki, bir et yığını, zihinsel engellileri görmüyormusun? bırak sempatik olmayı filan ykaışıklı olsanda olmasanda bu bir takıntı. Kız arkadaşım olmadı diyorsun, kız arkadaş güzellikle alakalı değildir.Konuşmak,girişken olmak bunlarda saklıdır.Dikkat edersen yakışıklı olmayan bir adamın yanında cok güzel bir kız olur.Neden konşmasıyla o kızı etkilemiş.Ve onu kazanmış.Sende bırak bu görüntü olaylarını. daha yaşın 20 bu yaşta elbette böle düşüncen olması normal. biraz zaman tanı kendine.
                      "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

                      Yorum

                      İşleniyor...
                      X