Duyuru

Collapse
No announcement yet.

intihar etmek neden günah oluyor ya, dayanamıyorum..

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Guest's Avatar
    Guest replied
    Orjinal yazı sahibi: odyssey
    Orjinal yazı sahibi: depresifsancı
    ekle msn den konuşalım..... int çok zayıf zor giriyorum siteye
    ...ne tuhaf isim benzerliği sanırım, sen de denizliliyim demişsin ve denizlide devlet hastanesinde ahmet öz diye bir psikiyatr var. sen o musun, ya da oymuş gibimi ya da sadece bir tesadüfmü. merak ettim. sen de pdrcisin sanırım. ama yaşça ondan ufaksın sanırım. neyse.
    bende ahmet özüm ama o ahmet öz değilim ... isim benzerliği var sadece.... yanına gittim bir kere onun.... sağlam bir doktordur ve yaşlıdır biraz..... ben gencim daha
    Last edited by esintili24; 07-10-2012, 02:18 PM.

Leave a comment:

• odyssey
    replied
    Orjinal yazı sahibi: depresifsancı
    ...ne tuhaf isim benzerliği sanırım, sen de denizliliyim demişsin ve denizlide devlet hastanesinde ahmet öz diye bir psikiyatr var. sen o musun, ya da oymuş gibimi ya da sadece bir tesadüfmü. merak ettim. sen de pdrcisin sanırım. ama yaşça ondan ufaksın sanırım. neyse.
    Last edited by esintili24; 07-10-2012, 02:18 PM.

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    Last edited by esintili24; 07-10-2012, 02:19 PM.

Leave a comment:

• mustafatoprak
    replied
    Orjinal yazı sahibi: invasor
    ölmek yok :cry: :cry:
    ölüm de hayatın bir gerçeği. zaten biz gitmezsek o gelecek. eskiden ölümü düşününce titreme kesiliyordu. artık onu bile sallamıyor yahu.

Leave a comment:

• mustafatoprak
    replied
    Orjinal yazı sahibi: forte-donna
    titre sende ... ne olur ki...küçük şeyleri kafamıza takıp bu kadar büyüttüğümüz için titriyoruz zaten,,,titreyecek gibi olunca kasma titre..kasınca 2 katı oluyor,,herşey düşüncede başlıyor ve bitiyor...
    bana kalsa dakikada düşünceyi keserim de, mübarek takılı kaset gibi birşey işte. cesaret edipte bir hobi de edinemiyorum ki kafayı dağıtayım. nihayetinde toplum içinde titreyen bir elle ne yapılabilir ki?

Leave a comment:

• mustafatoprak
    replied
    Re: takma kafana ya el titremesini elini cebine sok

Orjinal yazı sahibi: theangel
    kim görecek allah ya ne sakatlar var yaşıyor allahın verdiği bişey niye intihar edicen be kuzum acizmisin o kadar yakışmıyor sana
    aciz olduğum kesin bir yerde. hani diğer insanlar gibi bir bakış açısına sahip değilim. yani bir özürlüyü görünce en azından özürlü diyorsun, olabilir diyorsun. ama benim ki asla kabul edilecek cinsinden gözükmüyor. yani ben özürlüye bakıpta halime hiç şükretmedim. bazen keşke onlar gibi olsam diyorum. bari derdik özürlüyüz işte..

Leave a comment:

• hodmaynssmoyh
    replied
    benimde senin gibi sorunlarım var mahallede deli damgası yemişim daha ne olsun

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    takma kafana ya el titremesini elini cebine sok

kim görecek allah ya ne sakatlar var yaşıyor allahın verdiği bişey niye intihar edicen be kuzum acizmisin o kadar yakışmıyor sana

Leave a comment:

• mustafatoprak
    replied
    Orjinal yazı sahibi: bonnie
    Orjinal yazı sahibi: mustafatoprak
    Orjinal yazı sahibi: bonnie
    yazılarından ilaç kullanıp kullanmadığını anlayamadım, eğer kaçırdıysam bilgiyi kusura bakma. bir arkadaşımın da elleri titriyordu, kaygıdan dolayı, ilaç falan kullanmaya başladı psikiyatriste giderek ve sorunu büyük oranda çözüldü. bana çözülemeyecek birşey gibi gelmiyor, bence psikiyatriste tekrar gidi, daha önce gittiğin işe yaramadıysa başkasına giderek ilaç tedavisini bir düşün. daha önce ilaç kullandım olmadı diyorsan yine pes etme, o kadar çok ilaç çeşidi var ki, hepsi bünyede farklı etki yapıyor ve herkeste aynı etkiyi göstermiyor. o yüzden bence denemeye, çabalamaya devam et.
    ben seralin, lustral, norodol, vitamin, dideral kullandım. ama bir etkisi olmadı ki. doktor tavsiyesi ile kestim. yoksa kendim karar vermedim. başka ne verebilir ki.. bunları üniversite hastanesi ve askeri hastane psikiyatristleri verdi.
    ben de 7-8 çeşit anti-depresan kullandım bugüne kadar, ne yazık ki bazı durumlarda hangi ilacın iyi geldiği deneme yanılma yoluyla bulunabiliyor. özel doktora gitmeyi bir denesen, eğer maddi imkanın varsa. bak her zaman bir çözüm vardır. lütfen pes etmeden ve abuk subuk kararlar vermeden önce herşeyi dene, sınırları zorla. bir de özel doktora git, bu ilaçları söyle işe yaramadı de. belki başka birşey önerir. benim arkadaşım başka birşey kullanıyor mesela, bu dediklerini kullanmadı.
    bir de özele gideyim bakalım. bir ona gitmemiştim.

Leave a comment:

• mustafatoprak
    replied
    Orjinal yazı sahibi: masum528
    mustafa Ben norodol, lustral kullandım ikisinin de faydası olmadı şu an cipralex kullanıyorum bunun moralime olumlu etkisi var hep kendimi geliştirmeyi düşünüyorum.
    Kullandığın ilacın faydası olmuyor diye moralini bozma bir ilacın faydası olmazsa diğerinin oluyor doğru ilacı buluncaya kadar dr kontrolünde denemelisin.
    ya doktorlara birşey söyleyemiyorsun ki. benden daha iyi mi biliyorsun diyorlar..

Leave a comment:

• mustafatoprak
    replied
    Orjinal yazı sahibi: kemal34
    yaşaman gerekiyordur belkide
    Allah korkusu yüzünden intihara cesaret edemiyorum bir türlü.. ama dayanacak gücüm de kalmadı. patlayacak gibiyim.. Allahtan çok şey mi istiyorum. sadece titreme kesilsin o kadar. ortaokulda başladı. fakat biraz oluyordu.. şimdi artık baş edemiyorum..

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    ilk mesajına ithafen

Leave a comment:

• enerji528
    replied
    mustafa Ben norodol, lustral kullandım ikisinin de faydası olmadı şu an cipralex kullanıyorum bunun moralime olumlu etkisi var hep kendimi geliştirmeyi düşünüyorum.
    Kullandığın ilacın faydası olmuyor diye moralini bozma bir ilacın faydası olmazsa diğerinin oluyor doğru ilacı buluncaya kadar dr kontrolünde denemelisin.

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    yaşaman gerekiyordur belkide

Leave a comment:

• mustafatoprak
    replied
    Orjinal yazı sahibi: sya
    ya ben de bir anımı anlatayım lisedeyken bi cocuga cok feci asık olmustum(cocuk bana acayip gıcık oluyordu bu arada) onu görünce bacaklarım öyle bir titriyordu ki hani çizgifilmlerde olurya sanki bacaklarım dalgalanıyormus gibi oluyordu neyse bir gün yine cok feci titriyorum arkadasım cocugum yanında demez mi ne kızım altına mı yapıcan noluya sana diye acayip kötü olmustumm o günden sonra kendime söz verdim nolursa olsun bu seyden kurtulcam dedim ve cok şükür 1 yıl sonra tamamen gectii

bu tabiki senin sorununla kıyasalanamaz ama,sen zoru basarmalısın bundan daha kutsal ne varki!!intihar etmek gibi çirkin bi düsünceyi beyninden sil ve sonsuza kadar da bir daha aklına bile getirme

HERSEYE RAĞMEN YAŞAMAK ÇOK GÜZELLLL
    peki bu bir yıl boyunca ne yaptınız ve düşüncelerinizi nasıl değiştirdiniz?

Leave a comment:

İşleniyor...
X