Duyuru

Collapse
No announcement yet.

intihar etmek neden günah oluyor ya, dayanamıyorum..

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• islam_gunesi
    replied
    Allah hiç kimseyi verdiği imkândan fazlasıyla yükümlü kılmaz. Allah, bir güçlükten sonra bir kolaylık yaratacaktır. Talah Suresi, 7.ayet

Leave a comment:

• mustafatoprak
    replied
    Re: intihar etmek neden günah oluyor ya, dayanamıyorum..

Orjinal yazı sahibi: panik
    Orjinal yazı sahibi: mustafatoprak
    neden Allah istediğim vakit canımı almaz ki. intihar etmek neden bu kadar zor. artık öyle korku içime işlemiş ki intihar etmekten bile korkuyorum. bu el titremesi yüzünden hep arkadaş ortamından kaçıyorum. her seferinde "bu genç yaşında şimdiden titriyorsun" demelerinden gerçekten gına geldi. sanki ben isteyerek titretiyorum.

YETER BE GERÇEKTEN İNTİHAR ETMEK İSTİYORUM........
    tedavi olmuyormusun?
    eğer ahiret inancın varsa ,canına kıyamassın.o can sana emanet.zaman zaman bende düşünsemde sonsuz bir cehennemi göze almamıyorum.
    hipnoterapist, psikolog, nörolog, psikiyatrist hepsine gittim. ama kesemedim bu titremeyi. kuran-ı kerimden, hadislerden, incilden, said-i nursiden, gazaliden, eckhart tollden, oğuz saygından, doğan cüceloğlundan okudum. ama fayda vermedi. epey ilerlemiş. bağırmak istiyorum, ağlamak istiyorum ama herşey boğazıma düğümleniyor. patlayacak gibi oluyorum.

Leave a comment:

• mustafatoprak
    replied
    Orjinal yazı sahibi: hale46
    ALLAH senin yaşamanı istediği için günah..hepimizin problemleri var..sen yine görüşüyorsun demek ki titreye titreye..ben artık görüşmeyi bile kestim.olabilir hiç arkadaşım kalmayabilir..bu hayatta tutunacak hiç dalımda kalmayabilir..gerekirse evimde tek başıma titrek titrek yaşarım..gerçi yanlızken titremiyor..netten oyun indiririm film izlerim arada çıkarım dışarı..berbat bir hayat gibi durabilir ama cehennemden çok daha iyidir..akıllı davran derim..
    benim yapacağım iş itibari ile öyle evde oturmak gibi bir şansım yok ki. ben de evde oturmak isterdim. ama artık babamdan para isteyemem ya. artık her seferinde millet öyle diye diye damlaya damlaya göl oldu birikti. şimdi taşma noktasına geldi. eskiden hiç olmuyordu. devamlı öyle olsa idi bu kadar zoruma gitmezdi. bir de psikolojik olduğunu bilmek ayrı bir dert zaten.... gerçekten öyle bir çıkmaza girdim ki...ne yapacağımı şaşarıdım..

Leave a comment:

• panik
    replied
    Re: intihar etmek neden günah oluyor ya, dayanamıyorum..

Orjinal yazı sahibi: mustafatoprak
    neden Allah istediğim vakit canımı almaz ki. intihar etmek neden bu kadar zor. artık öyle korku içime işlemiş ki intihar etmekten bile korkuyorum. bu el titremesi yüzünden hep arkadaş ortamından kaçıyorum. her seferinde "bu genç yaşında şimdiden titriyorsun" demelerinden gerçekten gına geldi. sanki ben isteyerek titretiyorum.

YETER BE GERÇEKTEN İNTİHAR ETMEK İSTİYORUM........
    tedavi olmuyormusun?
    eğer ahiret inancın varsa ,canına kıyamassın.o can sana emanet.zaman zaman bende düşünsemde sonsuz bir cehennemi göze almamıyorum.

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    ALLAH senin yaşamanı istediği için günah..hepimizin problemleri var..sen yine görüşüyorsun demek ki titreye titreye..ben artık görüşmeyi bile kestim.olabilir hiç arkadaşım kalmayabilir..bu hayatta tutunacak hiç dalımda kalmayabilir..gerekirse evimde tek başıma titrek titrek yaşarım..gerçi yanlızken titremiyor..netten oyun indiririm film izlerim arada çıkarım dışarı..berbat bir hayat gibi durabilir ama cehennemden çok daha iyidir..akıllı davran derim..

Leave a comment:

İşleniyor...
X